Højholt: Skal arbejde benhamrende hårdt

8. oktober 2021 kl. 13:36 af Rasmus Estrup

- Vi er inde i en rigtig fed periode. Og det gælder både mig og holdet. Vi spiller godt og har fået en masse sejre, og jeg får lov til at spille meget.

Sådan beskriver Malthe Højholt den nuværende periode for AaB-mandskabet, der efter de første 11 runder i 3F Superligaen ligger på tredjepladsen med 21 point.

På tværs af både Sydbank Pokalen og 3F Superligaen har AaB vundet otte af de seneste 10 kampe. Derudover er det kun blevet til ét nederlag i de seneste 11 kampe, hvor Malthe Højholt i øvrigt har været med fra start i samtlige kampe.

- Det er det, jeg har arbejdet hårdt for i lang tid. I sidste sæson, hvor jeg stod i en anden position og ikke fik så meget spilletid, så knoklede jeg benhårdt for at komme hertil.

- Jeg mærker også en tiltro fra trænerstaben, for jeg har haft både gode og mindre gode kampe, men selv efter de mindre gode kampe, har der været tiltro til, at jeg kunne gøre det bedre i næste kamp, siger den 20-årige midtbanespiller, der rykkede op i 3F Superligatruppen sidste år.

Siden 1. august har midtbanespilleren, der kom til AaB fra Hjørring I.F. som U/13-spiller, startet inde i samtlige AaB-kampe, og han fortsætter det hårde arbejde på træningsbanen og til kamp.

- I kampene skal jeg hele tiden være spilbar, finde de rette positioner og sætte mine medspillere rigtigt op. Og så skal jeg samtidig arbejde benhamrende hårdt, forklarer Malthe Højholt.

- Til træning forsøger jeg hver dag at gøre mit bedste for at vise, at jeg fortjener at spille. Og så sørger jeg for at arbejde med mine forbedringspunkter og fokuspunkter.

- Jeg skal for eksempel være mere offensiv, komme til flere chancer og levere flere assists og mål, siger Malthe Højholt, der indtil videre har spillet 31 officielle kampe for AaB.

AaB’s næste kamp i 3F Superligaen spilles mandag 18. oktober på udebane mod AGF. Næste hjemmekamp spilles 25. oktober mod Viborg F.F. Køb billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hobro I.K.-AaB 0-2

8. oktober 2021 kl. 06:55 af Rasmus Estrup

Gårsdagens reserveligakamp mod Hobro I.K. blev brugt som en regulær testkamp, da begge mandskaber sendte alle tilgængelige førsteholdsspillere i kamp. 

AaB vandt opgøret 2-0 efter to mål i anden halvleg af Frederik Børsting og Kasper Kusk. 

Se scoringerne og de øvrige muligheder fra kampen i dette sammendrag og hør desuden fra cheftræner Martí Cifuentes. 

Tags på denne nyhed

Børsting og Kusk sørgede for sejr i Hobro

7. oktober 2021 kl. 15:25 af Brian Andersen

Opgøret havde egentlig oprindeligt status som reserveholdskamp, men klubberne blev enige om, at benytte kampen til at lade en del førsteholdsspillere få spilletid.

Som forventet var AaB fra første minut dominerende på bolden, men man skulle helt hen til et minut før pausen, inden AaB præsterede sit første forsøg, da Louka Prip efter et godt opbygget angreb sendte kuglen fladt forbi fjerneste opstander.

Forinden havde Hobro I.K. haft sporadiske forsøg ved Kasper Høgh og Don Deedson Louicius, men farligt blev det aldrig for alvor fra de to mandskaber i første halvleg.

Danny Amankwaa fik straks efter pausen en udmærket skudmulighed for værterne, men forsøget voldte ikke AaB-målmand Andreas Hansen problemer, og herfra var der reelt kun gæsterne fra AaB på banen mod det ellers flot fightende hjemmehold.

Føringsmålet kom efter 57 minutter, da et flot indlæg fra højre af Casper Gedsted blev headet i netmaskerne ved den bageste stolpe af Frederik Børsting.

Efterfølgende havde gæstespiller Fabio Schneider en stor chance for at øge føringen, men det blev i stedet Kasper Kusk, der fra straffesparkspletten kunne gøre det til 2-0 i det 68. minut, efter at netop indskiftede Kristoffer Pallesen var blevet fældet.

I fortsættelsen var der tilbud til Kasper Kusk, Fabio Scneider og Marcus Hannesbo, mens Hobro I.K. var tættest på, da en hjørnesparksbold efter 77 minutter sejlede igennem alt og alle og ramte stolpen.

Frederik Børsting modtog AaB’s sidste mulighed, men det blev ved de 2-0.

Næste opgave for reserveholdet er på hjemmebane mod Randers FC 9. november, mens næste udfordring i 3F Superligaen er den jyske klassiker i Aarhus mod AGF 18. oktober.

Matchfacts – reserveholdskamp/testkamp

Hobro I.K.-AaB  0-2 (0-0)
57. min 0-1 Frederik Børsting, 68. min 0-2 Kasper Kusk.

AaB (4-3-3): Andreas Hansen, Casper Gedsted (64: Kristoffer Pallesen), Rasmus Thelander (46: Pedro Ferreira), Vladimir Prijovic (30: Anders Hagelskjær), Jakob Ahlmann (64: Vladimir Prijovic), Sebastian Stahlfest (46: Fabio Schneider), Malthe Højholt (30: Magnus Christensen), Louka Prip (64: Gustav Dahl), Kasper Kusk, Milan Makaric (64: Marcus Hannesbo), Marcus Hannesbo (30: Frederik Børsting).

Tags på denne nyhed

Billetsalget er åbent til AaB-Randers FC

7. oktober 2021 kl. 12:31 af Rasmus Estrup

Søndag 7. november kl. 14.00 spiller AaB mod Randers FC på Aalborg Portland Park, og du kan allerede nu købe billet til opgøret på www.billet.aabsport.dk. 

Her kan du også blive sæsonkortholder fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. 

Du kan selvfølgelig også købe billet til AaB's næste hjemmekamp mod Viborg F.F. 25. oktober. Allerede nu har flere end 5.000 AaB-fans sikret sig billet til det opgør. 

Tags på denne nyhed

AaB møder Hobro I.K. kl. 13.00

7. oktober 2021 kl. 09:36 af Rasmus Estrup

Kl. 13.00 spiller AaB på udebane mod Hobro I.K. i Reserveligaen, og AaB tager til dagens reserveholdskamp/testkamp med alle kampklare spillere i 3F Superligatruppen. 

AaB's trup til opgøret består således af: 

2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 6 Pedro Ferreira, 9 Milan Makaric, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted, 35 Marcus Hannesbo og akademispillerne Daniel Vejby Held, Gustav Dahl og Sebastian Stahlfest samt gæstespiller Fabio Schneider. 

Mathias Ross, Aleksandar Trajkovski, Iver Fossum og Tim Prica er på landsholdsopgaver. Jacob Rinne og Daniel Granli er ramt af sygdom, mens Lucas Andersen og Rufo er ukampdygtige. 

Dagens kamp livestreames på nordjyske.dk 

Tags på denne nyhed
'