AaB indgår seks-årigt partnerskab med Macron

16. maj 2021 kl. 14:55 af Brian Andersen

Når AaB fra 1. juli indleder sæsonen 2021/2022 vil spillerne i AaB’s Superliga-trup og på AaB Akademiet være iklædt tøj fra italienske Macron, der for første gang nogensinde bliver leverandør til en dansk topklub.

Macron har hjemmebane i den italienske by Bologna, og udover byens Serie A-hold fra Bologna FC er man blandt andet leverandør til klubber som hjemlandets Lazio, portugisiske Sporting Lissabon, franske OGC Nice og den engelske traditionsklub Nottingham Forest.

Målt på antallet af sponserede klubber og landshold er Macron den tredjestørste sportstøjsleverandør i Europa.

- Vi har mærket stor interesse for at blive beklædningspartner i AaB, og efter en grundig og månedlang proces var det klart for os, at Macron er den partner der fremover bedst kan opfylde vores krav i forhold til vores mange fans. Macron leverer høj kvalitet, flot design og tilbyder en palette af muligheder for at skabe unikt merchandise, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Kommercielt set er det samtidig den største aftale af sin slags i vores historie, hvilket vi er meget stolte af. Udover at være til glæde for os i AaB kan vores mange nordjyske partnerklubber også se frem til at få muligheden for at iklæde sig det flotte tøj fra Macron, idet man inden længe åbner en ny butik i Nordjylland specifikt med henblik på at servicere partnerklubber.

- Endelig glæder det os, at Macron er en virksomhed med et stort socialt engagement og fokus på bæredygtighed. For vores vedkommende betyder det blandt andet, at vores populære håndsrækningstrøjer vil fortsætte med at blive solgt til fordel for velgørende nordjyske formål, ligesom alle vores kamptrøjer fremadrettet vil være produceret af genanvendt plast, lyder det fra Thomas Bælum.

Vigtigt partnerskab for Macron

Fra italiensk side er der også stor tilfredshed med det nye partnerskab med AaB.

- Vores aftale med AaB er meget vigtig for os. Dette er ikke bare et partnerskab med en dansk topklub, men også med en klub der er beriget af traditioner og en lang historie, erklærer Macrons CEO Gianluca Pavanello.

- Vi er sikre på, at partnerskabet med AaB bliver et vigtigt skridt for os i vores strategi om at udvikle vores teamwear i Danmark generelt og specifikt i Nordjylland.

- Vi går ind på det danske marked med produkter af høj kvalitet og italiensk design, og til AaB er tøjet skabt efter grundigt forarbejde sammen med klubbens repræsentanter, så vi kan tilbyde spillerne og de mange fans unikt og specialdesignet beklædning.

- Aalborgs historie har vist sig at være et ideelt udgangspunkt til at udvikle en kollektion, der understreger holdets identitet og værdier, samt den passion som klubbens rød-hvid klædte fans har for klubben, slutter Gianluca Pavanello.

AaB’s spillerdragter og træningskollektion for den kommende sæson forventes præsenteret i begyndelsen af juli måned.

Besøg Macrons hjemmeside her. 

Besøg Macrons Facebookside her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fem seneste hjemmebanemål mod AC Horsens

16. maj 2021 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 kommer AC Horsens på besøg på Aalborg Portland Park. Inden da kan du i dette tilbageblik se de seneste fem AaB-scoringer mod AC Horsens på Aalborg Portland Park. 

Se de fire fuldtræffere fra sidste sæsons 4-0-sejr og Tom van Weerts sejrsmål fra denne sæsons 1-0-sejr på hjemmebane. 

Der er stadig ganske få billetter tilbage til dagens kamp. Køb billetterne på www.billet.aabsport.dk. 

Husk at det kun er hjemmeholdets fans, der har adgang til kampe i 3F Superligaen i øjeblikket. 

Tags på denne nyhed

Ross, Ahlmann og Ferreira tilbage for AaB

15. maj 2021 kl. 17:27 af Brian Andersen

AaB fører med tre spillerunder igen 3F Superligaens Kvalifikationsspil, og et vigtigt skridt i bestræbelserne på at sikre sig førstepladsen og dermed playoff-kampen om en europæisk plads kan tages, når AaB søndag møder AC Horsens, som dog i dette forår har besejret AaB to gange.

Jacob Rinne har i indeværende uge døjet med en mindre skade, ligesom Daniel Granli har været sygdomsramt, men begge spillere trænede lørdag og indgår blandt de 20 navne, som cheftræner Martí Cifuentes efterfølgende har udtaget.

AaB’s trup mod AC Horsens:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 6 Pedro Ferreira, 7 Oscar Hiljemark, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Tim Prica, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Martin Samuelsen, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 30 Rufo, 31 Daniel Granli, 35 Marcus Hannesbo og 16-årige U/19 Ligamålmand Theo Sander.

