Stadion kalder nu igen til fodboldfest

5. juli 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

For at sparke den nye sæson på Aalborg Portland Park bedst muligt i gang inviteres AaB’s fans igen i år til ”Stadion kalder nu igen”. Det sker gennem et samarbejde med de tre partnere Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland.  

De tre partnere har således købt samtlige billetter til kampen, så alle fans kan komme gratis til fodbold til sæsonens første hjemmekamp, der spilles søndag 24. juli kl. 18.00 mod FC København.    

- Sidste år gennemførte vi for første gang ”Stadion kalder nu igen” i forbindelse med ophævelsen af restriktioner og præsentationen af vores nye fanzone. Det blev startskuddet til en sæson med det højeste tilskuersnit siden The Double-sæsonen i 2014, og vi glæder os til igen at byde fansene gratis inden for på et fyldt Aalborg Portland Park til sæsonens første hjemmekamp, så vores spillere kan mærke en fantastisk atmosfære, når de igen træder ind på grønsværen, siger kommerciel direktør i AaB, Jesper Elkjær.   

Fodboldfesten begynder i fanzonen  
Inden kampen vil der i fanzonen fra kl. 15.00 være masser af aktiviteter, heriblandt livemusik, autografskrivning og interview med AaB-spillere, samt mulighed for at prøve kræfter med en Goal Station, AaB’s sparkestationer og AaB’s hoppeborg.  

- Som ny hovedpartner i AaB kunne vi ikke finde en bedre måde at søsætte partnerskabet på end ved at være med til at invitere alle AaB’s fans gratis til fodboldfest på Aalborg Portland Park, samtidig med at AaB-spillerne for første gang på eget græs bærer den nye rød-hvide klubtrøje med Arbejdernes Landsbanks røde logo på maven, udtaler branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund.   

Kommerciel direktør i Det Nordjyske Mediehus, Martin Sander, bakker op:  

- ”Stadion kalder nu igen” fik en flot debut sidste år med et fyldt Aalborg Portland Park, og de nordjyske fodboldfans har med flot opbakning gennem den forgange sæson, gjort sig mere end fortjent til en gentagelse i år. Det Nordjyske Mediehus glæder sig derfor til at byde tusindvis af glade fans velkommen på lægterne til en forhåbentlig forrygende fodboldfest på banen, når de regerende mestre udfordres af et massivt nordjysk fællesskab bag Hele Nordjyllands Hold. 

Michael Lundgaard Thomsen, direktør i Aalborg Portland, supplerer:  

- Aalborg Portland Park har i den forgangne sæson skabt rammerne om en eminent fællesskabsfølelse, og vi ved, hvor meget det betyder for spillerne at mærke og høre opbakningen fra de fire tribuner. Derfor ville vi selvfølgelig også være med til at gentage succesen fra sidste år og invitere til hele Nordjylland på Aalborg Portland Park.  

Billetter frigives onsdag 6. juli kl. 16.00  
Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har som nævnt købt alle kampens billetter fri, så de er gratis for alle fans.   

De tre partnere, som selv har haft mulighed for at hente et begrænset antal billetter på forhånd, har desuden sikret, at AaB’s sæsonkortholdere kan hente en ekstra billet til kampen. Dette skal gøres inden onsdag 6. juli kl. 15.00, hvor alle resterende billetter frigives online på www.stadionkaldernuigen.dk 

Det er i år anden gang, at ”Stadion kalder nu igen” holdes, og det er tanken, at det fortsat skal være en tilbagevendende tradition, der hvert år kan give AaB’s spillere et brag af en sæsonstart.   

Sådan henter du billet                
Sæsonkortholdere: Som sæsonkortholder til Complea Tribunen, Vesttribunen eller 3F Tribunen kan du anvende dit sæsonkort ved indgangene.   

Samarbejdspartnerne Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har tildelt alle sæsonkortholdere én ekstra billet. Denne skal hentes online på www.billet.aabsport.dk. Der er førsteret på disse billetter frem til onsdag 6. juli kl. 15.00.   

