Friis: Vores fantastiske fans giver os stolthed

19. april 2022 kl. 15:06 af Rasmus Estrup

Påskedagene bød på en udesejr over Brøndby I.F. og et udebanenederlag mod FC Midtjylland. Men dagen efter påskens anden udekamp, er det ikke kun det spillemæssige, AaB’s cheftræner Lars Friis har fokus på. Til aabsport.dk ønsker cheftræneren nemlig at sætte ord på fansenes opbakning.

- Vi har nogle vanvittigt fantastiske fans. At vi på denne måde kan flytte Vesttribunen til Herning, siger noget, og på tribunen vandt vores fans massivt på vokal, siger cheftræner Lars Friis om gårsdagens oplevelse, hvor flere end 600 AaB-fans havde taget turen til MCH Arena for at støtte Hele Nordjyllands Hold.

Til kampen i torsdags mod Brøndby I.F. stod flere end 500 fans og viste med stor vokallyd deres opbakning til de bolsjestribede gæster.

- At der er så stor opbakning både hjemme og ude betyder, at vi har nogle fans, som er sindssygt dedikerede. De har AaB i blodet, og den kærlighed har jeg kæmpe respekt for, at man udlever, som man gør i Aalborg. Man udlever det ikke kun, når det er bekvemt og i postnummer 9000. Man gør det også i busturene til udebane, uanset om det er hverdag eller weekend.

- Man har virkelig fået opbygget en kæmpe fankultur omkring klubben, og det skal man klappe sig selv på skulderen over, siger Lars Friis, der på hjemmebane også har oplevet flere end 10.000 tilskuere mod både Brøndby I.F. og FC København.

- Det er en helt sindssyg oplevelse at mærke Vesttribunen. Jeg har også været i andre klubber, hvor der har været liv, men Vesttribunen er noget for sig selv.

- For år tilbage husker jeg ikke, at Vesttribunen var så intens, som den er nu. Det glæder mig, og det er et kæmpe cadeau til alle, der kommer hver eneste gang og til alle dem, der gør en ekstra indsats for, at det skal blive, som det er lige nu. For sådan ønsker vi, at det altid er.

- Vi sætter stor pris på det, og vi gør alt, hvad vi kan for at vinde hver kamp. Men vi ved også, at det ikke altid kan lykkes. Og derfor er det også vigtigt, at vi på en dag som i går viser vores respekt og ydmyghed over deres støtte. For de betyder meget mere, end de tror.

- Når vi går ud til opvarmningen og mærker, at tribunen er fyldt - uanset om det er hjemme eller ude - så giver det et ekstra kick. Det inferno af støj, sange og tifoer, der møder os, når vi går på banen, giver noget ekstra. Det giver en stolthed, slutter cheftræner Lars Friis.

AaB’s næste kamp spilles på hjemmebane på søndag kl. 14.00 mod Silkeborg I.F. Du kan købe billetter til kampen her, eller tegne et sæsonkortabonnement og få fast plads til Aalborg Portland Park. Bliver du sæsonkortholder nu, får du adgang til de tre sidste hjemmekampe i 3F Superligaens Mesterskabsspil i første måned.

Tags på denne nyhed

70 pladser tilbage på Complea Tribunen

19. april 2022 kl. 13:12 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park bliver endnu en gang velbesøgt på søndag, hvor Silkeborg I.F. kommer på besøg kl. 14.00. Du kan købe billetter til kampen her.

På Complea Tribunen er der således blot 70 ledige sæder i skrivende stund. 3F Tribunen er i forvejen udsolgt, og derfor er der nu blevet frigivet ca. 200 yderligere siddepladser på A. Enggaard Tribunen. 

Ønsker du at købe billet til kampen på enten Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen eller Vesttribunen, kan du gøre det her.

Tags på denne nyhed

To karantænedage til Mathias Ross

19. april 2022 kl. 11:22 af Rasmus Estrup

AaB's næste to kampe er begge mod Silkeborg I.F. Første kamp spilles 24. april kl. 14.00 på Aalborg Portland Park, og dernæst følger en udekamp på Jysk Park mandag 2. maj kl. 19.00.

Til begge kampe må cheftræner Lars Friis se bort fra forsvarsspiller Mathias Ross. 

Den 21-årige forsvarer blev i går udvist mod FC Midtjylland efter en advarsel i 37. minut og endnu en advarsel i 59. minut. Forseelserne betyder, at Mathias Ross modtog 21 karantænepoint, og da spilleren i forevejen var i karantænefare, skal han nu afsone to spilledages karantæne. 

Det er anden gang, at Mathias Ross er karantæneramt i denne sæson, da han også var i karantæne i 13. spillerunde.

Mathias Ross er spilleklar igen søndag 8. maj kl. 18.00 på hjemmebane mod FC Midtjylland.

Du kan købe billetter til AaB's tre sidste hjemmekampe i Mesterskabsspillet her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af FC Midtjylland-AaB

19. april 2022 kl. 07:01 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går med 2-0 på udebane til FC Midtjylland i Mesterskabsspillet. 

Selvom AaB spillede en god første halvleg, hvor Kasper Høgh blandt andet fik en kæmpe chance tæt under mål, som David Ousted reddede, så var det hjemmeholdet, der kunne til pause med en føring. 

Efter 36 minutter begik Kristoffer Pallesen nemlig et straffespark mod Paulinho, og fra straffesparkspletten chippede Evander 1-0-scoringen ind bag Jacob Rinne. 

Få minutter senere blev føringen udbygget til 2-0, da Anders Dreyer opsnappede en returbold fra Jacob Rinne på et hårdt spark fra Evander. Riposten blev sat i et tomt AaB-mål til pausestillingen. 

13 minutter inde i anden halvleg modtog Mathias Ross sit andet gule kort i kampen, og han blev dermed udvist, hvorfor AaB var i undertal resten af opgøret. 

Dette førte til flere afslutninger for hjemmeholdet, men med en stor redning af Jacob Rinne på et stærkt forsøg fra Anders Dreyer endte opgøret uden yderligere scoringer. 

Se et sammendrag af kampen i denne video. 

AaB ligger fortsat på tredjepladsen i 3F Superligaen med fire point ned til Brøndby I.F. på fjerdepladsen. Næste kamp for Hele Nordjyllands Hold spilles på søndag kl. 14.00 mod Silkeborg I.F. på Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed
'