Posavec: Opbakningen giver os styrke

18. august 2022 kl. 13:08 af Rasmus Estrup

- Det er en fornøjelse at stå med fansene i ryggen. Vi sætter stor pris på, at de kommer og støtter os. Det styrker os. Især i øjeblikket, hvor vi ikke kan være tilfredse med resultaterne. Det er i sådanne perioder, at vi har brug for deres opbakning.

Således siger AaB’s kroatiske målmand Josip Posavec om den opbakning han og holdkammeraterne har fået i denne sæson, hvor AaB stadig har første sejr til gode.

- Fansene betyder meget for os, og jeg kan kun sige, at vi vil gøre vores bedste for at rette op på sæsonstarten og bringe AaB fremad i tabellen, hvor klubben hører hjemme, fortsætter AaB-målmanden.

- Vi skal være bedre og presse hinanden

Den 26-årige kroat, der i sommer kom til AaB fra HNK Hajduk Split, har i sine første fem første AaB-kampe holdt buret rent to gange. Det skete i holdets to seneste hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

- Som målmand er det altid vigtigt at holde nullet eller minimere antallet af mål, der går ind. Derfor er jeg selvfølgelig glad for at have holdt buret rent i de to seneste hjemmekampe, og jeg vil da gerne gentage et clean sheet så ofte som muligt.

- Når det lykkes, skyldes det hele holdets arbejdsindsats. Vi står sammen, og alle er involveret i, hvordan vi præsterer både offensivt og defensivt. Indtil videre har det ikke været godt nok. Det viser tabellen tydeligt.

- Vi skal være bedre, og vi skal fortsætte med at presse hinanden endnu mere til hver eneste træning. Vores præstationer bliver kun bedre, hvis vi står sammen og holder os til planen, og med fansene bag os, så tror jeg på, at vi kan få vendt resultaterne hurtigst muligt. Forhåbentlig allerede på søndag, siger Josip Posavec.

- Alle kampe skal gribes an som en finale

På søndag skal han og holdkammeraterne igen i aktion på Aalborg Portland Park, når Brøndby I.F. kommer på besøg, og du kan købe billetter til kampen her ligesom flere end 8.600 andre tilskuere allerede har gjort.

- Alle kampe skal gribes an som en finale. Vi er nødt til at gå ind til hver kamp med mindsettet om at præstere på vores højeste niveau. Men kampe med mange tilskuere på tribunen, gør bare noget ekstra. Der kommer et større tryk, og intensiteten bliver skærpet. Det er kun med til at gøre os bedre.

- Kampen på søndag er en god mulighed for os til at vise, at vi er klar til at tage et skridt fremad, og forhåbentlig kan kampen på søndag være begyndelsen på en bedre periode for os, lyder det fra den 26-årige keeper.

Kampstart på søndag er kl. 18.00 på Aalborg Portland Park, og fanzonen åbner kl. 15.30. Læs mere om alle aktiviteterne til kampen her, og køb billet til opgøret på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Al info om AaB-Brøndby I.F.

18. august 2022 kl. 09:26 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 6
Spilledato: Søndag 21. august 2022
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 16.00
Fanzonen åbner: Kl. 15.30

Køb billetter online eller i billethusene søndag
Flere end 8.500 har allerede købt billet til kampen mod Brøndby I.F., og du kan i forslag købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.200 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 16.00 på søndag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af Brøndby I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Fanzonen åbner kl. 15.30
Igen på søndag er der masser af aktiviteter i fanzonen, heriblandt en Goal Station, AaB-hoppeborgen, ansigtsmaling og en sparkestation. Hovedpartner og søndagens kamppartner Arbejdernes Landsbank sørger på søndag også for fodbolddart i fanzonen, ligesom maskotten Albert kigger forbi inden kampen. 

Fra scenen vil der være livemusik fra 15.30 til 17.00, og ca. kl. 16.15 vil AaB-spillere også skrive autografer i fanzonen. Kl. 17.00 bliver AaB's startopstilling præsenteret på scenen. 

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Køb AaB’s nye spillertøj i AaB Fanshop
I AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen kan du på kampdagen også købe merchandise samt AaB’s nye spillerdragter, der er skabt i samarbejde med Macron og indeholder Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet.

