AaB sikrer sig Sousa fra sommer

22. februar 2022 kl. 10:30 af Brian Andersen

25-årige Allan Sousa har i 126 officielle kampe for Vejle Boldklub bidraget med 37 scoringer og 28 assists.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi har længe haft en godt øje til Allan Sousa, som vi synes, er en spektakulær spiller.

- Han har fart, er udfordrende og gennembrudsfarlig, ligesom han selv kan lave mål, og vi har en tro på, at vi kan hjælpe hinanden til det næste niveau, siger Inge André Olsen.

Allan Sousa kan dække alle de offensive positioner og begynder i AaB, når forberedelserne til sæsonen 2022/2023 indledes.

Tags på denne nyhed

Bliv sæsonkortholder og få tre kampe i første måned

22. februar 2022 kl. 08:41 af Rasmus Estrup

På søndag spiller AaB årets første hjemmekamp mod Silkeborg I.F., og tegner du et sæsonkortabonnement inden kampen, får du tre kampe i første måned.

De tre kampe, du får for din første betaling, er AaB-Silkeborg I.F. 27. februar, AaB-Vejle Boldklub 6. marts og AaB-Brøndby I.F. 20. marts. 

Priserne for et sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du det nu, får du adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr. Bliv sæsonkortholder her.

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Læs mere om sæsonkortfordelene her. 

Tags på denne nyhed

Afgiv din stemme om Hele Nordjyllands Håndsrækning

21. februar 2022 kl. 13:40 af Rasmus Estrup

Frem til i morgen kl. 12.00 løber afstemningen om, hvem der skal være forårets modtager af AaB's pris Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

AaB og Spar Nord Fonden donerer gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning to kroner pr. fremmødt tilskuer til klubbens 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til et godt formål i Region Nordjylland. Hele Nordjyllands Håndsrækning har været uddelt halvårligt siden 2015, og fra efteråret 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. tilskuer.

I et stærkt og bredt repræsenteret ansøgerfelt har et udvalg bestående af repræsentanter fra AaB, Spar Nord Fonden, AaB Support Club og seneste modtager af håndsrækningen, FrivilligAalborg, valgt tre mulige kandidater, hvoriblandt den endelige modtager skal findes gennem en afstemning blandt AaB’s fans.

Du kan stemme her.

Kandidaterne for foråret 2022
De tre kandidater til Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2022 er:

Børns Voksenvenner - Nordjylland

Børns Voksenvenner skaber venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne, der ønsker at gøre en forskel for et barn.

Børnenes udfordringer kan eksempelvis være ensomhed, mobning og mistrivsel som følge af omstændigheder i familien såsom skilsmisse, dødsfald, sygdom og fravær af et voksennetværk. Her hjælper Børns Voksenvenner med en frivillig voksenven, familieven, storebror eller -søster, som barnet mødes med en gang om ugen eller hveranden uge for at styrke barnets trivsel og udvikling.

Såfremt Børns Voksenvenner bliver modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2022, skal midlerne gå til rekruttering af flere frivillige, etablering af flere venskaber og til aktiviteter for børn og deres voksenvenner.

WeCare - Aalborg

WeCare arbejder med udsatte unge, som har behov for hjælp og støtte i hverdagen. Eksempelvis igennem fysiske aktiviteter, som kan styrke de unges mentale og fysiske sundhed.

Mange unge i WeCare kan ikke deltage i almindelige sportsaktiviteter, og derfor ønsker WeCare at oprette “Projekt Stærk”, som er et gratis forløb over to måneder med to ugentlige træningsdage. På den måde kan de unge blive en del af et fællesskab med ligesindede, samtidig med at de får øget deres fysiske aktivitet og styrket deres mentale sundhed.

Skulle WeCare modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning, vil donationen gå til, at 20 udsatte unge kan deltage i “Projekt Stærk”. Pengene går således til adgang til træningsfaciliteter, sportsudstyr, kostplan og mental træning.

Carpe Diem - Aalestrup

Carpe Diem hjælper kræftramte og socialt udsatte børn og deres familier. Det kan blandt andet være børn og forældre på børneafdelingen i Aalborg, som måske mangler overskud til oplevelser og aktiviteter eller penge til en barnepige, hvis et andet barn skal på sygehuset.

Udsatte familier og socialt udsatte får støtte af Carpe Diem til eksempelvis weekendophold, tøj og mad samt økonomiske bidrag til mad, konfirmationer, sommerlejre og lignende.

Hvis Carpe Diem modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning skal midlerne bruges på fortsat at støtte kræftramte og udsatte familier med aktiviteter, oplevelser og økonomiske bidrag.  

