AaB TV: Til træning i Opalenica

7. juli 2022 kl. 18:22 af Rasmus Estrup

AaB er i fuld sving med en uge lang træningslejr i Opalenica nær den polske by Poznan.

Tirsdag spillede Hele Nordjyllands Hold træningslejrens første testkamp, som blev vundet med 3-1 over KS Warta Poznan.

På lørdag venter to kampe - en førsteholdskamp og en reserveholdskamp.

Førsteholdet spiller lørdag kl. 11.00 mod Zaglebie Lubin, og samme dag kl. 18.00 spiller reserveholdet mod Górnik Zabrze.

Tags på denne nyhed

Alt udsolgt til "Stadion kalder nu igen"

7. juli 2022 kl. 15:38 af Rasmus Estrup

Alle billetter til AaB-fans er udsolgt til sæsonens første hjemmekamp, hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har inviteret alle AaB-fans gratis til fodbold på Aalborg Portland Park, hvor der søndag 24. juli er Stadion kalder nu igen, når AaB kl. 18.00 tager imod FC København.

Sæsonkortholdere og de tre partnere havde førsteret på billetter, inden alle resterende pladser blev frigivet onsdag kl. 16.00 på www.stadionkaldernuigen.dk efter først-til-mølle-princippet.

Den store interesse for disse billetter skabte tekniske udfordringer med mailsystemet i den første time. Siden løste problemerne sig, og alle billetter er nu blevet revet væk på under et døgn.

For at sikre at flest mulig af AaB-fans med billetter kommer til kampen, vil AaB i de kommende dage kontakte sæsonkortholdere og samarbejdspartnere i tilfælde af, at nogle af disse skulle være forhindret. I så fald kan de frigive deres faste pladser til kampen.

Det betyder, at der muligvis kan komme enkelte ledige pladser til kampen på www.billet.aabsport.dk. I så fald kan man hente en billetvoucher på www.stadionkaldernuigen.dk. Såfremt der vil blive frigivet større puljer af ledige pladser, vil dette blive oplyst på www.aabsport.dk. 

Færre end 400 pladser tilbage til AaB-FCK

7. juli 2022 kl. 11:33 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for "Stadion kalder nu igen", hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har inviteret alle AaB-fans gratis til fodbold på Aalborg Portland Park søndag 24. juli kl. 18.00, hvor AaB møder FC København.

Efter førsteret til sæsonkortholdere og de tre partnere blev alle øvrige billetter frigivet i går eftermiddag på www.stadionkaldernuigen.dk. Den store interesse for disse billetter skabte tekniske udfordringer med mailsystemet i begyndelsen.

Men trods de indledende forsinkelser er billetterne siden røget i stort omfang, og både Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen er nu udsolgt. Dermed resterer der nu blot færre end 400 billetter på Vesttribunen. 

En voucher til disse billetter kan fortsat hentes via www.stadionkaldernuigen.dk efter først-til-mølle-princippet. 

Som følge af den store interesse for kampen vil AaB i de kommende dage kontakte sæsonkortholdere og samarbejdspartnere i tilfælde af, at nogle af disse ikke kan komme til kampen. De har nemlig mulighed for at frigive deres faste pladser til hver enkelt kamp, såfremt de er forhindret.

Derfor kan der løbende opstå enkelte ledige pladser til kampen på www.billet.aabsport.dk. Såfremt der vil blive frigivet større puljer af ledige pladser, vil dette blive oplyst på www.aabsport.dk. 

Hannesbo udlejes til AC Horsens

7. juli 2022 kl. 10:01 af Brian Andersen

Marcus Hannesbo skiftede i 2013 en alder af 11 år til AaB fra partnerklubben Støvring I.F., og debuten for AaB’s bedste mandskab kom i marts 2020 mod FC København.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Hjemvendt fra sit ophold hos FC Fredericia har både Marcus og vi kunnet se, at der vil være et stykke vej til spilletid på vores bedste mandskab, og derfor har vi i fællesskab vurderet, at endnu et lejeophold ville være ideelt for Marcus’ fortsatte udvikling.

- Derfor er vi glade for allerede nu at have fået en aftale på plads med AC Horsens, hvor vi spændt vil følge Marcus i den kommende sæson, siger Inge André Olsen.

Den 20-årige venstrekant er noteret for tre ungdomslandskampe for Danmark.

- Selvom det selvfølgelig igen er vemodigt at forlade AaB, så er det vigtigste at prioritere min udvikling, konstaterer Marcus Hannesbo.

- Jeg har stadig en drøm om at slå igennem i AaB, men nu er jeg parat til at gøre alt for min nye klub, som jeg synes, matcher mig godt, og det kan jo også sagtens være, at det er i AC Horsens, min fremtid skal være, hvis vi sammen får forløst tingene, siger Marcus Hannesbo.

Efter lejeperioden har AC Horsens købsoption på Marcus Hannesbo, der står noteret for 32 officielle kampe og fire scoringer for AaB.

Marcus Hannesbo har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2025.

Tags på denne nyhed

Stadion kalder nu igen - hent billetter nu

6. juli 2022 kl. 16:00 af Rasmus Estrup

Igen i år har tre af AaB’s største partnere inviteret alle AaB-fans gratis til fodboldfest på Aalborg Portland Park. 

Det sker til sæsonens første hjemmekamp søndag 24. juli kl. 18.00 mod FC København, hvor der for andet år i træk er "Stadion kalder nu igen”.

Efter en førsteret på billetterne til AaB’s sæsonkortholdere, er der netop nu åbnet for, at alle interesserede AaB-fans kan hente billetter til kampen på www.stadionkaldernuigen.dk

På www.stadionkaldernuigen.dk kan man få en voucher, som kan veksles til to billetter på www.billet.aabsport.dk. Og skynd dig for det er først-til-mølle-princippet, der gælder. 

Er der problemer med at aktivere voucheren, skal man kontakte billet@aab-as.dk og ikke gennemføre en betaling af billetterne, da købte billetter ikke refunderes.

Er du sæsonkortholder, skal du som altid bare anvende dit fysiske sæsonkort ved indgangen på kampdagen.

Billetter til FC Københavns fanafsnit bliver tilgængelige på www.billet.fck.dk.

'