Færre end 400 pladser tilbage til AaB-FCK

7. juli 2022 kl. 11:33 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for "Stadion kalder nu igen", hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har inviteret alle AaB-fans gratis til fodbold på Aalborg Portland Park søndag 24. juli kl. 18.00, hvor AaB møder FC København.

Efter førsteret til sæsonkortholdere og de tre partnere blev alle øvrige billetter frigivet i går eftermiddag på www.stadionkaldernuigen.dk. Den store interesse for disse billetter skabte tekniske udfordringer med mailsystemet i begyndelsen.

Men trods de indledende forsinkelser er billetterne siden røget i stort omfang, og både Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen er nu udsolgt. Dermed resterer der nu blot færre end 400 billetter på Vesttribunen. 

En voucher til disse billetter kan fortsat hentes via www.stadionkaldernuigen.dk efter først-til-mølle-princippet. 

Som følge af den store interesse for kampen vil AaB i de kommende dage kontakte sæsonkortholdere og samarbejdspartnere i tilfælde af, at nogle af disse ikke kan komme til kampen. De har nemlig mulighed for at frigive deres faste pladser til hver enkelt kamp, såfremt de er forhindret.

Derfor kan der løbende opstå enkelte ledige pladser til kampen på www.billet.aabsport.dk. Såfremt der vil blive frigivet større puljer af ledige pladser, vil dette blive oplyst på www.aabsport.dk. 

Hannesbo udlejes til AC Horsens

7. juli 2022 kl. 10:01 af Brian Andersen

Marcus Hannesbo skiftede i 2013 en alder af 11 år til AaB fra partnerklubben Støvring I.F., og debuten for AaB’s bedste mandskab kom i marts 2020 mod FC København.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Hjemvendt fra sit ophold hos FC Fredericia har både Marcus og vi kunnet se, at der vil være et stykke vej til spilletid på vores bedste mandskab, og derfor har vi i fællesskab vurderet, at endnu et lejeophold ville være ideelt for Marcus’ fortsatte udvikling.

- Derfor er vi glade for allerede nu at have fået en aftale på plads med AC Horsens, hvor vi spændt vil følge Marcus i den kommende sæson, siger Inge André Olsen.

Den 20-årige venstrekant er noteret for tre ungdomslandskampe for Danmark.

- Selvom det selvfølgelig igen er vemodigt at forlade AaB, så er det vigtigste at prioritere min udvikling, konstaterer Marcus Hannesbo.

- Jeg har stadig en drøm om at slå igennem i AaB, men nu er jeg parat til at gøre alt for min nye klub, som jeg synes, matcher mig godt, og det kan jo også sagtens være, at det er i AC Horsens, min fremtid skal være, hvis vi sammen får forløst tingene, siger Marcus Hannesbo.

Efter lejeperioden har AC Horsens købsoption på Marcus Hannesbo, der står noteret for 32 officielle kampe og fire scoringer for AaB.

Marcus Hannesbo har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2025.

Tags på denne nyhed

Stadion kalder nu igen - hent billetter nu

6. juli 2022 kl. 16:00 af Rasmus Estrup

Igen i år har tre af AaB’s største partnere inviteret alle AaB-fans gratis til fodboldfest på Aalborg Portland Park. 

Det sker til sæsonens første hjemmekamp søndag 24. juli kl. 18.00 mod FC København, hvor der for andet år i træk er "Stadion kalder nu igen”.

Efter en førsteret på billetterne til AaB’s sæsonkortholdere, er der netop nu åbnet for, at alle interesserede AaB-fans kan hente billetter til kampen på www.stadionkaldernuigen.dk

På www.stadionkaldernuigen.dk kan man få en voucher, som kan veksles til to billetter på www.billet.aabsport.dk. Og skynd dig for det er først-til-mølle-princippet, der gælder. 

Er der problemer med at aktivere voucheren, skal man kontakte billet@aab-as.dk og ikke gennemføre en betaling af billetterne, da købte billetter ikke refunderes.

Er du sæsonkortholder, skal du som altid bare anvende dit fysiske sæsonkort ved indgangen på kampdagen.

Billetter til FC Københavns fanafsnit bliver tilgængelige på www.billet.fck.dk.

AaB TV: KS Warta Poznan-AaB 1-3

6. juli 2022 kl. 08:06 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går opstartens tredje testkamp med 3-1 over KS Warta Poznan.

