AaB TV: Juniortræning for AaB Support Club

21. oktober 2021 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

AaB's 3F Superligahold tog i går ca. 20 juniormedlemmer af AaB's Support Club med i træningen, så de unge fans kunne få en særlig oplevelse i efterårsferien. 

Se indslaget fra AaB TV i videoen øverst.  

De 15 juniormedlemmer var de heldige vindere af en lodtrækning, som AaB Support Club arrangerede. 

Tags på denne nyhed

Ross i karantæne mod Viborg F.F.

20. oktober 2021 kl. 15:52 af Rasmus Estrup

I 21. minut af mandagskampen mod AGF modtog Mathias Ross sæsonens fjerde advarsel. 

Dermed nåede den unge forsvarsspiller op på 20 karantænepoint, og han er således i karantæne, når AaB på mandag spiller sin næste hjemmekamp mod Viborg F.F. 

Flere end 7.000 AaB-fans har billet til mandagskampen på Aalborg Portland Park, og du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk. 

Efter mandagskampen er Mathias Ross igen til disposition for Martí Cifuentes - både i den kommende Sydbank Pokalkamp mod FC Midtjylland og den efterfølgende 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland. 

Tags på denne nyhed

Målrig pointdeling i U/15 Ligaen

20. oktober 2021 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

AaB's U/15 Ligahold spillede i går en målrig kamp på hjemmebane mod Vejle Boldklub, da de to hold tørnede sammen i en 3-3-duel.

Efter blot to minutter sendte Malthe Kjølby AaB foran efter en dødbold fra Valdemar Damgaard, og ti minutter senere blev den nordjyske føring udbygget til 2-0 på endnu en dødbold, da Marcus Emil Sørensen udnyttede oplægget fra Malthe Kjølby.

19 minutter inde i kampen reducerede Vejle Boldklub på et langskud, og da gæsterne i både det 30. og 31. minut igen lykkedes med at få bolden i nettet, var Vejle Boldklub pludselig foran 3-2. 

Kort inden pausen udlignede AaB til 3-3 på det tredje dødboldsmål, da Malthe Kjølby scorede sit andet mål i kampen efter endnu en assist fra Valdemar Damgaard. 

I anden halvleg stod AaB godt defensivt, men de offensive muligheder i modsatte ende blev ikke udnyttet, og dermed endte opgøret 3-3. 

- Det var en fed kamp med knald på, og det er udviklende for vores spillere. Overordnet havde vi også et godt defensivt udtryk - især i anden halvleg - og vores presspil fungerede godt, siger U/15 Ligatræner Theis Larsen. 

- På bolden var vi ikke dygtige nok, for vi spillede for meget bagud og fik ikke skabt nok. Men vi kom dog frem til to kæmpe chancer i anden halvleg, så vi burde have taget sejren, siger Theis Larsen. 

AaB's U/15 Ligahold har nu syv point efter syv kampe og ligger på 12. pladsen inden næste kamp, der spilles hjemme mod OB 30. oktober. 

Tags på denne nyhed

Flere end 7.000 har billet til mandagskampen

19. oktober 2021 kl. 15:11 af Rasmus Estrup

AaB har ikke tabt på Aalborg Portland Park siden juli, og til de seneste to hjemmekampe har der været flere end 8.000 tilskuere på tribunerne. På mandag har du igen muligheden for at opleve den gode stemning på Aalborg Portland Park, når AaB på mandag tager i mod Viborg F.F. i 3F Superligaen. 

På nuværende tidspunkt har flere end 7.000 AaB-fans billetter til kampen, og du kan selv købe billet her. 

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00, og fanzonen åbner allerede kl. 16.30. 

Det er også muligt at tilmelde sig en tænkeboks-rafleturnering, der foregår i fanzonen fra kl. 17.00 til 18.30. Læs mere og tilmeld dig rafleturneringen her. 

Tags på denne nyhed

Meld dig til den store ”Hvem skal sendes til Viborg?” rafleturnering

19. oktober 2021 kl. 11:21 af Martin Stigaard Skammelsen

Turneringen vil blive afholdt i et opstillet telt i fanzonen fra kl. 17.00-18.30 på mandag, og i alt er der plads til 100 deltagere i turneringen. Prisen for deltagelse er kun 50 kroner og inkluderer en fadøl. 

Turneringen afvikles med en indledende runde, hvor 20 grupper af fem spillere dyster mod hinanden. De 20 gruppevindere inddeles herefter i fire grupper af fem spillere, inden de fire gruppevindere fra anden runde mødes i finalen.

Der er flotte præmier til alle, der når finalen, og har man indløst en billet, kan man, frem til at fanzonen lukker, opholde sig i teltet ved de opstillede borde - også efter man blive elimineret fra turneringen. 

Tilmeld dig med det samme lige her og vis, at du er Nordjyllands skarpeste Tænkeboks-spiller.

Vel mødt i fanzonen før kampen mod Viborg.

Reglerne for turneringen

Højeste slag starter, derefter starter seneste taber altid.

1-2-3-4 = 5 ens

1-2-3 = 4 ens

1-2 = 3 ens

1 = 2 ens

I tilfælde af at flere spillere hver har én terning tilbage, hvor øjnene viser 1 er seksere højeste melding.

Spillerne behøver ikke at døbe terningerne. 

Man må kun løfte bægeret én gang for at kigge sine terninger, og det skal være i første runde.

Ser man terningerne mere end en gang, har man tabt runden og de andre smider en terning.

Glemmer man at fralægge en terning, efter at spillet er genoptaget, spilles der videre med de terninger, spilleren har.

Når man har tabt en runde, vender man sin slagmåtte. Taber man to runder, er man ude af spillet.

Tags på denne nyhed
'