Billetsalget til AaB-SønderjyskE er åbent

10. september 2021 kl. 13:00 af Rasmus Estrup

Søndag 3. oktober hylder AaB sine 118 partnerklubber ved Partnerklubbernes Dag, når AaB kl. 14.00 tager imod SønderjyskE på Aalborg Portland Park.

Det er nu muligt at købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk

Husk at du på www.billet.aabsport.dk også kan sikre dig bilet til næste fredags hjemmekamp mod OB og købe sæsonkort til Aalborg Portland Park ligesom flere end 3.500 andre AaB-fans.

Læs mere om Partnerklubbernes Dag her. 

AaB's samarbejdspartnere vil først kunne hente billetter til kampen mod SønderjyskE i ugen efter næste hjemmekamp, der spilles fredag 17. september mod OB. 

Tags på denne nyhed

Tre AaB-talenter udtaget til U/17 Future-samling

10. september 2021 kl. 12:49 af Rasmus Estrup

Det danske U/17 Futurelandshold skal samles 15. september, og tre spillere fra AaB Akademiet er blandt de 35 udtagede spillere. 

Filip Jeppesen, Mads Bomholdt og Magnus Velling Pedersen er således med til træningssamlingen. 

U/17 Future-samlingen er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang. 

AaB TV: Dagens målmandstræning

9. september 2021 kl. 14:35 af Rasmus Estrup

I denne video fra AaB TV kan du få et indblik i dagens målmandstræning på Hornevej. 

Målmandstræner Poul Buus var i dag assisteret af Thomas Skibsted, der er målmandstræner på AaB Akademiet, og inde på stregen skiftedes Jacob Rinne, Andreas Hansen og AaB Akademiets Theo Sander til at vogte buret.

Dagens tema var indlægsbolde. 

Rinne debuterede i Viborg: Husker det tydeligt

9. september 2021 kl. 09:43 af Rasmus Estrup

- Jeg husker det tydeligt. Vi fik en skidt start og kom bagud efter seks-syv minutter. Herfra spillede vi egentlig en fin kamp, men kunne bare ikke score, og deres keeper lavede nogle sindssyge ting. Men på noget nær det sidste spark udlignede Yann Rolim direkte på frispark. Derfra var de helt færdige, og så vandt vi hele 5-1.

Således mindes Jacob Rinne sit første og seneste besøg på Energi Viborg Arena. Kampen blev spillet 7. september 2017, og det var den svenske målmands debutkamp for AaB. En pokalkamp, der krævede en sen udligning, før det i den forlængede spilletid endte med en stor sejr til AaB.

Siden har målmanden opnået 142 kampe AaB. To gange er han blevet kåret til sæsonens AaB’er, og i denne sæson har han sammen med resten af holdet kun indkasseret fem mål.

- Vi er inde i en periode nu, som minder om det, vi præsterede i Mesterskabsspillet for to sæsoner siden. Dengang stod vi solidt rent defensivt. Vi stod imod nærmest alt, hvad der kom. Den fornemmelse har vi også nu, siger Jacob Rinne.

- Vi har tre store drenge med Granli, Thelander og Ross, og så er Hagelskjær også kommet ind med en god dynamik med sin gode teknik på bolden. Det føles godt og trygt at have dem foran sig, siger Jacob Rinne.

Udover at holdet kun har indkasseret fem mål i denne sæson, så er det i 3F Superligaen blevet til tre sejre, tre uafgjorte og kun et nederlag.

- Det er lidt en kliché, men resultaterne er kommet af hårdt arbejde. Vi tror på det, vi gør, og det, vi træner på hver dag. Både hvad angår spillet med bolden og uden bolden. Og så får vi jo selvtillid hver gang præstationerne og resultaterne er gode, siger Jacob Rinne.

Holdet jagter endnu en god præstation på søndag i Viborg, der er kommet fra land i sæsonen med otte point og en foreløbig syvendeplads.

- Vi ved det bliver en svær kamp, men jeg har hørt, at der kommer mange AaB-fans derned, og det kan give os et ekstra boost, siger Jacob Rinne og sammenligner med udekampen i Randers for et par uger siden. 

- Det føles ikke som at spille på hjemmebane. Det er noget andet. Men stemningsmæssigt er opbakningen næsten endnu større, fordi alle AaB-fans, der kommer til udekampene, er meget dedikerede, og de fleste synger. Det giver en ekstra god stemning, og så er det bare helt fantastisk, hvis vores fans kan overmatche hjemmeholdets fans. Så al kredit til alle dem, der tager til Viborg. De skal bare blive ved med at komme. Uanset hvor vi spiller, så er det fedt at mærke opbakningen, siger Jacob Rinne.

Flere end 600 AaB-fans har allerede sikret sig billet til AaB’s udebaneafsnit i Viborg. Vil du også opleve den gode stemning og støtte Hele Nordjyllands Hold på udebane kan du købe billet til søndagskampen her.

Tags på denne nyhed

Trajkovski indskiftet for Nordmakedonien

9. september 2021 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

AaB's nye offensivspiller kom for tredje gang i denne landskampsperiode på banen for Nordmakedonien, da Aleksandar Trajkovskis hjemland spillede 0-0 på hjemmebane mod Rumænien i VM-kvalifikationen. 

Resultatet betyder, at Nordmakedonien ligger på fjerdepladsen i sin kvalifikationspulje med ni point efter seks kampe. Foran ligger Tyskland, Armenien og Rumænien på henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen. 

Aleksandar Trajkovski har nu optrådt 68 gange for Nordmakedoniens landshold med 18 scoringer til følge. 

Tags på denne nyhed