AaB TV: Seneste to sejre over FC Nordsjælland

12. november 2022 kl. 11:50 af Rasmus Estrup

I morgen spiller AaB årets sidste 3F Superligakamp, når nordjyderne gæster FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Inden kampen kan du få et gensyn med sidste sæsons to møder med FC Nordsjælland. De to kampe førte til to AaB-sejre på henholdsvis 2-1 og 2-0.

Iver Fossum nettede to gange, mens Rasmus Thelander og Tim Prica stod for de øvrige AaB-træffere i kampene.

Kampen i morgen spilles kl. 18.00, og og du kan klikke her for at se, hvordan du kan støtte AaB for sidste gang i år. Er du forhindret i morgen, kan kampen følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 17.30.

Tags på denne nyhed

Vidste du om FC Nordsjælland og AaB…

11. november 2022 kl. 16:08 af Brian Andersen

- at den kommende duel er 3F Superligakamp nummer 60 mellem FC Nordsjælland og AaB. Statistikken siger 20 sejre til AaB, 20 uafgjorte og 19 nederlag samt en målscore på 71-75 set med AaB’s øjne.

- at AaB faktisk er uden nederlag i de seneste seks 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland, der er endt med to sejre og fire uafgjorte. Det er endda ikke AaB’s bedste periode mod FC Nordsjælland, da det i perioden juni 2003-november 2005 blev til ni 3F Superligakampe i træk uden nederlag.

- at AaB har holdt 3F Superligaens aktuelle førerhold fra at score i de to seneste indbyrdes opgør, senest det målløse opgør i Aalborg i august 2022. Hvis det lykkes at holde FC Nordsjælland fra at score søndag aften, vil det være første gang siden maj 2004-maj 2005, at AaB præsterer tre clean sheets i træk mod FC Nordsjælland.

- at de 59 tidligere 3F Superligakampe mellem FC Nordsjælland og AaB kun har budt på tre udvisninger. Pudsigt nok er alle tre udvisninger blevet uddelt i 2018.

- at AaB har tabt de tre seneste 3F Superligakampe, og at man med endnu et nederlag søndag vil tangere klubbens 3F Superligarekord på fire nederlag i træk. Fire nederlag i træk har AaB allerede præsteret to gange tidligere i 2022; april-maj og maj-juli.

- at ud af de 59 tidligere indbyrdes 3F Superligakampe har AaB scoret først i 25 tilfælde, hvilket har resulteret i 15 sejre, seks uafgjorte og fire nederlag. Omvendt har FC Nordsjælland scoret kampens første mål i 29 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, ni uafgjorte og 15 nederlag.

- at siden sæsonen 2019/2020 har AaB kun formået at score først i én af de ni 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland, hvilket imidlertid var i det seneste opgør på Right to Dream Park i oktober 2021. På trods heraf har AaB alligevel fået point i seks af kampene i form af to sejre, fire uafgjorte og tre nederlag.

- at senest AaB var på besøg i Farum endte det 31. oktober 2021 med en sejr på 2-0 efter scoringer af Iver Fossum og Tim Prica.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Iver Fossum (4 mål) også Kristoffer Pallesen (1 mål) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland.

- at AaB efter Anden Verdenskrig aldrig har tabt en kamp i den bedste danske række på spilledatoen 13. november. Foruden to sejre i 1. division har AaB præsteret to sejre og to uafgjorte i 3F Superligaen afviklet den 13. november.

- at søndag aftens dommer Morten Krogh tidligere har dømt AaB i 16 3F Superligakampe, senest i sejren på 2-0 mod FC Midtjylland i Herning i september 2022. ikke færre end otte straffespark har Morten Krogh dømt i de 16 kampe med deltagelse af AaB.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Hamrén om årets sidste kamp på søndag

11. november 2022 kl. 13:59 af Rasmus Estrup

Kampen spilles kl. 18.00 på Right to Dream Park på søndag, og her kan du se, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold fra tribunen i Farum. 

Opgøret kan også følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 17.30. 

Tags på denne nyhed

Bliv klar til december med julesager fra AaB

11. november 2022 kl. 08:56 af Rasmus Estrup

December er tre uger væk, og på AaB Shoppen kan du blive helt klar til julemåneden. Besøg AaB Shoppen her. 

I AaB Shoppen kan du for eksempel købe en AaB-chokoladejulekalender med 24 låger med lækker chokolade fra Aalborg Chokoladen. Derudover er der som noget nyt i år også vinduesklistermærker med med AaB-julemotiver. 

I år er der også kommet to AaB-julesweatere, som kan købes for 399 kr. for voksne og 349 kr. for børn. 

Derudover kan du også købe et AaB-kalenderlys, en AaB-nissehue og AaB-julekugler. 

Se hele AaB Shoppens juleudvalg her. 

Tags på denne nyhed

AaB møder Viborg F.F. i pokalkvartfinalerne

10. november 2022 kl. 22:09 af Brian Andersen

Kvartfinalerne afvikles over to kampe med det første opgør planlagt til i begyndelsen af marts og returmødet i begyndelsen af april.

Lodtrækningen til kvartfinalerne blev som følger:

AaB-Viborg F.F.
FC København-Vejle Boldklub
Sønderjyske-Silkeborg I.F.
Aarhus Fremad-FC Nordsjælland

Tags på denne nyhed
'