AaB nedjusterer forventninger

17. august 2022 kl. 16:17 af Brian Andersen

Resultatet før skat for Aalborg Boldspilklub A/S viser i perioden et underskud på 5,1 mio. kr. mod et overskud på 1,6 mio. kr. for samme periode i 2021.

Indtægterne i alt udgør 43,1 mio. kr. mod 31 mio. kr. for samme periode i 2021. Stigningen skyldes hovedsageligt højere sponsor- og TV-indtægter. Ligeledes er der en markant stigning i match day-indtægterne, da der for samme periode i 2021 blev afviklet kampe med et begrænset antal tilskuere som følge af Covid-19. 

Omkostningerne i alt udgør 52,7 mio. kr. mod 43,4 mio. kr. for samme periode i 2021. Denne stigning skyldes primært, at kampene er afviklet under normale omstændigheder modsat 2021, hvor afviklingen af kampene var begrænset af Covid-19 restriktioner. 

Resultat af transferaktiviteter viser i første halvår af 2022 et resultat på i alt 8,5 mio. kr., mens samme periode sidste år var et resultat på 12,5 mio. kr. 

På baggrund af delårsrapportens resultat på minus 5,1 mio. kr. før skat, svigtende sportslige resultater og heraf en forventelig nedgang i TV-indtægterne for 2. halvår 2022, usikkerhed omkring forventede transferindtægter samt et allerede indregnet negativt afkast på obligations- og aktiebeholdningen nedjusterer AaB forventningerne til årets resultat fra niveauet 0 til minus 5 mio. kr. til et underskud i niveauet 10 til 15 mio. kr. 

I ovenstående er indregnet spillersalg, investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

AaB’s egenkapital udgør 72,4 mio. kr. pr. 30. juni 2022.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S

Tags på denne nyhed

8.000 har billet til AaB-Brøndby I.F.

17. august 2022 kl. 11:29 af Rasmus Estrup

Søndag aften kl. 18.00 tager AaB imod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park, og på nuværende tidspunkt har flere end 8.000 fans allerede sikret sig billet til opgøret.

Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.

Fanzonen åbner allerede kl. 15.30 på søndag, og her vil der blandt andet være aktiviteter som autografskrivning, ansigtsmaling, AaB-hoppeborg og meget andet. 

Kl. 16.00 åbner dørene til Aalborg Portland Park, og kickoff følger to timer senere. 

Køb billetter til opgøret her. 

Bemærk at tilhængere af Brøndby I.F. skal købe billet til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Tags på denne nyhed

Rosfjord Strandhotell bliver guldpartner i AaB

17. august 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB har indgået et toårigt guldpartnerskab med det norske hotel Rosfjord Strandhotell, der ligger mindre end halvanden times kørsel fra Kristiansand og ejer både Lomsesanden Opplevelser, Lindesnes Havhotell og Michelin-restauranten Under, der er verdens største undervandsrestaurant.  

- Vi er særdeles glade for, at en udenlandsk hotelvirksomhed som Rosfjord Strandhotell har set muligheder i et guldpartnerskab med os, og vi ser frem til gennem dette samarbejde at få mulighed for at skabe unikke Executive-arrangementer for vores største partnere, siger AaB’s salgschef Morten Brinkmann.  

Håvard Kleven, der er salgsdirektør for hotellerne, restauranten og Lomsesanden Opplevelser, udtaler: 

- Vi ser et stort potentiale i Nordjylland, fordi mange nordjyder besøger vores region, og vi ved, at AaB er et samlingspunkt for nordjyder. Efter et meget professionelt møde med klubben er vi blevet bekræftet i, at AaB er en spændende klub med masser af interessante muligheder, og det vil vi gerne være en del af gennem dette samarbejde. 

- Vi håber, at vi med dette partnerskab kan få spredt viden om os blandt klubbens fans, følgere og samarbejdspartnere, så flere af dem forhåbentlig har os i tankerne, næste gang de skal kigge på rejsedestinationer, oplevelser og konferencemuligheder, siger Håvard Kleven.  

Ligesom Rosfjord Strandhotell ligger også Lindesnes Havhotell og restaurant Under mindre end halvanden times kørsel fra Kristiansand. Kristiansand kan med hurtigfærgen nås på 2 timer og 15 minutter fra Hirtshals.  

Tags på denne nyhed

Indstil en ildsjæl til Årets Frivilligpris

16. august 2022 kl. 13:43 af Rasmus Estrup

Foreningslivet i AaB's 118 nordjyske partnerklubber er afhængige af store indsatser fra alle klubbens frivillige, og i hver eneste klub er der ildsjæle, der altid gør noget ekstra og derfor er uundværlige på den ene eller anden måde. 

De store indsatser fortjener at blive hyldet, og dette sker i forbindelse med Partnerklubbernes Dag søndag 11. september, hvor AaB sammen med hovedpartner Arbejdernes Landsbank vil uddele Årets Frivilligpris, der således overrækkes for anden gang. Første modtager var Jakob Thor Bertelsen fra Brønderslev I.F., som modtog prisen sidste år. 

For at finde den rette person kan alle klubber indstille én kandidat pr. klub. Så gør det med omtanke og beskriv gerne, hvorfor netop denne frivillige fortjener Årets Frivilligpris. 

Alle indstillede kandidater inviteres til en VIP-oplevelse for to personer til Partnerklubbernes Dag søndag 11. september, hvor AaB møder Lyngby Boldklub. I pausen af dette opgør vil prisen blive overrakt på banen. Sammen med prisen følger en check på 20.000 kr. fra Arbejdernes Landsbank. Pengene er øremærket fodboldudstyr til klubben.

En jury bestående af AaB's administrerende direktør Thomas Bælum, AaB's akademichef Jacob Larsen samt repræsentanter fra AaB's partnerklubber står for at udvælge vinderen blandt de nominerede.

Indstil din klubs nominerede til Årets Frivilligpris her. 

Tags på denne nyhed

Ny træningsplatform for alle partnerklubber

15. august 2022 kl. 13:00 af Rasmus Estrup

For at styrke udviklingen af børnefodbolden i Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF) har AaB Akademiets specialister inden for børnetræning i samarbejde med Hobro I.K. og Hjørring I.F. skabt en træningsplatform med værktøjer og inspiration til træningspas og træningsøvelser for fodboldspillere fra U/6 til U/12.

Platformen er gratis og frit tilgængelig for alle ungdomstrænere i de 118 nordjyske partnerklubber under FNF, og den indeholder udførlige beskrivelser af flere end 140 træningsøvelser, der alle matcher de pågældende aldersgrupper.

Der er inspiration til alt fra fulde træningspas til specifikke teknikøvelser. Hver øvelse indeholder brugervenlige beskrivelser og illustrationer.

Inden for teknisk træning er der fokus på fem forskellige temaer:

- Driblinger og finter
- Pasninger
- Vendinger
- Afslutninger
- Førsteberøringer

Alle trænere i de 118 nordjyske partnerklubber kan gratis oprette en profil via platformen Better Coaching og lade sig inspirere af de mange frit tilgængelige øvelser.

Find og opret en profil til FNF-træningsplatformen på http://fnf.better-coaching.dk

'