AaB TV: Træningslejren på Malta

28. januar 2022 kl. 14:27 af Rasmus Estrup

Kom med AaB TV på træningslejren på Malta, hvor AaB i løbet af turen deltog i Tipsport Malta Cup og spillede kampe mod tjekkiske SK Sigma Olomouc, østrigske WSG Tirol og slovakiske Spartak Trnava. 

Tags på denne nyhed

Billetsalg er åbent til årets første hjemmekamp

27. januar 2022 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Om en måned spiller AaB årets første hjemmekamp i 3F Superligaen, når Silkeborg I.F. gæster Aalborg Portland Park søndag 27. februar kl. 14.00. 

Du kan nu købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan tegne et sæsonkortabonnement. 

Til kampen har AaB, Spar Nord Fonden og Netcompany arrangeret Skolernes Dag, så nordjyske skoleelever kan komme gratis ind til kampen. Læs mere om det her.  

Tags på denne nyhed

AaB inviterer til Skolernes Dag

27. januar 2022 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

Søndag i uge 8 danner Aalborg Portland Park ikke blot ramme om årets første hjemmekamp i 3F Superligaen. Til AaB-kampen mod Silkeborg I.F. 27. februar afholdes også Skolernes Dag i samarbejde med Spar Nord Fonden og Netcompany.

De to partnere har således købt 3.000 billetter til opgøret, så elever fra udskolingsklasserne på de nordjyske skoler kan komme gratis ind til kampen og det store arrangement i stadionhallen ved Aalborg Portland Park inden kampen.

- De seneste to år har skoleelever oplevet mange aflyste aktiviteter på grund af Covid-19, og derfor er det enormt glædeligt, at vi sammen med Netcompany og Spar Nord Fonden kan give de nordjyske udskolingselever en rigtig sjov og underholdende dag med deres klassekammerater i forbindelse med årets første hjemmekamp, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Dørene til arrangementet slås op kl. 10.30, og frem til kl. 13.30 er programmet fyldt med underholdning. Det er blandt andet muligt at møde AaB-anfører Lucas Andersen, opleve fodboldfreestyleren Maymi Asgari og flere YouTube-profiler som for eksempel Fodboldidioterne og fra scenen vil en DJ sørge for god musik.

Derudover sørger Netcompany for nogle underholdende og læringsrige aktiviteter, og der er en masse konkurrencer med en række fede præmier. Man kan blandt andet vinde et særligt klassearrangement, hvor to af AaB’s 3F Superligaspillere kommer ud og fortæller om livet som professionel fodboldspiller.

- Gennem min opvækst i Aalborg Øst har jeg oplevet værdien af en sund barndom med et godt foreningsliv og gode venner, og de relationer skaber man i særdeleshed gennem sport. Derfor har jeg lyst til at sikre, at unge i Aalborg får den samme gode vej til et godt fællesskab, som jeg selv havde, og mulighederne for det er fortrinlige med et initiativ som Skolernes Dag, der kan være med til at inspirere og motivere børn og unge i lokalområdet, udtaler Netcompanys direktør André Rogaczewski.

Fondsdirektør i Spar Nord Fonden, Bo Uggerhøj, supplerer:

- Vi har i flere år samarbejdet med AaB om hjælp til sociale formål, hvor der er givet nye muligheder og oplevelser til børn og udsatte familier i Nordjylland. Derfor er vi i Spar Nord Fonden stolte af, at vi nu kan gå skridtet videre og samle skoleklasser i Nordjylland til Skolernes Dag, hvor de unge mennesker får oplevelser og mødes om noget uden for skolens rammer, som kan inspirere og bidrage til stærkere og måske endda nye fællesskaber, siger Bo Uggerhøj.

Alle nordjyske skoler bliver kontaktet direkte på mail af AaB og kan tilmelde sig efter først-til-mølle-princippet. Får man billet til kampen, kan man ligesom alle øvrige tilskuere med billet til opgøret køre gratis med Nordjyllands Trafikselskabs busser, så det er nemt at komme ind til Aalborg Portland Park.

Kampen mod Silkeborg I.F. spilles søndag 27. februar kl. 14.00, hvilket for de fleste nordjyske skoler er sidste dag i vinterferien.   

Tags på denne nyhed

Andreas Hansen udlejes til FCN

27. januar 2022 kl. 09:00 af Brian Andersen

Andreas Hansen, der har kontrakt med AaB til 31. december 2023, kom til AaB fra HB Køge i sommeren 2019.

- Ingen er i tvivl om, at Andreas Hansen er en fremragende målmand, men hans udfordring i AaB har været og er i hvert fald stadig det næste halve år en endnu bedre Jacob Rinne, der jo som bekendt for nogle uger siden vandt Det Gyldne Bur som den bedste målmand i dansk fodbold, konstaterer AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- Med udlejningen sikrer vi Andreas spilletid på allerhøjeste niveau, og så tager vi en fælles vurdering igen efter sæsonen, siger Inge André Olsen.

26-årige Andreas Hansen står foreløbig noteret for 16 officielle kampe for AaB.

- Jeg ser frem til en ny udfordring, hvor jeg har udsigt til spilletid, hvis jeg gør mig fortjent til det, siger Andreas Hansen.

- Når vi kommer efter sæsonen må vi så evaluere på, hvor min fremtid skal være, for jeg er jo glad for at være i AaB, men ser også frem til nu at kunne gøre mit bedste for FC Nordsjælland, lyder det fra Andreas Hansen.

Udlejningen af Andreas Hansen betyder, at den talentfulde U/17-landsholdsmålmand Theo Sander indlemmes i AaB’s Superligatrup.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Prip om træningslejren og første halvår

26. januar 2022 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

AaB er netop hjemvendt fra træningslejren på Malta, men inden hjemrejsen tog AaB TV en snak med Louka Prip. 

I indslaget fortæller Louka Prip blandt andet om træningslejren, efterårssæsonen i AaB, hvor han scorede ni mål i 20 kampe og forventningerne til forårsssæonen. 

Tags på denne nyhed
'