Erik Hamrén om pokalkampen i Middelfart

8. november 2022 kl. 13:42 af Rasmus Estrup

Onsdagens pokalottendedelsfinale spilles i morgen kl. 13.30 på Middelfart Stadion og livestreames på pokalturnering.dk. For at se kampen på pokalturnering.dk skal man oprette en gratis profil på hjemmesiden. 

Tags på denne nyhed

AaB fritager Nadrani fra træning

8. november 2022 kl. 13:18 af Brian Andersen

Beslutningen er truffet på baggrund af uacceptabel opførsel over for en holdkammerat.

- Der har foregået en opførsel, som ikke er acceptabel og som ikke er forenelig med den måde, jeg ønsker at være cheftræner på eller med klubbens værdier i øvrigt, konstaterer AaB’s cheftræner Erik Hamrén.

AaB har ikke yderligere kommentarer, før en endelig afklaring af arbejdsforholdet er fundet.

Tags på denne nyhed

AaB Fanshop er åben onsdag

8. november 2022 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

AaB Fanshop i foyeren på Aalborg Portland Park er frem mod jul vil AaB Fanshop åben hver onsdag fra kl. 14.00 til 17.30, så der er rig mulighed for at købe de perfekte AaB-julegaver til en rigtig AaB-fans. 

Samtidig har man også mulighed for at købe og prøve alt fra spillertøj til julesweatere, så man er sikker på at komme hjem med de rigtige størrelser eller få de rigtige størrelser skrevet på ønskesedlen. 

Sidste åbningsdag i AaB Fanshop 2022 er onsdag 21. december.

Du kan også altid handle online på www.aabshoppen.dk.

Tags på denne nyhed

Theodor deltog i bamsehospital

8. november 2022 kl. 08:39 af Rasmus Estrup

AaB’s maskot Theodor var lørdag på Neurologisk Apopleksiafsnit på Aalborg Universitetshospital. Her var der et personalearrangement med et bamsehospital, hvorigennem børn til personalet på Neurologisk Apopleksiafsnit kunne se, hvordan eksempelvis læger og sygeplejersker kan være med til at hjælpe.

Gennem leg og undersøgelser af børnenes bamser kunne børnene således få en forståelse for, hvad der sker på et hospital. 

Theodor blev i den forbindelse hentet i ambulance og undersøgt grundigt af lægerne, sygeplejeskerne og de fremmødte børn. Og heldigvis var han frisk og klar til at underholde de fremmødte tilskuere på Aalborg Portland Park søndag. 

Tags på denne nyhed

AaB bærer klubdragten i Middelfart

7. november 2022 kl. 13:53 af Rasmus Estrup

Onsdag gælder det ottendedelsfinalen i Pokalen, når AaB kl. 13.30 gæster Middelfart Boldklub, og Hele Nordjyllands Hold vil i opgøret være iført den rød-hvide klubdragt, der altid bæres, såfremt det er muligt. 

AaB's klubdragt er skabt i et tæt samarbejde med Macron. Klubtrøjen er en del af Nordens Paris-kollektionen og bærer Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. 

Køb den miljøvenlige spillertrøje på www.aabshoppen.dk, hvor du også kan købe AaB's øvrige spillertrøjer. 

Kampen på onsdag spilles på Middelfart Stadion og livestreames på pokalturnering.dk, hvor man kan følge kampen, hvis man opretetter en gratis profil. 

Tags på denne nyhed
'