AaB fritager Nadrani fra træning

8. november 2022 kl. 13:18 af Brian Andersen

Beslutningen er truffet på baggrund af uacceptabel opførsel over for en holdkammerat.

- Der har foregået en opførsel, som ikke er acceptabel og som ikke er forenelig med den måde, jeg ønsker at være cheftræner på eller med klubbens værdier i øvrigt, konstaterer AaB’s cheftræner Erik Hamrén.

AaB har ikke yderligere kommentarer, før en endelig afklaring af arbejdsforholdet er fundet.

Tags på denne nyhed

AaB Fanshop er åben onsdag

8. november 2022 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

AaB Fanshop i foyeren på Aalborg Portland Park er frem mod jul vil AaB Fanshop åben hver onsdag fra kl. 14.00 til 17.30, så der er rig mulighed for at købe de perfekte AaB-julegaver til en rigtig AaB-fans. 

Samtidig har man også mulighed for at købe og prøve alt fra spillertøj til julesweatere, så man er sikker på at komme hjem med de rigtige størrelser eller få de rigtige størrelser skrevet på ønskesedlen. 

Sidste åbningsdag i AaB Fanshop 2022 er onsdag 21. december.

Du kan også altid handle online på www.aabshoppen.dk.

Tags på denne nyhed

Theodor deltog i bamsehospital

8. november 2022 kl. 08:39 af Rasmus Estrup

AaB’s maskot Theodor var lørdag på Neurologisk Apopleksiafsnit på Aalborg Universitetshospital. Her var der et personalearrangement med et bamsehospital, hvorigennem børn til personalet på Neurologisk Apopleksiafsnit kunne se, hvordan eksempelvis læger og sygeplejersker kan være med til at hjælpe.

Gennem leg og undersøgelser af børnenes bamser kunne børnene således få en forståelse for, hvad der sker på et hospital. 

Theodor blev i den forbindelse hentet i ambulance og undersøgt grundigt af lægerne, sygeplejeskerne og de fremmødte børn. Og heldigvis var han frisk og klar til at underholde de fremmødte tilskuere på Aalborg Portland Park søndag. 

Tags på denne nyhed

AaB bærer klubdragten i Middelfart

7. november 2022 kl. 13:53 af Rasmus Estrup

Onsdag gælder det ottendedelsfinalen i Pokalen, når AaB kl. 13.30 gæster Middelfart Boldklub, og Hele Nordjyllands Hold vil i opgøret være iført den rød-hvide klubdragt, der altid bæres, såfremt det er muligt. 

AaB's klubdragt er skabt i et tæt samarbejde med Macron. Klubtrøjen er en del af Nordens Paris-kollektionen og bærer Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. 

Køb den miljøvenlige spillertrøje på www.aabshoppen.dk, hvor du også kan købe AaB's øvrige spillertrøjer. 

Kampen på onsdag spilles på Middelfart Stadion og livestreames på pokalturnering.dk, hvor man kan følge kampen, hvis man opretetter en gratis profil. 

Tags på denne nyhed

Fuld plade for AaB Akademiet

7. november 2022 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Sønderjyske-AaB 0-2

AaB’s U/19 Ligahold vandt lørdag 2-0 på udebane over Sønderjyske.

Efter en jævnbyrdig og livlig første halvleg var det ti minutter efter pausen AaB, der scorede kampens første mål.

Målet kom gennem et AaB-opspil, der førte til et godt indlæg fra Filip Jeppesen til Jakob Gaardsøe, som sendte gæstede foran med 1-0.

Efter scoringen fortsatte AaB de positive spillemæssige takter, og et kvarters tid før slutfløjt lukkede nordjyderne kampen med et fremragende solomål af Fisnik Isaki, der fra midterlinjen afdriblede fire-fem modstandere, inden han sparkede AaB på 2-0.

- Vi kan foruden tre vigtige point glæde os over to flotte mål - den ene ved en flot holdaktion og den anden med en overlegen soloaktion - og en stærk defensiv struktur, der sikrede os et clean sheet, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Derudover var vi uden flere af vores almindelige startere, så sejren vidner også om, at vi har en god bredde på holdet, fordi de spillere, der kom ind, gjorde en rigtig god figur, siger Lars Noer Madsen.

AaB ligger nu på 12. pladsen i U/19 Ligaen med ni point efter 12 kampe. Næste U/19 Ligakamp venter på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Esbjerg fB.

U/17 Ligaen: SønderjyskE-AaB 1-2

I U/17 Ligaen leverede AaB et stærkt comeback og snuppede sæsonens første sejr med en forløsende 2-1-triumf i Sønderjylland.

Sønderjyske kom ellers foran efter blot tre minutter. Efterfølgende overtog AaB spillet, og inden pausen udlignede Malthe Kjølby til 1-1 på et hjørnespark fra Mads Mochau.

Efter pausen var AaB dominerende, og midt i anden halvleg sendte Emil Nymann sejrsmålet i nettet efter endnu et oplæg fra Mads Mochau.

AaB havde mulighederne for at lukke kampen endegyldigt med endnu en scoring, men målet udeblev, og i stedet fik hjemmeholdet chancen for at udligne til sidst. Denne blev dog også misbrugt, og dermed hentede AaB sæsonens første sejr.

- Det var forløsende og fortjent, for i størstedelen af første halvleg og i hele anden halvleg var vi klart det bedste hold, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Det giver også drengene selvtillid endelig at blive bekræftet i, at det vi arbejder med på træningsbanen er det rette, siger Theis Larsen.

AaB’s U/17 Ligahold indtager nu 12. pladsen med fem point. Næste opgave i U/17 Ligaen venter på lørdag på Hornevej, hvor Esbjerg fB kommer på besøg kl. 15.15.

U/15 Ligaen: Sønderjyske-AaB 0-3

U/15 Ligaholdet formåede at gøre de to ældre årgange kunsten efter, da det lørdag blev til en 3-0-udesejr over Sønderjyske.

Efter en scoringsløs første halvleg kom AaB stærkt ud til anden halvleg med to scoringer inden for de første fire minutter.

Malthe Egebæk Mortensen scorede de to hurtige AaB-mål efter pausen på oplæg fra henholdsvis Johan Hvistendahl og William Thomsen.

Et kvarter efter pausen bragte Johan Hvistendahl AaB på 3-0 efter Gustav Rubæks assist, og 3-0-føringen holdt kampen ud.

U/15 Ligaholdet ligger på niendepladsen inden næste kamp, der spilles på lørdag på hjemmebane mod Esbjerg fB.

Tags på denne nyhed
'