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

- Håndsrækningstrøje 2021/2022 (opgøres 30/9-22) – Idræt For Sindet, Hjørring - 

- 2021 og 2020 – FrivilligAalborg – 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Håndsrækningstrøje 2020 – Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

- Håndsrækningstrøje 2019 – Gestus Nord – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)

- Efterår 2019 – Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Forår 2019 – Skyggebørn – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Håndsrækningstrøje 2018 – AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

- Efterår 2018 – Ønskeland – 108.652 kr.  (2 kr. pr. tilskuer)

- Forår 2018 – Foreningen Grønlandske Børn – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Efterår 2017 – Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Håndsrækningstrøje 2017 – Veteran Oasen – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

- Forår 2017 – Kildehuset Fountainhouse – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

- Efterår 2016 – Broen Aalborg – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

- Forår 2016 – Hjerterummet og Cykel20 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

- Efterår 2015 – The Back To Life Project – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

- Forår 2015 – Headspace Aalborg – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Pr. 1. januar 2022 er der i alt uddelt 1.160.870 kr. via Hele Nordjyllands Håndsrækning

Tags på denne nyhed

Børnenes uge i AaB Shoppen - spar 20%

21. februar 2022 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Mange nordjyske skoleelever er i denne uge gået på vinterferie, og til og med søndag er der gode penge at spare i AaB Shoppen på stort set alt til børn. 

Der er således 20 procent rabat på alle børnevarer med undtagelse af klubdragten, AaB Tyren og plakater. 

Til gengæld kan du blandt andet købe andendragten, håndsrækningsdragten og målmandstrøjen i børnestørrelser samt en AaB-skammel, AaB-sengetøj, AaB-sutter, AaB-minikit, Theodor-bamsen og meget meget mere til 20 procents rabat. 

Se alle de gode tilbud ved Børnenes uge her. 

Husk at tilbuddene også gælder i AaB Fanshop på Aalborg Portland Park til søndagens kamp mod Silkeborg I.F. Bemærk dog, at det ikke er alle varer på aabshoppen.dk, der kan findes i AaB Shoppen på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed

AaB Akademiet åbnede foråret med nederlag og remis

21. februar 2022 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-OB 1-4

AaB’s U/19 Ligahold tabte lørdag årets første ligakamp på hjemmebane til OB.

Gæsterne bragte sig foran 10 minutter før pausen på en omstilling, og i løbet af det første kvarter af anden halvleg udnyttede gæsterne en passiv AaB-periode til at øge føringen med to yderligere scoringer til 3-0. 

Herefter kom AaB igen bedre med i opgøret, og 20 minutter inde i anden halvleg reducerede Remy Osagie Rasmussen  til 3-1 på et indlæg.

AaB havde også en stor mulighed for at gøre det til 3-2, men chancen løb ud i sandet, og i stedet slog OB til på endnu en omstilling og lukkede kampen med målet til 4-1. 

- Selvom vi var mest på bolden og var gode i vores høje pres, så var det OB, der skabte flest chancer og kom frem til flest afslutninger, og det var fortjent, at de vandt, siger U/!9 Ligatræner Kim Leth Andersen. 

- Vores opbygningsspil var fint langt hen ad vejen, men på modstandernes halvdel tog vi forkerte beslutninger eller manglede kvalitet. Derudover var vores duelspil det dårligste i denne sæson, og vi var heller ikke gode nok i vores defensive omstillinger, hvor de scorede tre gange, siger Kim Leth Andersen. 

AaB ligger på 12. pladsen i U/19 Ligaen med 10 point efter 12 kampe. På lørdag venter endnu en U/19 Ligakamp, når AaB gæster Vejle Boldklub.

U/17 Ligaen: AaB-FC København 0-0 (3-4 efter straffe)

Årets første kamp i U/17 Ligaen var et udsat opgør fra efteråret mod FC København. Selvom FC København var mest på kuglen, lykkedes det nordjyske hjemmehold i indledningen godt med et højt pres. Det førte dog ikke de helt store chancer med sig, og FC København var derfor tættest på i første halvleg med et træf på overliggeren.

I anden halvleg var FC København fortsat mest i boldbesiddelse, men gæsterne havde svært ved at komme til chancer. I modsatte endte var Emil Nymann tæt på med et forsøg i sidenettet, men de 90 minutter sluttede uden scoringer.

Alle uafgjorte kampe i U/17 Ligaen skal dog afgøres ved en straffesparkskonkurrence. Her vandt FC København 4-3, så AaB gik fra kampen med et enkelt point, mens FC København snuppede to.

- Jeg er meget tilfreds med vores udtryk i kampen og den store energi, som drengene kom med, men resultatet er fortjent efter en kamp uden de store chancer, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Vi skal lære at skabe flere chancer ved at blive roligere på bolden og spille hurtigere, men vi må også erkende at FC Københavns dygtige spillere satte os under tryk til tider i kampen, siger Theis Larsen.

AaB ligger på 12. pladsen i U/17 Ligaen efter 12 kampe, og næste opgør spilles på lørdag på udebane mod Vejle Boldklub.

U/15 Ligaen: AaB-FC København 1-5

Heller ikke i U/15 Ligaen lykkedes det AaB at komme fra land med en sejr på hjemmebane mod FC København.

Gæsterne bragte sig foran allerede i opgørets fjerde minut, men Benjamin Pihl Jørgensen udlignede på Victor Fjeldgaards assist efter et kvarter.

Mod slutningen af første halvleg slog FC København til yderligere to gange, og dermed lød pausestillingen på en københavnsk føring på 3-1.

Tidligt i anden halvleg blev FCK-føringen udbygget til 4-1, og med endnu en scoring et kvarter efter pausen blev kampen lukket med en udesejr på 5-1.

AaB’s U/15 Ligahold indtager 11. pladsen i U/15 Ligaen og gæster ligesom U/19- og U/17 Ligaholdet Vejle Boldklub på lørdag.

Tags på denne nyhed
'