Flere end 10.000 har billet til søndag

21. april 2022 kl. 08:59 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 27
Spilledato: Søndag 24. april 2022
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.00
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Sandi Putros

Flere end 10.000 har billet til søndag
Flere end 10.000 fans har billet til søndagskampen mod Silkeborg I.F. Køb i forsalg billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 3F Tribunen er udsolgt, men der er i skrivende stund stadig få siddepladser tilbage på både Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen.

Du kan også købe billet i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 12.00 på søndag. 

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til kampen kan på kampdage køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Man skal blot vise sin kampbillet eller digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Partnerklubbernes Dag med masser af aktiviteter i fanzonen
På søndag er der fokus på AaB's 118 nordjyske partnerklubber, da AaB holder Partnerklubbernes Dag i forbindelse med kampen mod Silkeborg I.F.

Flere end 2.500 medlemmer af AaB's 118 partnerklubber har billet til kampen, og i fanzonen er der aktiviteter for alle unge tilskuere fra kl. 11.30 til 13.00. 

Der er således en Goal Station-pannabane, sparkestationer og en AaB-hoppeborg i fanzonen, og fra kl. 11.30 til 13.00 er der livemusik på scenen.

Derudover kommer Mathias Ross i fanzonen og skriver autografer fra kl. 12.00 til kl. 12.30. 

Fra kl. 12.00 vil Spar Nord også uddele AaB-muleposer med en fan-t-shirt efter først-til-mølle-princippet.

I fanzonen er det også altid muligt at købe lækker mad fra Bogø Sandwich samt mad og drikke i boderne. 

Mr. Green-lounge i fanzonen
Igen på søndag kan man i fanzonen varme op til kampen i den nye, overdækkede Mr. Green Lounge, hvor der er loungemøbler, så man kan sidde og hygge sig og komme i god stemning.

Bemærk, at der kun er adgang for personer over 18 år i Mr. Green Loungen. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen

Under kampen kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park. 

Fanshoppen åbner kl. 12.00
AaB's fanshop i foyeren ved hovedindgangen og i fanzonen åbner kl. 12.00 på søndag. Her er det muligt at købe spillertøj og meget andet merchandise. 

Medlemmer af partnerklubber deltager i indløb og pausekonkurrence
AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med medlemmer af AaB's partnerklubber.

Det bliver også medlemmer af AaB's partnerklubber, der deltager i pausekonkurrencen på Aalborg Portland Park. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBSIF – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Lucas Andersen: Nyder hvert minut på banen

20. april 2022 kl. 09:57 af Rasmus Estrup

Fredag 8. april var der comeback til AaB-anfører Lucas Andersen, som til stor jubel for hele Aalborg Portland Park, blev skiftet ind 28 minutter før tid og samtidig fik overrakt anførerbindet af Rasmus Thelander.

Det var Lucas Andersens første fodboldkamp siden hans korsbåndsskade på udebane mod SønderjyskE 24. maj 2021.

Siden 3-0-sejren over Randers FC har AaB-anføreren også spillet 33 minutter mod Brøndby I.F., og søndag fik han 75 minutter mod FC Midtjylland, da han kom på banen allerede efter et kvarters spil.

- Jeg er bare glad for at få nogle minutter på banen, for at være tilbage og for at kunne bidage til holdet og samtidig mærke, at kroppen har det godt.

- Især med tanke på, at jeg efter ti måneder uden et eneste spilminut kunne gå ind i søndags og spille 75 minutter mod et stærkt FC Midtjylland-hold og samtidig føle mig godt tilpas, have flere gode aktioner og bare føle mig lidt i live på en eller anden måde, siger Lucas Andersen, der heller ikke efterfølgende har mærket noget til knæet.

