Lejeperiode forlænges ikke for Nkada

2. maj 2021 kl. 12:51 af Brian Andersen

Den tidligere U/19-landsholdsangriber for Frankrig, der har fået sin fodboldopdragelse i Rennes, kom til AaB i august 2020, og efteråret bød på mere spilletid end efter nytår.

Inge André Olsen udtaler:

- Timothé har ikke fået mange minutter på banen for os i dette forår, men han har forholdt sig professionel og været en god fyr at have i truppen.

- Med udsigt til heller ikke at komme på banen i de resterende kampe i sæsonen har vi sammen vurderet, at det vil give mest mening for ham allerede nu at returnere til Stade de Reims, så han kan få så godt et afsæt som muligt i sin klub før den kommende sæson. Vi ønsker Timothé alt det bedste i fremtiden, siger Inge André Olsen.

Timothé Nkada supplerer:

- Jeg har været glad for at være i AaB, hvor jeg har mødt nogle gode mennesker og holdkammerater, som jeg vil fastholde kontakten med. Nu er det tid til, at jeg skal videre fra klubben og kigge fremad.

Timothé Nkada opnåede 13 officielle kampe for AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: De Gyldne Ben

2. maj 2021 kl. 10:43 af Rasmus Estrup

Fra 1985 og frem til 1997 var AaB's topscorertrofæ De Gyldne Ben. Trofæet fik efter hver sæson indgraveret klubbens topscorer, og hver topscorer fik hver især en halv størrelse af trofæet med hjem. 

Det skete på foranledning fra den daværende sponsor A/S De Smithske med det mangeårige AaB-medlem Hans Erik Frost i spidsen. I 1985 gav A/S De Smithske, der i dag hedder Desmi, nemlig De Gyldne Ben til klubben i forbindelse med AaB's 100 års jubilæum. 

Siden 1997, da uddelingen af topscorertrofæet stoppede, har De Gyldne Ben stået i cafeteriet på Hornevej, men nu er de Gyldne Ben flyttet ind i Skybox Legenderne på Aalborg Portland Park. Skyboxen hylder nemlig klubbens tidligere topscorere. 

I dette indslag kan du høre fortællingen om De Gyldne Ben fra den daværende direktør for De Smithske, Hans Erik Frost, værkfører og skaber af De Gyldne Ben, Nikolaj Thomsen og tidligere bestyrelsesmedlem og sportsdirektør, Lynge Jakobsen. 

AaB TV: AaB-Lyngby Boldklub 4-0

1. maj 2021 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et sammendrag fra den flotte fredagskamp på et udsolgt Aalborg Portland Park, hvor AaB med en forrygende præstation besejrede Lyngby Boldklub med 4-0. 

AaB kom allerede fra start til flere muligheder, og efter ti minutter sparkede Lucas Andersen AaB i front, da han efter oplæg fra Tom van Weert chippede bolden elegant over Thomas Mikkelsen og i mål til 1-0. 

Kort efter blev en scoring fra Tom van Weert annuleret for offside efter et VAR-tjek, og dernæst fulgte to stolpeskud fra henholdsvis Iver Fossum og Kasper Kusk. 

Kort før pausen blev AaB's føring fortjent fordoblet til 2-0, da Kristoffer Pallesen med et præcist indlæg fandt Tom van Weert fri tæt under mål, og herfra svigtede hollænderen ikke. 

De første ti minutter af anden halvleg var Lyngby Boldklubs bedste i kampen, men en fin redning fra Jacob Rinne kom i vejen for gæsterne, og resten af halvlegen havde AaB igen overtaget. 

Det udmøntede sig i en 3-0-scoring i 80. minut. Kasper Kusk spillede bolden i fødderne på Tim Prica, der vendte rundt og loppede læderet i nettet på fornem vis. 

