Hagelskjær håber på mange fans: Driver os frem

6. april 2022 kl. 14:19 af Rasmus Estrup

På fredag har AaB inviteret til fredagsfest på Aalborg Portland Park, når AaB møder Randers FC kl. 18.30, og forsvarsspiller Anders Hagelskjær håber på at se mange fans på lægterne, ligesom det har været tilfældet hele sæsonen - og især til de seneste to hjemmekampe mod Brøndby I.F. og FC København.

- Vesttribunen har skabt en helt fantastisk kulisse og leveret et rigtig godt stykke arbejde gennem hele sæsonen for at gøre det fedt for os at spille. Især mod Brøndby var det intenst, og forhåbentlig kommer der også mange på fredag mod Randers, for det giver os de ekstra procenter og driver os frem på banen, siger den 25-årige AaB-spiller.

Fredag aften bliver det netop afgørende at komme frem på banen, hvis Randers FC skal besejres, mener forsvarsspilleren.

- Vi skal vise samme dyder, som vi gjorde mod særligt Brøndby og i første halvleg mod FCK, hvor vi kom langt frem, erobrede bolden højt og troede på vores koncept. Gør vi det igen, er jeg ikke i tvivl om, at vi kommer til at straffe dem.

- Men ligesom med alle kampe i Mesterskabsspillet bliver det en svær opgave. Randers slog Brøndby på udebane i weekenden, så det er en vanskelig modstander, men jeg tror på tre point, siger Anders Hagelskjær.

Forsvarsspilleren var selv på måltavlen, da AaB senest havde en fredagskamp på hjemmebane. Her blev OB besejret med 2-0, og Anders Hagelskjær headede 2-0-scoringen - og sit første 3F Superligamål for AaB - i netmaskerne nede foran Vesttribunen.

Det var dengang hans sjette indhop i sæsonen, og siden er han blevet en fast del af AaB’s startopstilling, hvor han har befundet sig i de seneste ni 3F Superligakampe i træk.

- Det er gået lidt, som jeg havde håbet. Først var der en periode, hvor jeg lige skulle ind på holdet, og lige så stille har jeg fundet ind i en rytme. Jeg har fået mere spilletid og bidraget med de ting, som jeg ved, jeg kan. Så jeg er glad for, hvordan forløbet har været, og jeg ser frem til, at det skal fortsætte med at gå den rigtige vej, slutter Anders Hagelskjær.

Du kan købe billetter til fredagskampen mod Randers FC her.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Randers FC…

6. april 2022 kl. 11:24 af Brian Andersen

- at opgøret er AaB’s fredagskamp nummer 81 i 3F Superligaen. Dermed beholder AaB førstepladsen på listen over flest fredagskampe. OB og AGF har begge 79 fredagskampe.

- at AaB’s 80 fredagskampe i 3F Superligaen er endt med 33 sejre, 23 uafgjorte og 24 nederlag. Ses der kun på hjemmekampe i 3F Superligaen om fredagen, så lyder statistikken på 41 kampe fordelt på 20 AaB-sejre, 12 uafgjorte og ni nederlag.

- at tre gange har AaB mødt Randers FC i en fredagskamp på hjemmebane i 3F Superligaen. I september 2014 endte det 0-0, i november 2016 vandt AaB med 2-1 (et selvmål og Frederik Børsting) og i maj 2017 var der Randers FC, der sejrede 2-0 i Aalborg.

- at AaB har mødt Randers FC 46 gange i 3F Superligaen, og at statistikken siger 18 sejre til AaB, 15 uafgjorte og 13 nederlag samt en målscore på 72-61 i AaB’s favør.

- at på hjemmebane har AaB mødt Randers FC 23 gange i 3F Superligaen. Ni kampe er vundet af AaB, seks sluttet uafgjort og otte kampe er vundet af Randers FC. Målscoren er 35-31.