- Var jeg startet inde, er det ikke sikkert, at jeg havde spillet 75 minutter. Men nu var situationen en anden, og derfor er det ekstra rart at mærke, at jeg også bagefter har det godt, og at knæet kan holde til det. Det bekræfter bare, at det hårde arbejde, der ligger bagved, har været det hele værd, siger den 27-årige kreatør.

Forsøger at lægge sit spil højt

Få minutter efter sin indskiftning i søndags fik han vist sit høje spilhumør frem, da han nede foran de flere end 600 medrejsende AaB-fans leverede to tunneller i samme sekvens på henholdsvis Gustav Isaksen og Mads Døhr Tychosen.

- I ti måneder har jeg været væk fra noget, jeg har nydt at lave hver dag, siden jeg var tre-fire år gammel. Så nu hvor jeg er tilbage på banen, værdsætter jeg det, og jeg nyder hvert eneste minut og hver eneste aktion på bolden.

- Jeg forsøger også stadig at lægge mit spil op på det niveau, jeg har vist tidligere. For det er den spillestil, jeg har. Og så er det da dejligt at vide, at touchet, driblingerne og det fysiske stadig er, hvor det skal være trods ti måneders fravær, så jeg nu kan være på lige fod med alle de andre, siger Lucas Andersen, der nød at mærke AaB-fansenes begejstring efter den dobbelte tunnel i Herning.

- Det var fedt. Fodbold er for fansene, og fodbold er underholdning. Så det er sådan noget, man spiller for. Det giver også noget selvtillid og spillelyst at mærke det her sus, der kommer fra publikum, når man laver gode ting. Det bekræfter mig i, at jeg har savnet det rigtig meget. Men jeg havde da helst set, at indlægget var endt ved Kasper Høgh, og at vi havde fået en scoring i stedet for et hjørnespark, forklarer AaB-anføreren.

Han sender i samme forbindelse en varm tak til alle de AaB-fans, der tog turen til Brøndby og Herning, og dem som kommer til næste hjemmekamp på søndag mod Silkeborg I.F.

- Det var flot, at så mange i mandags valgte at bruge deres sidste fridag på at komme ned at støtte os. Det er noget, vi værdsætter utrolig meget, og det giver de ekstra procenter, der er til en kamp. Om det er et returløb, en tackling eller en dribling, så vil man bare gerne give noget ekstra, når man mærker energien fra fansene. Hvis man begynder at blive træt, men kan mærke, at fansene stadig holder dampen oppe, så bliver man mere villig til at ofre det, der skal til. Både for holdet og for alle de fans, der bruger deres tid og penge på at støtte os på udebane og hjemmebane, slutter Lucas Andersen.

Lucas Andersen og resten af Hele Nordjyllands Hold kan som nævnt opleves igen på søndag, hvor Silkeborg I.F. gæster Aalborg Portland Park. Flere end 9.500 AaB-fans har allerede sikret sig billetter til kampen, og du kan også købe billetter her.

Tags på denne nyhed

Friis: Vores fantastiske fans giver os stolthed

19. april 2022 kl. 15:06 af Rasmus Estrup

Påskedagene bød på en udesejr over Brøndby I.F. og et udebanenederlag mod FC Midtjylland. Men dagen efter påskens anden udekamp, er det ikke kun det spillemæssige, AaB’s cheftræner Lars Friis har fokus på. Til aabsport.dk ønsker cheftræneren nemlig at sætte ord på fansenes opbakning.

- Vi har nogle vanvittigt fantastiske fans. At vi på denne måde kan flytte Vesttribunen til Herning, siger noget, og på tribunen vandt vores fans massivt på vokal, siger cheftræner Lars Friis om gårsdagens oplevelse, hvor flere end 600 AaB-fans havde taget turen til MCH Arena for at støtte Hele Nordjyllands Hold.

Til kampen i torsdags mod Brøndby I.F. stod flere end 500 fans og viste med stor vokallyd deres opbakning til de bolsjestribede gæster.