Tim Prica lukkede også kampens målkonto otte minutter senere, da han fik foræret en friløber og sikkert sparkede 4-0-scoringen ind bag Lyngby-målmanden. 

Sejren betyder, at AaB med 39 point topper 3F Superligaens Kvalifikationsspil. I næste uge venter en udekamp mod OB, og 16. maj spiller AaB igen på hjemmebane mod AC Horsens. Er du sæsonkortholder, kan du allerede nu sikre dig billet til sæsonens to sidste hjemmekampe på www.billet.aabsport.dk

Tags på denne nyhed

Sæsonkortholdere kan nu få billet til de sidste hjemmekampe

30. april 2021 kl. 21:31 af Rasmus Estrup

Fra nu og frem til mandag kl. 12.00 har AaB's knap 2.900 sæsonkortholdere førsteret på billetter til sæsonens to sidste hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Det gælder altså kampen mod AC Horsens søndag 16. maj kl. 14.00 og opgøret mod Vejle Boldklub onsdag 19. maj, der vil blive flyttet til kl. 18.00. 

Her til aften var der udsolgt, da AaB besejrede Lyngby Boldklub med 4-0, og til de to kommende kampe er der også gennem Superligaordningen plads til 3.927 tilskuere på Aalborg Portland Park.

Sæsonkortholdere kan på samme måde som til de to seneste hjemmekampe hente en billet via billet.aabsport.dk. Se mere om fremgangsmåden her. 

Billetsalg åbner for alle på mandag kl. 12.00

Efter sæsonkortholdernes førsteret, der løber frem til mandag kl. 12.00 vil alle resterende pladser blive sat til salg på billet.aabsport.dk. Sæsonkortholdere kan fortsat afhente en billet online efter dette tidspunkt, dog uden forkøbsret. 

Læs mere om retningslinjer osv. her. 

Samarbejdspartnere kontaktes i næste uge

AaB's samarbejdspartnere er garanteret adgang til begge kampe og vil modtage nærmere information om tilmelding i den kommende uge. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder.

Husk mundbind, ID og gyldigt coronapas til kampen

Til kampe i 3F Superligaen er der krav om brug af mundbind, når man træder ind på Aalborg Portland Parks matrikel. Mundbindet skal bæres, indtil man sidder på sin plads. Rejser man sig igen, skal mundbindet igen bæres, indtil man igen har forladt Aalborg Portland Parks matrikel. 

Ved indgangen vil der også være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation. Medbring også eget ID, eksempelvis sit pas, kørekort, sundhedskort eller et andet offentligt udstedt identifikationskort. 

Et gyldigt coronapas kræver, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til Aalborg Portland Park skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet. Tag gerne en test i god tid, så du er sikker på at få svar, inden du skal ind på Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper er undtaget coronapas: 

- Børn under 15 år.

- Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

- Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

Information til sæsonkortholdere

For sæsonkortholdere er det ikke muligt at benytte den normale plads, der står anvist på ens sæsonkort, da der fortsat er særlige regler og krav til afviklingen af kampe på Aalborg Portland Park, herunder at alle tilskuere skal holde mindst en meters afstand til hinanden.

Husk derfor at medbringe din billet til kampen, ikke dit sæsonkort, da dette ikke vil være gyldigt.

Sæsonkortholdere kan afhente deres billet i billetsystemet ved at følge nedenstående trin:

  • Gå ind på billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg kampen
  • Vælg din plads - der er frit valg mellem alle åbne tribuneafsnit
  • Vælg derefter om billetten skal være voksen, barn eller pensionist
  • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner
  • Download din billet og medbring den til kampen

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Det er ikke muligt for fans af det gæstende hold at overvære kampe på Aalborg Portland Park i indeværende sæson. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen i øjeblikket. 

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse her. 

En af retningslinjerne til kampen angår forskudte ankomst- og afgangstider. Disse varierer fra sektion til sektion. Få et overblik over dem nedenfor. 

Tags på denne nyhed