- at de seneste tre 3F Superligakampe mellem AaB og Randers FC er sluttet uafgjort, og at ses der på de seneste fem indbyrdes 3F Superligaopgør mellem de to klubber, er fire af kampene dem endt uden en vinder. Den ene af de fem kampe, der ikke sluttede uafgjort, blev vundet 2-1 af AaB, og dermed er AaB ubesejret i de seneste fem 3F Superligakampe mod Randers FC eller siden september 2019.

- at AaB imidlertid ikke har besejret Randers FC de seneste fem gange, randrusianerne har besøgt Aalborg. AaB’s seneste hjemmebanesejr over Randers FC forekom 11. marts 2018, hvor Kasper Kusk, Kasper Pedersen, Yann Rolim og Jannik Pohl for målene i AaB’s 4-0-sejr.

- at for 17 år siden mødtes AaB og Randers FC også i 24. spillerunde af 3F Superligaen, og at den kamp i lighed med ovennævnte kamp også blev vundet 4-0. Ikke overraskende var det dog nogle andre målscorere: Michael Jakobsen (2), Martin Ericsson og Túlio de Melo.

- at AaB’s seneste sejr over Randers FC er dateret 6. november 2020, hvor Jores Okore og Oscar Hiljemark scorede i 2-1 gevinsten i Randers.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Kusk (7 mål) også Milan Makaric (2 mål), Magnus Christensen (1), Lucas Andersen (1), Jakob Ahlmann (1) og Rasmus Thelander (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Randers FC.

- at AaB har holdt nullet ni gange i indeværende sæson, mens Randers FC er noteret for fem clean sheets.

- at ud af de 46 tidligere 3F Superligakampe mod Randers FC har AaB scoret først i 28 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, otte uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 14 tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, tre uafgjorte og ti nederlag.

- at fredag aftens dommer er Jakob Kehlet, der 46 gange har dømt AaB i 3F Superligaen, hvilket er resulteret i 18 kampe sejre, ti uafgjorte og 18 nederlag.

- at to gange før har Jakob Kehlet dømt AaB mod Randers FC i 3F Superligaen; i 2012 vandt AaB med 1-0 (Nicklas Helenius) i Randers og i 2015 spillede de to klubber 1-1 (Kasper Risgård), også ved den lejlighed i Randers.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2022 går ubeskåret til Carpe Diem i Aalestrup, som efter årets fire første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 71.562 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod Randers FC her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Noshe fik halvleg i U/16-landskamp mod Schweiz

6. april 2022 kl. 07:49 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold tabte i går 4-1 på udebane til Schweiz i den første af to venskabskampe. 

AaB-spilleren Anders Noshe var på bænken fra start, og herfra kunne han se Schweiz bringe sig foran, inden Danmark ved Jonathan Asp Jensen udlignede efter et kvarter.

Hjemmeholdet scorede dog yderligere tre gange inden pausefløjtet, og stillingen var derfor 4-1, da Anders Noshe blev skiftet ind fra anden halvlegs start. 

Opgørets sidste 45 minutter bød ikke på scoringer, og derfor endte Anders Noshes tredje U/16-landskamp med et nederlag. 

Det danske U/16-landshold kan revanchere sig allerede i morgen, hvor Danmark spiller endnu en venskabskamp mod Schweiz. 

Tags på denne nyhed

Al praktisk info om fredagsfesten

5. april 2022 kl. 14:31 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 24
Spilledato: Fredag 8. april 2022
Kick-off: Kl. 18.30
Dørene åbner: Kl. 16.30
Fanzonen åbner: Kl. 16.00
Dommer: Jakob Kehlet

Køb billetter til kampen online
Flere end 7.000 fans har billet til fredagskampen mod Randers FC. Køb i forsalg billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Du kan også købe billet i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 16.30 på fredag. 

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til kampen kan på kampdage køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Man skal blot vise sin kampbillet eller digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Fredagsfest med Happy Hour og DJ's ved banen
På fredag er der fredagsfest på Aalborg Portland Park. 