- At der er så stor opbakning både hjemme og ude betyder, at vi har nogle fans, som er sindssygt dedikerede. De har AaB i blodet, og den kærlighed har jeg kæmpe respekt for, at man udlever, som man gør i Aalborg. Man udlever det ikke kun, når det er bekvemt og i postnummer 9000. Man gør det også i busturene til udebane, uanset om det er hverdag eller weekend.

- Man har virkelig fået opbygget en kæmpe fankultur omkring klubben, og det skal man klappe sig selv på skulderen over, siger Lars Friis, der på hjemmebane også har oplevet flere end 10.000 tilskuere mod både Brøndby I.F. og FC København.

- Det er en helt sindssyg oplevelse at mærke Vesttribunen. Jeg har også været i andre klubber, hvor der har været liv, men Vesttribunen er noget for sig selv.

- For år tilbage husker jeg ikke, at Vesttribunen var så intens, som den er nu. Det glæder mig, og det er et kæmpe cadeau til alle, der kommer hver eneste gang og til alle dem, der gør en ekstra indsats for, at det skal blive, som det er lige nu. For sådan ønsker vi, at det altid er.

- Vi sætter stor pris på det, og vi gør alt, hvad vi kan for at vinde hver kamp. Men vi ved også, at det ikke altid kan lykkes. Og derfor er det også vigtigt, at vi på en dag som i går viser vores respekt og ydmyghed over deres støtte. For de betyder meget mere, end de tror.

- Når vi går ud til opvarmningen og mærker, at tribunen er fyldt - uanset om det er hjemme eller ude - så giver det et ekstra kick. Det inferno af støj, sange og tifoer, der møder os, når vi går på banen, giver noget ekstra. Det giver en stolthed, slutter cheftræner Lars Friis.

AaB’s næste kamp spilles på hjemmebane på søndag kl. 14.00 mod Silkeborg I.F. Du kan købe billetter til kampen her, eller tegne et sæsonkortabonnement og få fast plads til Aalborg Portland Park. Bliver du sæsonkortholder nu, får du adgang til de tre sidste hjemmekampe i 3F Superligaens Mesterskabsspil i første måned.

Tags på denne nyhed

70 pladser tilbage på Complea Tribunen

19. april 2022 kl. 13:12 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park bliver endnu en gang velbesøgt på søndag, hvor Silkeborg I.F. kommer på besøg kl. 14.00. Du kan købe billetter til kampen her.

På Complea Tribunen er der således blot 70 ledige sæder i skrivende stund. 3F Tribunen er i forvejen udsolgt, og derfor er der nu blevet frigivet ca. 200 yderligere siddepladser på A. Enggaard Tribunen. 

Ønsker du at købe billet til kampen på enten Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen eller Vesttribunen, kan du gøre det her.

Tags på denne nyhed

To karantænedage til Mathias Ross

19. april 2022 kl. 11:22 af Rasmus Estrup

AaB's næste to kampe er begge mod Silkeborg I.F. Første kamp spilles 24. april kl. 14.00 på Aalborg Portland Park, og dernæst følger en udekamp på Jysk Park mandag 2. maj kl. 19.00.

Til begge kampe må cheftræner Lars Friis se bort fra forsvarsspiller Mathias Ross. 

Den 21-årige forsvarer blev i går udvist mod FC Midtjylland efter en advarsel i 37. minut og endnu en advarsel i 59. minut. Forseelserne betyder, at Mathias Ross modtog 21 karantænepoint, og da spilleren i forevejen var i karantænefare, skal han nu afsone to spilledages karantæne. 

Det er anden gang, at Mathias Ross er karantæneramt i denne sæson, da han også var i karantæne i 13. spillerunde.

Mathias Ross er spilleklar igen søndag 8. maj kl. 18.00 på hjemmebane mod FC Midtjylland.

Du kan købe billetter til AaB's tre sidste hjemmekampe i Mesterskabsspillet her. 

Tags på denne nyhed
'