Fire Reserveligakampe programsat i foråret

9. februar 2022 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

AaB's Reserveligakampe for forårsæsonen ligger på følgende tidspunkter: 

Mandag 28. februar kl. 13.00 - FC Midtjylland-AaB

Mandag 21. marts kl. 12.30 - Hobro I.K.-AaB

Tirsdag 19. april kl. 13.00 - AaB-FC Midtjylland

Mandag 25. april kl. 12.30 - AaB-Hobro I.K.

Husk at du på fredag kan opleve AaB's 3F Superligaholds sidste testkamp inden forårspremieren, når SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park kl. 13.00. Der er fri entré til kampen, hvor Complea Tribunens nedre afsnit er åbent. 

Tags på denne nyhed

AaB ansætter ny fankoordinator

8. februar 2022 kl. 14:57 af Rasmus Estrup

Som fankoordinator/SLO (Supporter Liaison Officer) bliver 33-årige Michael Meelsen Nielsen bindeled mellem klubbens fans og ledelse, ligesom han vil indgå i tæt dialog med de øvrige klubbers fankoordinatorer.   

Michael Meelsen Nielsen har i mange år haft en stor rolle på AaBs aktive fanscene, blandt andet som formand og medstifter af fangrupperingen Vesttribunen, administrator ved AaB Support Club og projektleder for Kulturhuset Rød, der vil lave et fanskabt kultur- og oplevelseshus med fodbold og fællesskab som omdrejningspunkt.  

AaBs administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:  

- Der er sket et stort ryk på fanscenen i de senere år, og det skyldes ikke mindst det tætte samarbejde mellem klubben og fansene. Her spiller fankoordinatoren en stor rolle i at sikre en løbende dialog med vores forskellige fangrupperinger og tilskuere med fokus på at skabe en god kampoplevelse.  

- Med sit indgående kendskab til fanmiljøet er Michael Meelsen Nielsen den rette person til at tage over for Simon Vangsgaard Jensen, der fortsætter i AaB som marketingkoordinator, siger Thomas Bælum.  

Michael Meelsen Nielsen glæder sig til at starte i en fuldtidsstilling som AaBs fankoordinator allerede om en uge.   

- Størstedelen af mit liv har jeg brugt på at fremme fanscenen omkring AaB på frivillig basis. Så jeg er utroligt glad og stolt over at få mulighed for at arbejde professionelt med at fortsætte udviklingen af den sprudlende fanscene, der omkring AaB i øjeblikket, siger Michael Meelsen Nielsen.  

Ansættelsen af en fankoordinator er et licenskrav, som anbefales af det europæiske fodboldforbund UEFA og Dansk Boldspil-Union.  

Tags på denne nyhed

Køb billet til forårspremieren mod FC Midtjylland

8. februar 2022 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

Søndag 20. februar kl. 14.00 åbner AaB forårssæsonen på udebane mod FC Midtjylland, og du kan nu købe billetter til kampen på www.billetsalg.fcm.dk

AaB-fansene er placeret i Afsnit U på Etoro Tribunen ved Indgang 3. 

Man kan købe voksenbilletter for 110 kr., mens børnebilletter koster 50 kr. 

Vi glæder os til at se masser af AaB-fans på tribunen i Herning til årets første kamp 20. marts. 

Tags på denne nyhed

3F Tribunen udsolgt til AaB-Silkeborg I.F.

7. februar 2022 kl. 13:20 af Rasmus Estrup

Søndag 27. februar kl. 14.00 spiller AaB årets første hjemmekamp mod Silkeborg I.F., og 3F Tribunen er nu udsolgt til kampen. Men du kan stadig nå at købe billetter på både Complea Tribunen og Vesttribunen.

Køb billet til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billet til AaB-Vejle Boldklub 6. marts.

I samarbejde med Netcompany og Spar Nord Fonden har AaB til kampen arrangeret Skolernes Dag, hvor de to partnere har købt 3.000 billetter til nordjyske skoleelever fra 7.-10. klasse, samtidig med at der inden kampen er lagt et underholdende og læringsrigt program i stadionhallen for de tilmeldte elever. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

Se sidste testkamp på Aalborg Portland Park

7. februar 2022 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

Opstartens sjette og sidste testkamp inden forårspremieren spilles på fredag, hvor AaB møder SønderjyskE kl. 13.00 på Aalborg Portland Park, såfremt vejret tillader, at banen kan tages i brug på fredag.

Der er gratis adgang til kampen, hvor Complea Tribunens nedre afsnit er åbent. Dørene til tribunen åbner kl. 12.30.

Til kampen vil det også være muligt at købe mad og drikkevarer i Bod 5 og Bod 7, der ligeledes åbner en halv time før kampstart.

Tags på denne nyhed
'