Festen starter i fanzonen, hvor der fra kl. 16.00-17.00 er Happy Hour med 2 for 1 af lækre drinks fra Nohrlund. 

I samme tidsrum spiller DJ Mögelmose fra scenen, indtil festen fra kl. 17.00 fortsætter på Aalborg Portland Park. 

Fra kl. 17.00 til 18.00 vil der nemlig være DJ's ved banen på Aalborg Portland Park, når de lokale DJ’s Runge og Max Puxi styrer musikken fra en DJ-pult nær AaB’s trænerbænk, så alle tilskuere kan komme i fantastisk fredagsstemning inden spillernes opvarmning før den spændende og vigtige kamp mod Randers FC.

Mr. Green-lounge i fanzonen
Igen på fredag kan man i fanzonen varme op til kampen i den nye, overdækkede Mr. Green Lounge, hvor der er loungemøbler, så man kan sidde og hygge sig og komme i god stemning.

Bemærk, at der kun er adgang for personer over 18 år i Mr. Green Loungen. 

Fanshoppen åbner kl. 16.30
AaB's fanshop i foyeren ved hovedindgangen og i fanzonen åbner kl. 16.30 på fredag. Her er det muligt at købe spillertøj og meget andet merchandise. 

Indløbsbørn fra ASC Junior
AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med juniormedlemmer af AaB Support Club.

Det bliver også medlemmer af ASC Junior, der deltager i pausekonkurrencen på Aalborg Portland Park. 

Classic-øl hanerne på Aalborg Portland Park
Fra forårets start har det været muligt også at købe classic-øl fra Royal Unibrew inde på tribunerne på Aalborg Portland Park, og det gælder selvfølgelig også på fredag.

En classic koster 45 kr., og køber man en kuffert med minimum en classic i, er prisen for kufferten 230 kr.

Det er selvfølgelig også fortsat muligt at købe en pilsner til 40 kr.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på fredag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBRFC – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Togbus fra Aalborg Vestby til Lindholm, Brønderslev og Hjørring 

Fredag aften efter kampen er der sporspærring mellem Aalborg Vestby og Lindholm Station. Derfor vil der på fredag blive indsat togbusser fra Aalborg Vestby. 

Kl. 20.45 kører to togbusser kører således fra Aalborg Vestby til Brønderslev via Lindholm, og kl. 21.00 kører to togbusser direkte fra Aalborg Vestby til Hjørring. 

Skal man til en af de øvrige stationer på strækningen, skal man tage bussen til Lindholm Station, hvorfra der er almindelig togafgang kl. 21.20. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB inviterer til stor fredagsfest mod Randers FC

5. april 2022 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

På fredag inviterer AaB til stor fredagsfest på Aalborg Portland Park, når Randers FC kommer på besøg i Mesterskabsspillet. Køb billet til kampen her.

Festen begynder allerede i fanzonen kl. 16.00, hvor der frem til kl. 17.00 er Happy Hour med 2 for 1 af lækre drinks fra Nohrlund.

Samtidig spiller DJ'en Mögelmose, der er en del af et aalborgensisk DJ-kollektiv, på scenen i fanzonen, og han sørger for at bringe alle i festligt humør, inden festen fortsætter på tribunerne fra kl. 17.00. 

Kl. 17.00 vil der nemlig som noget helt nyt og ekstraordinært være optrædener fra lokale DJ’s ved banen på Aalborg Portland Park. 

De lokale DJ’s Runge og Max Puxi, som ligesom Mögelmose står bag mange initiativer på den elektroniske musikscene i Aalborg, styrer således musikken fra en DJ-pult nær AaB’s trænerbænk fra kl. 17.00 til 18.00, så alle tilskuere kan komme i fantastisk fredagsstemning inden spillernes opvarmning før den spændende og vigtige kamp mod Randers FC.

Kampstart er kl. 18.30, men alle tilskuere opfordres til at komme i god tid både i fanzonen og på tribunerne, så man får hele oplevelsen omkring fredagsfesten med. 

Tags på denne nyhed
'