Thelander og Højholt i karantæne på søndag

16. marts 2022 kl. 13:48 af Rasmus Estrup

I første halvleg af mandagens opgør mod OB modtog både Rasmus Thelander og Malthe Højholt en advarsel. 

For begge spilleres vedkommende var det sæsonens femte advarsel, og begge spillere er således oppe på 20 karantænepoint, hvilket giver dem begge en spilledags karantæne. 

Malthe Højholt og Rasmus Thelander er derfor ikke tilgængelige til søndagens kamp mod Brøndby I.F., som du kan købe billetter til her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Navneskilte og grafitti på Aalborg Portland Park

16. marts 2022 kl. 10:50 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park er blevet frisket op inden søndagskampen mod Brøndby I.F., og det forestående Mesterskabsspil i 3F Superligaen.

Fans har således frivilligt hjulpet AaB med at lave ny grafitti ved indgangene på Vesttribunen, og på Complea Tribunen har alle sæsonkortholdere fået sat navn på deres egen faste plads på den rød-hvide tribune. 

Tags på denne nyhed

11.000 har købt billet til søndagskampen

16. marts 2022 kl. 09:14 af Rasmus Estrup

Mandag rundede AaB 10.000 solgte billetter til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F., i går blev 3F Tribunen udsolgt, og her til morgen er billetsalget steget til over 11.000 fans. 

Skal du være med til at skabe en fantastisk ramme om opgøret på søndag, kan du stadig købe billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen her. 

På Complea Tribunen er der nu færre end 30 siddepladser tilbage, og vær i den forbindelse opmærksom på, at række 1 og række 20 har begrænset udsyn. 

Udebaneafsnittet på 3F Tribunen er udsolgt, og AaB gør opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

På søndag er der aktiviteter i fanzonen fra kl. 11.30, og en time senere åbner dørene til Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed

3F Tribunen er udsolgt til AaB-Brøndby I.F.

15. marts 2022 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Flere end 10.600 har sikret sig billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F., og 3F Tribunen er nu helt udsolgt.

Dermed er det kun muligt at købe billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen. På Complea Tribunen er der også rift om billetterne, og der er således færre end 70 ledige sæder tilbage. 

Køb billetter til kampen her. 

Udebaneafsnittet på 3F Tribunen er ligeledes udsolgt, og AaB gør atter opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Kampen mod Brøndby I.F. spilles søndag kl. 14.30. Dørene åbner to timer før kickoff, og fanzonen åbner allerede kl. 11.30. 

Tags på denne nyhed

Ross udtaget til U/21-landsholdet

15. marts 2022 kl. 11:28 af Rasmus Estrup

AaB's 21-årige forsvarsspiller Mathias Ross skal på mandag samles med U/21-landsholdet, der skal på træningslejr i Tyrkiet inden U/21-landsholdets EM-kvalifikationskamp mod Belgien.

Selve kampen spilles på MCH Arena i Herning 29. marts kl. 20.00, mens opholdet i Tyrkiet er fra 21. marts til 27. marts. 

Danmark ligger inden opgøret mod Belgien på andenpladsen i EM-kvalifikationspulje I med ni point efter fire kampe. Belgien topper puljen med 18 point efter seks kampe. 

Mathias Ross har tidligere spillet en U/21-landskamp, mens han i alt har optrådt 31 gange i landsholdsdragten. 

Tags på denne nyhed
'