Trøjerne er lavet i bæredygtigt materiale og kan også købes online på www.aabshoppen.dk

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på søndag være en salgsvogn med AaB-merchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Klubbesøg fra Vodskov I.F. og Nørresundby F.B.
På søndag er der klubbesøg fra de to partnerklubber Vodskov I.F. og Nørresundby F.B., som både vil være involveret i AaB's indløb og pausekonkurrencen på grønsværen. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til søndagskampen kan på kampdagen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBBIF – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB nedjusterer forventninger

17. august 2022 kl. 16:17 af Brian Andersen

Resultatet før skat for Aalborg Boldspilklub A/S viser i perioden et underskud på 5,1 mio. kr. mod et overskud på 1,6 mio. kr. for samme periode i 2021.

Indtægterne i alt udgør 43,1 mio. kr. mod 31 mio. kr. for samme periode i 2021. Stigningen skyldes hovedsageligt højere sponsor- og TV-indtægter. Ligeledes er der en markant stigning i match day-indtægterne, da der for samme periode i 2021 blev afviklet kampe med et begrænset antal tilskuere som følge af Covid-19. 

Omkostningerne i alt udgør 52,7 mio. kr. mod 43,4 mio. kr. for samme periode i 2021. Denne stigning skyldes primært, at kampene er afviklet under normale omstændigheder modsat 2021, hvor afviklingen af kampene var begrænset af Covid-19 restriktioner. 

Resultat af transferaktiviteter viser i første halvår af 2022 et resultat på i alt 8,5 mio. kr., mens samme periode sidste år var et resultat på 12,5 mio. kr. 

På baggrund af delårsrapportens resultat på minus 5,1 mio. kr. før skat, svigtende sportslige resultater og heraf en forventelig nedgang i TV-indtægterne for 2. halvår 2022, usikkerhed omkring forventede transferindtægter samt et allerede indregnet negativt afkast på obligations- og aktiebeholdningen nedjusterer AaB forventningerne til årets resultat fra niveauet 0 til minus 5 mio. kr. til et underskud i niveauet 10 til 15 mio. kr. 

I ovenstående er indregnet spillersalg, investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

AaB’s egenkapital udgør 72,4 mio. kr. pr. 30. juni 2022.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S

Tags på denne nyhed

8.000 har billet til AaB-Brøndby I.F.

17. august 2022 kl. 11:29 af Rasmus Estrup

Søndag aften kl. 18.00 tager AaB imod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park, og på nuværende tidspunkt har flere end 8.000 fans allerede sikret sig billet til opgøret.

Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.

Fanzonen åbner allerede kl. 15.30 på søndag, og her vil der blandt andet være aktiviteter som autografskrivning, ansigtsmaling, AaB-hoppeborg og meget andet. 

Kl. 16.00 åbner dørene til Aalborg Portland Park, og kickoff følger to timer senere. 

Køb billetter til opgøret her. 

Bemærk at tilhængere af Brøndby I.F. skal købe billet til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Tags på denne nyhed

Rosfjord Strandhotell bliver guldpartner i AaB

17. august 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB har indgået et toårigt guldpartnerskab med det norske hotel Rosfjord Strandhotell, der ligger mindre end halvanden times kørsel fra Kristiansand og ejer både Lomsesanden Opplevelser, Lindesnes Havhotell og Michelin-restauranten Under, der er verdens største undervandsrestaurant.  

- Vi er særdeles glade for, at en udenlandsk hotelvirksomhed som Rosfjord Strandhotell har set muligheder i et guldpartnerskab med os, og vi ser frem til gennem dette samarbejde at få mulighed for at skabe unikke Executive-arrangementer for vores største partnere, siger AaB’s salgschef Morten Brinkmann.  

Håvard Kleven, der er salgsdirektør for hotellerne, restauranten og Lomsesanden Opplevelser, udtaler: 

- Vi ser et stort potentiale i Nordjylland, fordi mange nordjyder besøger vores region, og vi ved, at AaB er et samlingspunkt for nordjyder. Efter et meget professionelt møde med klubben er vi blevet bekræftet i, at AaB er en spændende klub med masser af interessante muligheder, og det vil vi gerne være en del af gennem dette samarbejde. 

- Vi håber, at vi med dette partnerskab kan få spredt viden om os blandt klubbens fans, følgere og samarbejdspartnere, så flere af dem forhåbentlig har os i tankerne, næste gang de skal kigge på rejsedestinationer, oplevelser og konferencemuligheder, siger Håvard Kleven.  

Ligesom Rosfjord Strandhotell ligger også Lindesnes Havhotell og restaurant Under mindre end halvanden times kørsel fra Kristiansand. Kristiansand kan med hurtigfærgen nås på 2 timer og 15 minutter fra Hirtshals.  

Tags på denne nyhed
'