Ekstraordinære transferindtægter sikrer AaB overskud

2. marts 2021 kl. 14:55 af Brian Andersen

AaB har i 2020 realiseret et overskud før skat på 12,1 mio. kr. mod et underskud før skat på 33,5 mio. kr. i 2019. Året 2020 var et år, hvor aktiviteterne har været kraftigt påvirket af Covid-19. 

Transferindtægterne udgør hele 48 mio. kr. i 2020 mod 1,1 mio. kr. i 2019, ligesom der ses en stigning i TV-indtægterne på 4,1 mio. kr. som følge af en femteplads i sæsonen 2019/2020. 

- Isoleret set er resultatet tilfredsstillende, men i et ekstremt vanskeligt 2020 må vi konstatere, at vi kommer igennem ved hjælp af ekstraordinære transferindtægter og en enorm indsats og bidrag fra alle i og omkring klubben, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum. 

Der er i perioden søgt kompensation fra de statslige kompensationsordninger som følge af Covid-19, herunder lønkompensation og kompensation for aflyste arrangementer.

Forventninger til 2021
AaB forventer fortsat et resultat for 2021 i niveauet minus 2 til minus 5 mio. kr. Heri er indregnet en forventet Top 6-placering, yderligere spillersalg, investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

Afhængig af udviklingen omkring Covid-19 er AaB’s kommercielle indtægter inden for matchday og samarbejdspartnere ligeledes behæftet med stor usikkerhed i 2021. Ydermere vil 2021 være kraftigt påvirket af regeringens principper og muligheder for ansøgning af kompensationspakker.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i februar

2. marts 2021 kl. 13:42 af Rasmus Estrup

I søndags scorede Tim Prica ikke alene sit første mål i AaB-dragten. Da svenskeren kanoerede 1-1-scoringen i nettet via undersiden af overliggeren, leverede han også månedens mål i februar. Det har AaB's fans vurderet. 

Scoringen fik således 62 procent af stemmerne i afstemningen om månedens mål, mens Rasmus Thelanders hovedstødsmål mod FC København kom på andenpladsen med 19 procent af stemmerne. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Lukas Klittens kampbrugte og signerede AaB-trøje. Vinderen af præmien blev Henrik, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Du kan se månedens mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i februar

1. marts 2021 kl. 14:57 af Rasmus Estrup

I løbet af februar kom AaB på tavlen fem gange, og nu skal månedens mål for februar 2021 kåres. Du kan se målene og stemme her. 

Alle der afgiver en stemme, deltager samtidig i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret spillertrøje, som Lukas KLitten har båret. 

Kandidaterne til månedens mål i februar 2021 er:

1: Rasmus Thelander til 1-0 mod FC København, 3. februar
2: Marcus Hannesbo til 2-0 mod FC København, 3. februar
3: Marcus Hannesbo til 1-0 mod Brøndby I.F., 7. februar
4: Tim Prica til 1-1 mod FC Nordsjælland, 28. februar
5: Iver Fossum til 2-2 mod FC Nordsjælland, 28. februar

Konkurrencen løber frem til tirsdag 2. marts kl. 12.00, hvorefter vinderen får direkte besked fra AaB. 

Tags på denne nyhed

Ahlmann i karantæne mod AC Horsens

1. marts 2021 kl. 12:54 af Brian Andersen

Jakob Ahlmann er med sine foreløbige 235 officielle kampe for AaB, den spiller i den nuværende trup der har optrådt fleste gange for klubben.

Fem scoringer er det også blevet til for 30-årige Jakob Ahlmann, der er til rådighed igen for cheftræner Martí Cifuentes, når AaB på mandag aften tager imod SønderjyskE på Aalborg Portland Park.

AaB TV: FC Nordsjælland-AaB 2-2

1. marts 2021 kl. 07:21 af Rasmus Estrup

AaB spillede søndag eftermiddag 2-2 på udebane mod FC Nordsjælland i en chancerig affære i 3F Superligaen.

Trods en god og tidlig AaB-mulighed efter et indøvet hjørnespark var det hjemmeholdet, der tidligt bragte sig i front, da Tochi Chukwuani sparkede bolden i nettet efter en returbold på en ellers stærk fodparade af Jacob Rinne.

Midt i første halvleg udlignede AaB, da Tim Prica flot kanonerede bolden i nettet via undersiden af overliggeren. 1-1-målet var svenskerens første scoring i AaB-dragten.

Midt i anden halvleg kom FC Nordsjælland atter foran. Denne gang på et hovedstød fra Maxwell Woledzi, der hårdt headede kuglen ind over hovedet på Jacob Rinne.

Kort efter troede AaB, at der var udlignet, da Kasper Kusk slog et indlæg ind i panden på Rufo, som headede kuglen over stregen. Desværre for nordjyderne blev målet efterfølgende annulleret for offside.

AaB fik dog udlignet til slutresultatet 2-2 i 77. minut. Indskiftede Lukas Klitten fandt med en tunnel vej til feltet, hvor han nåede først på læderet, inden han blev nedlagt, og dommer Sandi Putros dømte et AaB-straffespark. Dette udnyttede Iver Fossum sikkert med sin sjette 3F Superligascoring i denne sæson.

I videoen øverst kan du se et sammendrag af kampen.

Tags på denne nyhed
'