Ferreira i karantæne mod SønderjyskE

9. november 2021 kl. 10:09 af Rasmus Estrup

Pedro Ferreira har fået en spilledags karantæne for sin udvisning i søndags. Udvisningen kom af to gule kort i tillægstiden af AaB's uafgjorte kamp mod Randers FC.

Den portugisiske midtbanespiller er således ikke i spil for cheftræner Martí Cifuentes i AaB's næste 3F Superligakamp, der spilles mandag 22. november mod SønderjyskE.

Når AaB søndag 28. november spiller årets sidste kamp mod FC København, er Pedro Ferreira igen tilgængelig for spilletid.

På nuværende tidspunkt har flere en 8.000 AaB-fans købt billet til kampen mod FC København. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk

Flere end 8.000 har billet til AaB-FCK

9. november 2021 kl. 07:49 af Rasmus Estrup

AaB indtager i øjeblikket tredjepladsen i 3F Superligaen, mens FC København ligger lige foran på andenpladsen, og de to klubber mødes i årets sidste kamp på Aalborg Portland Park søndag 28. november kl. 18.00.

Allerede nu har flere end 8.000 AaB-fans sikret sig billet til kampen, og du kan skynde dig at gøre det samme på www.billet.aabsport.dk.

Her kan du også tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn, så du ligeledes er sikker på at have plads til AaB's kampe i foråret.

Højholt udtaget til U/21-landsholdet

8. november 2021 kl. 20:21 af Rasmus Estrup

Malthe Højholt er netop blevet indkaldt til U/21-landsholdet, som han støder til i morgen.

U/21-landsholdet skal tirsdag 16. november kl. 18.00 spille EM-kvalifikationskamp mod Tyrkiet. En kamp, der kan ses på TV2 Sport.

Inden opgøret mod Tyrkiet ligger Danmark på andenpladsen i kvalifikationspuljen med seks point efter tre kampe. Foran ligger Belgien med 12 point efter fire kampe, mens Tyrkiet indtager tredjepladsen med fire point efter tre kampe.

Malthe Højholt er noteret for otte ungdomslandskampe og en scoring, men han har ikke tidligere været udtaget til U/21-landsholdet.

Den tidligere AaB-spiller Anders Bærtelsen er også blevet indkaldt til U/21-landsholdstruppen for første gang.

Målrige akademikampe mod Esbjerg fB

8. november 2021 kl. 08:46 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB–Esbjerg fB 3-4

Trods en god præstation langt henad vejen tabte AaB lørdag 4-3 på hjemmebane til Esbjerg fB i U/19 Ligaen.

Efter 17 minutter sparkede Sebastian Stahlfest AaB foran efter et hjørnespark, og en lille halv times tid inde i kampen blev den nordjyske føring øget til 2-0, da Christoffer Ravn med en cutback-aflevering fandt Oliver Henriksen, som ved bagerste stolpe sendte læderet over stregen.

Kort inden pausen reducerede Esbjerg fB direkte på frispark - på deres første afslutning i kampen - og tidligt i anden halvleg udlignede gæsterne til 2-2 på en omstilling efter et nordjysk boldtab på egen banehalvdel.

En time inde i kampen kom AaB igen i front efter et flot angreb, hvor AaB kombinerede sig igennem, inden Christoffer Ravn atter var assistmager, da han denne gang fandt Remy Osagie Rasmussen, som nåede frem til bolden og fuldendte angrebet ved at AaB på 3-2.

Kort efter udnyttede gæsterne en stor, personlig AaB-fejl og udlignede til 3-3, og få minutter før tid snuppede Esbjerg fB sejren med et hovedstødsmål efter et hjørnespark til forreste stang, hvor opdækningen mislykkedes.

- Vi spiller egentlig en god omgang fodbold. Vi skaber mange chancer, er godt tilfredse med vores gennembrudsspil og har flere gode perioder på bolden, men vi begår nogle store, personlige fejl, og det er problematisk, at vi på den baggrund lukker fire mål ind, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Heldigvis er der flere gode ting, vi kan tage med fra kampen, men det vigtigste er, at vi får udryddet de mange og store personlige fejl, siger U/19 Ligatræneren.

AaB ligger på 13. pladsen i U/19 Ligaen, og næste kamp spilles lørdag 20. november på udebane mod FC Nordsjælland.

U/15 Ligaen: AaB-Esbjerg fB 4-1

Til gengæld blev det til en flot og velfortjent sejr til AaB’s U/15 Ligahold.

I en velspillet og disciplineret kamp, hvor AaB-spillerne fulgte gameplanen til punkt og prikke, kunne Marcus Emil Sørensen efter seks minutter bringe AaB foran.

Gæsterne fik dog udlignet efter 16 minutter, men 23 minutter inde i kampen kom AaB igen i front. Denne gang ved Malthe Kjølby.

I anden halvleg udbyggede Jimmy Bihame Rukara AaB-føringen til 3-1, og efter 72 minutter lukkede Nikolai Ankerstjerne opgøret med den endelige scoring til 4-1.

AaB’s U/15 Ligamandskab ligger på ottendepladsen med 13 point efter ti kampe.

Næste opgave i U/15 Ligaen venter 20. november på udebane mod Farum Boldklub.

AaB TV: AaB-Randers FC 1-1

8. november 2021 kl. 06:55 af Rasmus Estrup

AaB og Randers FC spillede i går 1-1 på Aalborg Portland Park. I denne video finder du et fyldigt sammendrag af opgøret.

Kampen begyndte med en hurtig AaB-scoring, da Milan Makaric opsnappede en løs bold og driblede rundt om Patrik Carlgren, der var fanget på mellemhånd. Herfra var det ingen sag for serberen at sparke AaB foran med 1-0 efter mindre end et minut.

Efter otte minutter havde Stephen Odey en stor chance, der blev sparket over AaB-målet, og et kvarter inde i kampen reddede Simon Piesinger et tip fra Iver Fossum med det yderste af tåspidserne.

Inden pausen havde AaB endnu en stor chance, da Mathias Ross tæt under mål styrede en forbipasserende afslutning fra Kristoffer Pallesen mod mål, men på stregen kom Simon Piesinger i vejen og fik dirigeret bolden på stolpen.

Efter pausen udlignede Alhaji Kamara for gæsterne på et indlæg, og Vito Hammershøj-Mistrati fik også hevet en stor redning ud af ærmet på Jacob Rinne.

I tillægstiden blev AaB reduceret til 10 spillere, da Pedro Ferreira inden for et minuts tid modtog to advarsler.

Mod slutningen kunne hverken AaB eller Randers FC ændre på stillingen, og dermed endte opgøret 1-1. AaB er således stadig på tredjepladsen i 3F Superligaen.

AaB's næste hjemmekamp er også den sidste i år, når FC København gæster Aalborg Portland Park søndag 28. november. Køb billet til kampen her.