Iver Fossum åbnede målscoringen i første halvleg efter forarbejde fra Allan Sousa, og 25 minutter inde i anden halvleg udbyggede Anosike Ementa, da han fra distancen sparkede bolden i nettet på en assist fra Pedro Ferreira.

Lucas Andersen, som fik de sidste 30 minutter i kampen, kunne otte minutter før tid bringe AaB foran med 3-0, da han elegant tog en stærk stikning fra Jeppe Pedersen med sig og udplacerede Warta Poznan-målmanden.

Straks efter reducerede KS Warta Poznan til slutresultatet 3-1.

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst og få reaktioner fra cheftræner Lars Friis og de to målscorere Anosike Ementa og Lucas Andersen.

Tags på denne nyhed

AaB testsejrede i Poznan

5. juli 2022 kl. 20:16 af Brian Andersen

Trods træningstunge stænger præsterede AaB fint rent indsatsmæssigt – uden at spillet på noget tidspunkt var prangende.

I 27 graders varme og på en perfekt grønsvær var indledningen ganske jævnbyrdig.

Opgørets første farlige situation kom i det niende minut, hvor et nydeligt AaB-angreb gav en afslutningsmulighed til Kasper Høgh, der fra en lidt spids vinkel sendte sit forsøg over mål.

I den følgende periode var AaB styrende, men ofte manglede der præcision, når den afgørende pasning skulle falde.

Føringsmålet kom dog efter 18 minutter, hvor Allan Sousa pressede aggressivt og erobrede læderet højt oppe på banen, hvorfra Sousa fandt Iver Fossum foran mål, så nordmanden kunne udplacere målmand Adrian Lis.

Blot tre minutter senere var AaB igen nærgående, da Milan Makaric stod for forarbejdet til Kasper Høgh, hvis ellers kvalificerede og hårde skudforsøg blev afværget af den polske keeper.

Som halvlegen skred frem, kom KS Warta Poznan bedre og bedre med, og særligt Jayson Papeau udfordrede AaB’s organisation, som imidlertid ikke gav en eneste regulær chance væk i første halvleg.

Fra anden halvlegs indledning bevarede polakkerne initiativet, og Jakub Kielb var i det 52. minut tæt på med et langskud.

AaB spillede ofte for langsomt i andre perioder for hektisk, men efter 65 minutter kunne føringen være fordoblet, da Kasper Kusk erobrede bolden i venstre side, men den efterfølgende tværpasning blev rettet af, så bolden kom til at ligge en anelse bag en fri Oliver Klitten.

I stedet blev det 2-0 med knap 20 minutter igen, da Pedro Ferreira skabte forarbejdet for Anosike Ementa, hvis tørre, flade spark udplacerede målmanden.

Tre minutter senere fik AaB-keeper Theo Sander viftet et hovedstødsforsøg fra Wiktor Plesnierowicz ud af farezonen, og dermed kunne Lucas Andersen syv minutter før tid med en smuk berøring og en god afslutning gøre det til 3-0 efter en fornem pasning fra Jeppe Pedersen.

Lidt ærgerligt var det, at Milan Corryn i 85. minut fik reduceret, men alt i alt fik AaB leveret et godkendt aftryk.

Fjerde og sidste testkamp for AaB spilles på lørdag på opvisningsbanen ved Hotel Remes Sport & Spa i Opalenica.

Der spilles to kampe lørdag – kl. 11.00 mod Zaglebie Lubin og kl. 18.00 mod Gornik Zabrze. Det er endnu ikke afklaret i hvilket af opgørene, AaB stiller med sit umiddelbart bedste mandskab.

Matchfacts – testkamp på Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski Stadion i Poznan
KS Warta Poznan-AaB  1-3 (0-1)
18. min 0-1 Iver Fossum, 71. min 0-2 Anosike Ementa, 83. min 0-3 Lucas Andersen, 85. min 1-3 Milan Corryn.

AaB (4-3-3): Theo Sander, Kristoffer Pallesen (46: Kilian Ludewig), Mathias Ross (46: Anders Hagelskjær), Lars Kramer, Jakob Ahlmann (59: Anders Noshe), Malthe Højholt (59: Pedro Ferreira), Oliver Ross (59: Jeppe Pedersen), Iver Fossum (59: Lucas Andersen), Allan Sousa (59: Oliver Klitten), Milan Makaric (46: Anosike Ementa), Kasper Høgh (59: Kasper Kusk).

'