Ferreira: Bedre og bedre for hver træning

19. maj 2022 kl. 15:17 af Rasmus Estrup

På søndag afsluttes 3F Superligaens Mesterskabsspil, når AaB gæster FC København, der med tre point ned til FC Midtjylland på andenpladsen kan blive mestre på søndag.

- Som altid går vi ind til kampen for at vinde. Resultaterne har ikke været gode i de seneste kampe, men vi vil kæmpe alt, hvad vi kan, for at slutte godt af og tage de tre point på søndag, siger midtbanespiller Pedro Ferreira.

AaB ligger inden kampen på fjerdepladsen med en bedre målscore end Brøndby I.F., der med samme pointantal er på femtepladsen. Randers FC følger efter på sjettepladsen med to point færre.

Holdet der slutter på fjerdepladsen, skal 29. maj spille Europa Playoff-kampen på hjemmebane mod syvendepladsen, medmindre FC Midtjylland vinder pokalturneringen. I så fald er det femtepladsen, der spiller playoffkampen.

- Vi er kun fokuseret på kampen mod FCK, og hvis vi kommer ind til opgøret med det rette fokus og den rette selvtillid, så kan vi godt få et godt resultat i Parken, siger Pedro Ferreira, der sammen med resten af holdet ikke har tabt i Parken i de seneste to sæsoner, der er endt med en AaB-sejr på 2-1 i forrige sæson og en 2-2-remis i sæsonpremieren af denne sæson.

- Glad for at være tilbage i kamp

Den 24-årige portugiser er efter en længere periode med skader tilbage i kamp, og han har i de seneste to kampe spillet henholdsvis 77 og 72 minutter.

- Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er helt i samme form som for seks måneder siden. Men det er naturligt, når man har siddet ude i længere tid, og det bliver bedre og bedre for hver træning.

- Jeg træner fuldt med igen, og så håber jeg, at der er endnu flere minutter i mig på søndag, siger midtbanespilleren, der glæder sig over at være tilbage på grønsværen.

- Det har ikke været rart at sidde udenfor efter nogle små skader. Men nu er jeg glad for at være tilbage, og jeg glæder mig til kampen mod FCK på søndag. Så må vi bagefter se, om der også kommer en playoffkamp, siger Pedro Ferreira.

AaB’s kamp mod FC København spilles i Parken kl. 17.00 på søndag.

Tags på denne nyhed

AaB i andendragten mod FC København

19. maj 2022 kl. 11:02 af Rasmus Estrup

AaB spiller så vidt muligt altid i den rød-hvide klubdragt, men dette kan ikke lade sig gøre på udebane mod FC København. Derfor bærer Hele Nordjyllands Hold i stedet den blå andendragt til søndagskampen i Parken kl. 17.00, hvor det gælder sidste kamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil.

Du kan købe AaB's andentrøje på www.aabshoppen.dk, hvor du også har mulighed for at købe den rød-hvide klubdragt samt den lyserøde håndsrækningstrøje.  

Kampstart på søndag er kl. 17.00 i Parken. Klik her og se, hvordan du kan støtte AaB på søndag, eller følg kampen på TV3+ eller Liga på P4 fra kickoff. Optakten til kampen vises på TV3 Sport fra kl. 15.00. 

Tags på denne nyhed

4-1-sejr til AaB’s U/17 Ligahold

18. maj 2022 kl. 09:20 af Rasmus Estrup

Efter fire kampe uden sejre kunne AaB’s U/17 Ligahold i går juble efter efter slutløjftet på kampen mod Esbjerg fB på Hornevej.

Efter en målløs første halvleg, hvor AaB mod slutningen burde have bragt sig foran, kom der midt i anden halvleg for alvor gang i målscoringen.

Oscar Meedom åbnede scoringen efter 61 minutter efter et indlæg fra Anders Noshe, og blot to minutter senere udbyggede Sebastian Lind til 2-0 på en nordjysk omstilling.

Esbjerg fB svarede straks tilbage og reducerede til 2-1, men efter 71 minutter sparkede Nikolaj Veilbæk Andersen 3-1-scoringen ind i det lange hjørne, og tre minutter senere stod Malthe Gyldenløve-Lyebalk for opgørets sidste mål til 4-1 efter en standardsituation.

- Det var en god og solid præstation. Defensivt var vi stærke, og især i anden halvleg var vi også gode på bolden, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Vi får i anden halvleg også skabt en masse gode chance og scoret nogle flotte mål, siger Theis Larsen.

AaB ligger nu på 10. pladsen i U/17 Ligaen og spiller først en U/17 Ligakamp igen 11. juni på hjemmebane mod AC Horsens.

Tags på denne nyhed

Sander og U/17-landsholdet tabte EM-åbningskamp

18. maj 2022 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

AaB-målmand Theo Sander er i øjeblikket til U/17 EM i Israel, hvor Danmark i går spillede åbningskamp mod Sverige. 

Desværre fik danskerne, der havde Theo Sander på mål, en svær start på kampen, da svenskerne efter blot tre minutter sparkede et straffespark i nettet til 1-1. AaB-målmanden gik ellers til den rigtige side, men kunne ikke forhindre scoringen. 

Midt i første halvleg udnyttede Sverige en friløber til at gøre det til 2-0. 

Efter en times spil reducerede Danmark til 2-1 på en scoring af Noah Sahsah efter et hjørnespark, og danskerne var også tæt på en udligning, da et frispark prellede af på stolpen. 

Men opgøret endte med et nederlag på 2-1. 

Danskerne spiller igen på fredag, hvor det gælder en kamp mod Skotland. Sidste puljekamp spilles mandag 23. maj mod Portugal. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til København!

17. maj 2022 kl. 12:33 af Rasmus Estrup

Årets sidste kamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil venter på søndag, når AaB møder FC København kl. 17.00 i Parken.  

Til seneste udekamp i Randers var opbakningen fra de medrejsende AaB-fans helt eminent, og vi håber på samme støtte, når den vigtige kamp spilles på søndag. 

På søndag flyttes AaB-fansene ned bag det ene mål i stedet for at få plads i det sædvanlige udebaneafsnit. Det sker, fordi der forventes flere end 400 AaB-fans til søndagens udekamp.  

Praktisk info: 

Navn: Parken 
Kapacitet: 38.065 
Placering udebaneafsnit: D-tribunen (D1) 

Billetpriser i forsalg: 
Børn u/5: Gratis 
Børn u/14: 70,- 
Voksen: 185,- 

Køb din billet her. 

Ved køb af billetter i billetskure på kampdag tillægges et gebyr på 40,- 

Transport til og fra Parken 

Fælles: 
AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her
Sidste frist for tilmelding torsdag 19. maj kl. 20.00.

Kør selv: 
Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København 

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane. 

Tags på denne nyhed
'