Alle resterende billetter bliver frit tilgængelige på www.stadionkaldernuigen.dk, hvor man kan rekvirere en voucher, som herefter kan veksles til to billetter på www.billet.aabsport.dk efter først-til-mølle-princippet onsdag 6. juli kl. 16.00.  
Billetter til FC Københavns fanafsnit vil blive tilgængelige på www.billet.fck.dk 

AaB TV: Friis om træningslejren

4. juli 2022 kl. 15:43 af Rasmus Estrup

AaB er kommet godt på plads i Opalenica i Polen, som Hele Nordjyllands Hold ankom til i går aftes. 

Efter et kort træningspas umiddelbart efter ankomsten, var AaB her til formiddag igennem dagens første træningspas. Senere i eftermiddag venter endnu en træning, inden AaB i morgen spiller første testkamp på træningslejren mod KS Warta Poznan. 

I dette indslag til AaB TV fortæller cheftræner Lars Friis om de fine forhold med fantastiske baner og om ambitionerne for denne uges træningslejr i Polen. 

AaB TV: Fra Hornevej til Polen

3. juli 2022 kl. 22:48 af Rasmus Estrup

AaB's 3F Superligatrup er i dag taget fra Hornevej til Hotel Remes Sport & Spa i den polske by Opalenica, der ligger i nærheden af Poznan. 

Umiddelbart efter ankomsten til hotellet gik første træningspas på de nærliggende baner i gang. 

AaB's træningslejr i Polen fortsætter indtil søndag 10. juli, og både tirsdag 5. juli og lørdag 9. juli skal Hele Nordjyllands Hold spille testkampe. 

I videoen øverst kan du komme med på turen fra Hornevej til Opalenica.

Tags på denne nyhed

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning

3. juli 2022 kl. 10:19 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og går ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og nu skal der igen findes en ny modtager af prisen for efteråret 2022. Du kan søge om at blive modtager her. 

Fra 2015 til 2017 gav AaB en krone pr. tilskuer til AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til gode velgørende formål. Fra efteråret 2017 til foråret 2022 har Spar Nord Fonden bakket op om initiativet, så parterne sammen har doneret to kroner pr. fremmødt tilskuer.

Med Arbejdernes Landsbank som ny hovedpartner i AaB, er det fremover AaB og Arbejdernes Landsbank, der gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til AaB’s 3F Superligahjemmekampe til et godt formål i Nordjylland. Skriv en ansøgning om at blive modtager for efteråret 2022 her. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser. Der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Ønsker du at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, eller kender du en forening, en organisation eller et andet godt formål, der kunne have fordel af en håndsrækning, kan du søge her.

Der er ansøgningsfrist for at blive efterårets modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning søndag 10. juli 2022 kl. 12.00. 

Et udvalg bestående af repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af prisen, Carpe Diem, vil gennemgå ansøgningerne og udvælge tre kandidater, der herefter kommer til afstemning på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2022 forventes offentliggjort i dagene op til efterårets første hjemmekamp mod FC København 24. juli. 

Læs mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning her. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Carpe Diem - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Idræt for Sindet Hjørring - velgørenhedstrøje 2021 - Endnu ikke afsluttet
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – velgørenhedstrøje 2020 – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Gestus Nord – velgørenhedstrøje 2019 – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr.  (2 kr. pr. tilskuer)
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

AaB drager på træningslejr i morgen

2. juli 2022 kl. 13:27 af Brian Andersen

Her gælder det blandt andet testkamp på tirsdag 5. juli mod KS Warta Poznan og fire dage senere den afsluttende testkamp lørdag 9. juli mod Górnik Zabrze.

AaB har sæsonpremiere i 3F Superligaen søndag 17. juli på udebane mod Viborg F.F.

AaB-delegationens base i Opalenica er Hotel Remes Sport & Spa, hvor nydelige græsbaner er en del af faciliteterne.

'