AaB inviterer til Partnerklubbernes Dag

6. september 2021 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

AaB’s 118 partnerklubber kommer i fokus til hjemmekampen mod SønderjyskE 3. oktober. I samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport inviterer AaB således til Partnerklubbernes Dag, hvor de tre førnævnte partnere har købt billetter, som udleveres gratis til AaB’s nordjyske partnerklubber efter først-til-mølle-princippet.

Fanzonen vil på kampdagen være udvidet med boder fra Macron og Unisport, hoppeborge til de mindste og en Goal Station Focus 360, og ungdomsspillere fra partnerklubberne vil blive involveret i forbindelse med AaB’s indløb og pauseunderholdningen, hvor alle klubber har mulighed for at vinde en præmie.

Endvidere vil to repræsentanter fra hver partnerklub blive inviteret til et VIP-arrangement før kampen.

- Vores 118 partnerklubber er essentielle for os. AaB er en klub, der lever af at have nordjyske spillere på vores Superligahold og af at udvikle nordjyske talenter til et endnu højere niveau. Og udviklingen af de næste Superligaspillere starter i partnerklubberne. Derfor glæder vi os til at hylde alle vores nordjyske partnerklubber til Partnerklubbernes Dag, fortæller administrerende direktør Thomas Bælum.

- Samtidig ser vi frem til at præsentere to nye priser for at hædre det store frivillige arbejde, der bliver gjort i de lokale klubber rundt omkring i Nordjylland, siger Thomas Bælum.

Årets Frivillig og Årets Partnerklub

Som noget nyt introducerer AaB således to nye, årlige priser, der vil blive overrakt til Partnerklubbernes Dag.

AaB’s hovedpartner Spar Nord vil sammen med AaB overrække prisen til Årets Frivillig. Til denne pris har hver klub mulighed for at nominere én frivillig pr. klub.

Alle indstillede kandidater inviteres til en VIP-oplevelse på Aalborg Portland Park, og en jury bestående af AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, AaB’s akademichef Anders Damgaard og tre repræsentanter fra AaB’s partnerklubber udvælger en vinder blandt de nominerede.

Juryen er også med til at kåre og udvælge kandidaterne til den anden nye pris: Årets Partnerklub, som præsenteres i samarbejde med Designa Aalborg.

Denne pris går til en partnerklub, der i løbet af året har gjort noget ekstraordinært i forhold til for eksempel talentudvikling, breddefodbolden eller noget helt tredje.

Vinderne af de respektive priser vil blive hyldet i pausen af AaB-SønderjyskE.

Repræsentanter fra alle AaB’s 118 partnerklub vil i denne uge modtage en mail med nærmere information om, hvordan man indstiller kandidater til Årets Frivillig, og hvordan man tilmelder sig til Partnerklubbernes Dag.

Trajkovski i Nordmakedonsk remis på Island

6. september 2021 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

På sin 29 års fødselsdag fik Aleksandar Trajkovski de sidste 20 minutter på banen, da Nordmakedonien i går spillede 2-2 ude mod Island i VM-kvalifikationen.

Nordmakedonien førte ellers 2-0, men med to sene scoringer af hjemmeholdet endte kampen 2-2.

Aleksandar Trajkovski havde undervejs en afslutning på træværket i sin landskamp nummer 67.

Nordmakedonien spiller igen på onsdag mod Rumænien i endnu en VM-kvalifikationskamp.

AaB TV: Compass er ny guldpartner i AaB

5. september 2021 kl. 12:08 af Rasmus Estrup

AaB og Compass Human Ressources Group har indgået et guldpartnerskab.

Compass er en nordisk HR- og rekrutteringsvirksomhed med kontorer i Danmark, Finland, Norge, Sverige og Storbritannien, og guldpartnerskabet med AaB er indgået med fokus på AaB Netværket og yderligere eksponering i det nordjyske.

Hør mere om guldpartnerskabet i dette interview med Søren Krogstrup, der er partner i Compass.

Oliver Ross indskiftet på U/18-landsholdet

5. september 2021 kl. 10:11 af Rasmus Estrup

Lørdag spillede U/18-landsholdet mod Norge i første kamp ved minituneringen i Sverige.

Oliver Ross blev skiftet ind undervejs i kampen, der efter ordinær tid sluttede 0-0, og derfor skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Her trak Norge det længste strå.

Lørdagskampen var Oliver Ross’ anden ungdomslandskamp for Danmark, og den første for U/18-landsholdet, som spiller igen på tirsdag.

Ross debuterede for U/21-landsholdet

4. september 2021 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Ross-debut på U/21-landsholdet

Mathias Ross sad på bænken i første halvleg, men spillede hele anden halvleg med anførerbindet om armen, da Danmarks U/21-landshold i går spillede 1-1 mod Grækenland i en venskabskamp på Gladsaxe Stadion.

Gustav Isaksen bragte danskerne foran efter få minutter, men tidligt i anden halvleg udlignede gæsterne til slutresultatet 1-1.

U/21-landsholdet spiller igen på tirsdag, hvor holdet tager hul på kvalifikationen til U/21 EM.

Fredagens kamp var Mathias Ross’ første optræden på U/21-landsholdet og hans 31. ungdomslandskamp i alt.

Prica i svensk U/21-sejr over Montenegro

Tim Prica startede på toppen og spillede næsten hele kampen, da Sveriges U/21-landshold i går slog Montenegro med 3-1 på udebane i U/21 EM-Kvalifikationen.

Efter en målløs første halvleg kom svenskerne fem minutter efter pausen foran med 1-0, men ca. 10 minutter senere udlignede hjemmeholdet.

Sverige svarede straks tilbage med endnu et føringsmål, og kampens sidste scoring blev sat ind 10 minutter før tid til en svensk sejr på 3-1.

Tim Prica blev i sin tredje U/21-landskampe udskiftet fem minutter før tid. Han er nu i alt noteret for 32 ungdomslandskampe og 16 mål.

Sveriges U/21-landshold spiller igen på tirsdag.

Theo Sander i mål i sejr over Østrig

Theo Sander var i går i mål for det danske U/17-landshold, der spillede mod Østrig i Skagen, og AaB-målmanden lykkedes med at holde buret rent, da danskerne vandt 1-0 på en scoring i første halvleg.

Kampen var Theo Sanders anden ungdomslandskamp og den første for U/17-landsholdet. Han har muligheden for at nå sin tredje ungdomslandskamp på mandag, når U/17-landsholdet igen møder Østrig.