Alle mand til København!

17. maj 2022 kl. 12:33 af Rasmus Estrup

Årets sidste kamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil venter på søndag, når AaB møder FC København kl. 17.00 i Parken.  

Til seneste udekamp i Randers var opbakningen fra de medrejsende AaB-fans helt eminent, og vi håber på samme støtte, når den vigtige kamp spilles på søndag. 

På søndag flyttes AaB-fansene ned bag det ene mål i stedet for at få plads i det sædvanlige udebaneafsnit. Det sker, fordi der forventes flere end 400 AaB-fans til søndagens udekamp.  

Praktisk info: 

Navn: Parken 
Kapacitet: 38.065 
Placering udebaneafsnit: D-tribunen (D1) 

Billetpriser i forsalg: 
Børn u/5: Gratis 
Børn u/14: 70,- 
Voksen: 185,- 

Køb din billet her. 

Ved køb af billetter i billetskure på kampdag tillægges et gebyr på 40,- 

Transport til og fra Parken 

Fælles: 
AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her
Sidste frist for tilmelding torsdag 19. maj kl. 20.00.

Kør selv: 
Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København 

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane. 

Tags på denne nyhed

AaB med tre spillere i karantæne

16. maj 2022 kl. 11:48 af Rasmus Estrup

AaB-cheftræner Lars Friis må til sidste kamp i Mesterskabsspillet på søndag mod FC København se bort fra både Iver Fossum, Rasmus Thelander og Daniel Granli. 

Iver Fossum og Rasmus Thelander blev begge udvist med et direkte rødt kort i gårsdagens opgør på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F., og de har begge fået karantæne i to spilledage.

Rasmus Thelander, der tidligere har modtaget fem advarsler i sæsonen er således oppe på 54 karantænepoint, mens Iver Fossum, som inden i går havde fået en advarsel, er på 42 karantænepoint. 

Daniel Granli modtog i går sin femte advarsel i sæsonen, hvilket giver ham 22 karantænepoint og én spilledags karantæne. 

Tre Akademinederlag i Brøndby

16. maj 2022 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 6-0

AaB’s U/19 Ligahold tabte i weekenden med hele 6-0 på udebane mod Brøndby I.F. Hjemmeholdet kom foran allerede i første minut, og med to scoringer ca. midtvejs i første halvleg var stillingen 3-0 ved pausen.

Fire minutter inde i anden halvleg blev det også 4-0, og blot to minutter senere stod der også 5-0 på måltavlen.

Opgørets sidste scoring faldt midt i anden halvleg til slutresultatet 6-0.

- Det var en skuffende præstation, hvor vi underpræsterede på de basale parametre. Vi havde muligheder mod dem, men udnyttede dem ikke, og så var vi ike gode nok defensivt, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Nu får vi snakket kampen godt igennem i dag, og så arbejder vi videre på træningsbanen, siger Kim Leth Andersen.

AaB ligger på 14. pladsen i U/19 Ligaen og spiller sæsonens næstsidste kamp på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod AC Horsens.

U/17 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 5-0

U/17 Ligaholdet løb ligeledes ind i et stort nederlag i Brøndby i lørdags.

Fem minutter inde i opgøret stod der 1-0 til hjemmeholdet, og med to scoringer inden for de sidste ti minutter af første halvleg var pauseføringen også 3-0 i dette opgør.

20 minutter efter pausen blev hjemmeholdets føring udbygget til 4-0, og kort før tid lukkede Brøndby I.F. kampen med 5-0-målet.

- Der var en parathed til forskel, og de kørte os bare over, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Vi var sløsede i vores duelspil, tabte for mange en-mod-en-situationer og så var der klasseforskel på dagen, siger U/17 Ligatræneren.

AaB’s U/17 Ligahold spiller allerede igen i morgen kl. 18.00 på hjemmebane mod Esbjerg fB. Inden kampen ligger AaB på 11. pladsen i U/17 Ligaen.

U/15 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 2-1

Heller ikke AaB’s U/15 Ligamandskab formåede at tage point med hjem til Nordjylland fra weekendens besøg i Brøndby.

Også i U/15 Ligakampen var Brøndby I.F. hurtigt ude af starthullerne, og inden for det første minut havde hjemmeholdet bragt sig foran.

AaB’s Christian Tcacenco udlignede dog til 1-1 efter 18 minutter, og den uafgjorte stilling holdt ind til ti minutter før tid, hvor hjemmeholdet scorede sejrsmålet til 2-1.

AaB’s U/15 Ligahold spiller først igen 4. juni på hjemmebane mod OB. Inden det opgør er AaB placeret på en 13. plads i U/15 Ligaen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Brøndby I.F. 1-3

16. maj 2022 kl. 06:52 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 3-1 på Aalborg Portland Park til Brøndby I.F. efter en kamp, der bød på udvisninger til både Iver Fossum og Rasmus Thelander. 

I en chancefattig første halvleg scorede Simon Hedlund til 1-0 på en friløber, og kort før pausen blev Iver Fossum udvist, hvilket efterlod AaB med ti spillere på banen. 

13 minutter efter pausen gjorde Simon Hedlund det også til 2-0 på endnu en friløber, og midt i anden halvleg udbyggede Mathias Kvistgaarden til 3-0 på et hovedstød. 

Jakob Ahlmann fik reduceret til 3-1 med et lille kvarters tid igen, men i 88. minut fik også Rasmus Thelander et rødt kort, hvorfor AaB endte kampen med ni spillere på banen. 

Se sammendrag af opgøret i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'