Kusk om første fodboldtræning: Fantastisk

6. januar 2022 kl. 14:55 af Rasmus Estrup

Efter en testdag i små grupper i går bød torsdagens træningspas på årets første fodboldtræning med hele 3F Superligatruppen samlet. Og det var savnet.

- Det var fantastisk og megadejligt at se de andre drenge igen efter en lang ferie. Det har jeg savnet helt vildt, siger Kasper Kusk, der dog ikke har ladet bolden ligge stille i vinterferien.

- Jeg har lavet lidt boldøvelser og noget styrketræning for at holde formen ved lige så meget som muligt. Jeg har også mødt nogle af holdkammeraterne på Hornevej, men der er intet, der slår at komme ud at træne som gruppe igen. Det er dejligt, siger Kasper Kusk.

 Dagens træningspas foregik på kunstgræsbanen hos partnerklubben LKB Gistrup med en skyfri himmel og minusgrader, men fra 14. januar til 25. januar behøver den 30-årige offensivspiller formentlig ikke en hue for at holde varmen.

Her skal AaB nemlig på træningslejr på Malta, hvor Hele Nordjyllands Hold deltager i Tipsport Malta Cup og skal spille kampe mod SK Sigma Olomouc fra Tjekkiet, WSG Tirol fra Østrig og FC Spartak Trnava fra Slovakiet.

- Nu skal vi lige igennem nogle meget kolde træninger, men ellers glæder vi os selvfølgelig meget til træningslejren, hvor vi ser frem til at spille mod nogle andre, end de danske hold vi plejer at møde. Så det bliver fedt at komme i gang, og forhåbentlig kan vi komme hurtigst muligt tilbage i topform, slutter Kasper Kusk.

AaB indleder forårssæsonen på udebane mod FC Midtjylland 20. februar. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Træningsstart 2022

5. januar 2022 kl. 15:51 af Rasmus Estrup

I dag havde AaB's 3F Superligatrup første træning i 2022, da AaB-spillerne mødte ind til fysiske tests i Børge Bach Huset. 

Spillerne blev testet i fire grupper af seks spillere, og i dette indslag fra AaB TV kan du høre Jakob Ahlmann og Kristoffer Pallesen sætte ord på, hvordan det er at være tilbage efter en længere vinterpause. 

AaB TV: Cifuentes' første år i AaB

4. januar 2022 kl. 14:04 af Rasmus Estrup

Martí Cifuentes har nu i et år været cheftræner for Hele Nordjyllands Hold. I dette længere interview med AaB TV sætter cheftræneren blandt andet ord på udviklingen i det forgange år, opbakningen fra fansene og planerne for forårssæsonen, der indledes med rets første træningspas i morgen. 

AaB's træning i morgen vil udelukkende bestå af fysiske test i mindre grupper, mens holdtræningen genoptages fra på torsdag. AaB's træninger er i øjeblikket lukket for uvedkommende qua Covid-19. 

Tags på denne nyhed

AaB søger Salgsbackup med højt serviceniveau

4. januar 2022 kl. 10:18 af Brian Andersen

Om jobbet:
Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk organisation, hvor du med reference til salgschefen får selvstændigt ansvar i et velfungerende salgsteam.

Som vores kommende kollega vil din rolle spænde bredt og dine opgaver blandt andet bestå af at:

  • vedligeholde og drifte vores CRM-system
  • være salgsteamets faste base og supportere med udarbejdelse af kontrakter og overblik over kapacitetsudnyttelsen på vores produkter
  • være kontakt til vores leverandører, der leverer ydelser til brug for vores eksponeringsflader på Aalborg Portland Park

Hertil kommer en række øvrige relaterede supportopgaver med partnermæssigt fokus.

Om dig:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for salg eller kundeservice, samt minimum 1-3 års erfaring fra arbejdsmarkedet.

Har du også erfaring og indblik i sportens verden og dennes mekanismer, er det et ekstra plus.

Du har en naturlig interesse for struktur og digitale systemer, og du sætter en ære i at levere høj kvalitet i en struktureret dagligdag.

Gennem din adfærd repræsenterer du AaB’s værdier: fællesskab, troværdighed, passion og professionalisme.

I et afvekslende job forventer vi, at du i din private planlægning tager udgangspunkt i AaB’s kampkalender og diverse arrangementer.

Fleksibilitet er således et nøgleord, men du vil også opleve en stor frihed i jobbet i vores klub, der for mange ansattes vedkommende er en livsstil.

Det praktiske:
Send din ansøgning til kommunikations- og HR-chef Brian Andersen på ba@aab-as.dk eller skriv til salgschef Morten Brinkmann på mb@aab-as.dk for yderligere information om stillingen.

Ansøgninger behandles løbende, dog med sidste frist 21. januar, da tiltrædelse er senest 1. marts 2022 og samtalerne afholdes i uge 4. 

Lønnen forhandles individuelt og indeholder firmabetalt pension og en række andre personalegoder.

Arbejdet vil i hverdagen være henlagt til administrationens kontor på Hornevej 2 i Aalborg Øst, mens aktiviteter på kampdage afvikles på Aalborg Portland Park, Harald Jensens Vej i Aalborg.

Om AaB:
AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, som du falder naturligt ind i.

Vi beskæftiger i dag 20 engagerede medarbejdere i administrationen, som er hjemmehørende på Hornevej i Aalborg.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.
AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

Træningsstart på onsdag

3. januar 2022 kl. 14:15 af Rasmus Estrup

Onsdag 5. januar genoptager AaB's 3F Superligatrup holdtræningen, og opstartsfasen indledes med fysiske tests indendøre fra kl. 10.45. 

Kl. 15.00 på onsdag gælder det årets første udendørstræning på AaB's kunstgræsbane. 

Fra torsdag 6. januar og frem til onsdag 12. januar vil træningen som udgangspunkt foregå på kunstgræsbanen hos partnerklubben LKB Gistrup. Se AaB's træningsplan her. 

AaB tager på træningslejr på Malta fra 14. januar og frem til 25. januar, hvor AaB deltager i Tipsport Malta Cup. 

18. januar spiller AaB mod SK Sigma Olomouc fra Tjekkiet, 21. januar gælder det en testkamp mod WSG Tirol fra Østrig og endelige venter slovakiske FC Spartak Trnava 24. januar. 

Efter hjemkomsten fra træningslejren venter yderligere et par endnu ikke fastlagte testkampe, inden forårspremieren på udebane mod FC Midtjylland 20. februar. 

Tags på denne nyhed
'