Ny U/17- og U/15 Ligatræner på AaB Akademiet

15. januar 2022 kl. 16:16 af Rasmus Estrup

AaB Akademiets U/17 Ligahold og U/15 Ligahold får nye trænere pr. 1. februar 2022; Theis Larsen og Dennis Deleuran. 

Theis Larsen, der indtil nu har været U/15 Ligatræner, overtager rollen som U/17 Ligatræner med Jonas Nødbak Petersen som assistenttræner.

- Theis er en dygtig og nysgerrig træner, som har været en del af AaB Akademiet i en årrække, og det er helt naturligt i forhold til hans udvikling, at han overtager rollen som U/17 Ligatræner, siger AaB’s akademichef Anders Damgaard.

Theis Larsen begyndte som U/11-træner i AaB i 2016 og har siden blandt andet også været træner for U/12-holdet, U/13-holdet og senest U/15 Ligaholdet. 

Netop U/15 Ligaholdet skal fremover ledes af Dennis Deleuran, som senest har været U/19-træner i Næstved Boldklub.

Dennis Deleuran har været træner i mere end et årti, og han har været tilknyttet Vanløse I.F., AB, Hvidovre I.F., KB, Brøndby I.F. og El Cambio Academy i Uganda i forskellige trænerroller.

- Dennis er en dygtig træner, der senest har stået i spidsen for et U/19-hold og kommer med en stor erfaring fra den sjællandske talentudvikling, og vi glæder os til at få bragt hans kvaliteter og input ind på AaB Akademiet, siger Anders Damgaard.

Dennis Deleuran skal lede U/15 Ligaholdet med Benjamin Hansen som assistenttræner.

AaB TV: Første dag på Malta

15. januar 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB drog i går fra Aalborg til Malta, hvor holdet er på 11 dages træningslejr. 

I dette lille indslag fra AaB TV kan du komme med på rejsedagen og første træningspas. 

Derudover fortæller Malthe Højholt om sit første indtryk af forholdene og sætter ord på sine forventninger til træningslejren. 

AaB velankommet til Malta

14. januar 2022 kl. 15:39 af Rasmus Estrup

AaB’s 3F Superligatrup og U/19 Ligamandskab er netop ankommet til holdenes respektive hoteller på Malta.

3F Superligaholdet, der bor på Grand Hotel Excelsior i Valletta, skal senere i dag igennem et træningspas.

AaB’s første kamp i Tipsport Malta Cup spilles tirsdag 18. januar mod SK Sigma Olomouc fra Tjekkiet.

Dernæst følger et opgør mod WSG Tirol fra Østrig fredag 21. januar, inden træningslejrens sidste kamp mod FC Spartak Trnava fra Slovakiet mandag 24. januar.

Der er hjemrejse tirsdag 25. januar.

Tags på denne nyhed

Kasper Høgh deltager i træningslejr

14. januar 2022 kl. 08:30 af Brian Andersen

De to klubber er i forhandlinger om et skifte for Kasper Høgh fra sommeren 2022, og det er i den forbindelse, at Kasper Høgh rejser med til Malta.

- Vi har fulgt Kasper længe, og efter konstruktive forhandlinger med Hobro er vi formaliteter fra at have en aftale på plads, så Kasper Høgh er AaB-spiller fra 1. juli 2022, og derfor blev vi enige om, at det giver god mening for alle parter, at han skærper formen på vores træningslejr, lyder det fra AaB’s sportschef Inge André Olsen.

Kasper Høgh er noteret for tre scoringer i ti ungdomslandskampe for Danmark, mens det i 12 kampe for Hobro I.K. er blevet til fire træffere. Kasper Høgh har fået sin fodboldopdragelse hos Randers FC, hvor han i 49 U/19-kampe scorede hele 49 gange. I førsteholdssammenhæng blev det til 22 optrædener og en enkelt fuldtræffer for randrusianerne.

I modsætning til Kasper Høgh deltager AaB’s snart forhenværende cheftræner Martí Cifuentes ikke på træningslejren på Malta.

Tags på denne nyhed

U/19 Ligaholdet tager med på træningslejr

13. januar 2022 kl. 15:05 af Rasmus Estrup

AaB drager i morgen på træningslejr på Malta med både 3F Superligatruppen og U/19 Ligaholdet.

3F Superligaholdet deltager på træningslejren i Tipsport Malta Cup, hvor der venter tre kampe.

18. januar spiller AaB mod SK Sigma Olomouc fra Tjekkiet, 21. januar gælder det en testkamp mod WSG Tirol fra Østrig og endelige venter slovakiske FC Spartak Trnava 24. januar. 

Følgende 3F Superligaspillere er med i flyet til træningslejren:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Aleksandar Trajkovski, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 22 Andreas Hansen, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 30 Rufo, 32 Casper Gedsted, 35 Marcus Hannesbo og Theo Sander fra AaB Akademiet.

Lucas Andersen, der er godt undervejs med sin genoptræning, bliver hjemme med sin højgravide kæreste.

To kampe for U/19 Ligaholdet

AaB’s U/19 Ligahold bor og træner andetsteds end 3F Superligatruppen, men spillere fra AaB Akademiet vil løbende kunne indgå i 3F Superligatræningerne, ligesom det også er tilfældet til hverdag.

- Det er en fantastisk mulighed for vores akademispillere, og det styrker synergien mellem AaB Akademiet og Superligaholdet, at vi kan tage U/19 Ligaholdet samt nogle få U/17 Ligaspillere med på træningslejren, siger sportchef Inge André Olsen.

- Transitionen fra AaB Akademiet til Superligaholdet bliver nemmere, når spillerne gradvist kan køres ind på holdet, og samtidig får U/19 Ligaholdet både sportsligt og socialt stor gevinst af træningslejren, supplerer AaB's akademichef Anders Damgaard.  

I løbet af træningslejren skal U/19 Ligaholdet spille mod Maltas U/18-landshold og et mandskab fra den næstbedste maltesiske række.

Tags på denne nyhed
'