Bemærk at kun hjemmeholdets fans har adgang til kampen, der i morgen også kan følges i Liga på P3 og på TV3 Sport fra kl. 13.30 med kickoff en halv time senere.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 22 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 42.732 kr. Ganske få billetter er tilbage i salg til opgøret mod AC Horsens.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AC Horsens…

15. maj 2021 kl. 11:42 af Brian Andersen

- at 34 gange tidligere har AaB mødt AC Horsens i 3F Superligaen, og at her har AaB vundet 13 kampe, spillet 14 gange uafgjort og tabt syv gange. Målscoren er 52-32 i AaB’s favør.

- at AaB har mødt AC Horsens 15 gange på hjemmebane i 3F Superligaen. Syv af kampene er vundet, seks opgør er endt uafgjort og to gange har AC Horsens snuppet de tre point.

- at AaB og AC Horsens ligesom i denne sæson også tørnede sammen i spillerunde 30 i sæsonerne 2005/2006 og 2006/2007, og at de to opgør blev vundet af AaB med henholdsvis 1-0 og 4-1.

- at AaB’s seneste fire 3F Superligakampe er endt med sejr, nederlag, sejr og nederlag – og at holder denne trend, peger det mod en AaB-sejr mod AC Horsens.

- at AaB har vundet de seneste to hjemmekampe mod AC Horsens i 3F Superligaen og i begge kampe har holdt nullet.

- at AaB senest havde besøg af AC Horsens 21. september 2020; dengang sejrede AaB på en enlig træffer af Tom van Weert.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Tom van Weert (3 mål) også Kasper Kusk (4 mål), Lucas Andersen (2), Mathias Ross (1) og Frederik Børsting (1) været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod AC Horsens.

- at overordnet har AaB vundet sine seneste tre hjemmekampe i 3F Superligaen og har scoret ti mål (3-2 over SønderjyskE, 3-2 mod OB og senest 4-0 over Lyngby Boldklub). AaB’s klubrekord i 3F Superligaen lyder på ti hjemmesejre i træk (2007/2008-sæsonen).

- at AC Horsens dog har vundet deres seneste to 3F Superligakampe (i Horsens) mod AaB, hvilket også er deres længste – og eneste sejrs-streak – på to sejre i træk mod AaB. AaB’s længste sejrs-streak mod AC Horsens er på tre sejre i træk.

- at de seneste fire 3F Superligakampe mellem AaB og AC Horsens er endt med en sejr til hjemmeholdet. Senest udeholdet vandt var i august 2019, hvor AaB vandt 5-0 i Horsens.

- at AaB tidligere har spillet otte Superligakampe på datoen 16. maj, og at de otte kampe er endt med tre sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Mange AaB’ere vil nok især huske kampen 16. maj 2004, hvor AaB hjemme vandt med 7-2 over Herfølge Boldklub. De syv målscorere var Christian Lundberg, David Nielsen, Stefan Schmidt, Rasmus Würtz, Allan K. Jepsen, Anders Feldstedt (selvmål, Herfølge) og Jacob 'Taz' Sørensen.

- at Jakob Ahlmann, der i går forlængede sin kontrakt med AaB, for 11 år siden på netop datoen 16. maj debuterede for AaB i den målløse hjemmekamp mod HB Køge. I dag står Jakob Ahlmann noteret for 244 officielle kampe for AaB.

- at på listen over flest clean sheets i denne 3F Superligasæson ligger AaB på en delt sjetteplads med syv clean sheets. AC Horsens ligger sidst, de har kun holdt nullet tre gange.

- at AaB har scoret først i 19 af de 34 tidligere 3F Superligakampe mod AC Horsens med 12 sejre, fem uafgjorte og to nederlag som resultat. Omvendt har AC Horsens scoret først i ni tilfælde, hvilket for AaB har resulteret i en sejr, tre uafgjorte og fem nederlag.

- at søndagens dommer er Morten Krogh, og at han indtil videre har dømt AaB 11 gange i 3F Superligaen; kombinationen Morten Krogh og AaB har ikke den bedste statistik, for blot en gang har AaB vundet; de resterende ti kampe er fordelt på fire uafgjorte og seks nederlag.

- at Morten Krogh en gang tidligere har dømt AaB mod AC Horsens i 3F Superligaen, det var i maj 2018, og her bragte Kasper Risgård AaB foran 1-0 på et straffespark, men i 2. halvleg fik AC Horsens vendt kampen og vandt 2-1.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 22 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 42.732 kr. Køb billet til opgøret mod AC Horsens her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Få pladser tilbage til de sidste hjemmekampe

15. maj 2021 kl. 09:47 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 tager AaB imod AC Horsens på Aalborg Portland Park, og der er færre end 100 ledige pladser til kampen. 

Mens Vesttribunen og Complea Tribunen er udsolgt, så er det stadig muligt at købe billetter på A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen. Køb billetter til kampen her. 

Til sæsonens sidste hjemmekamp, der spilles onsdag kl. 18.00 mod Vejle Boldklub, er der også få pladser tilbage. Du kan også købe billetter til den kamp her. 

Til begge kampe er stadionkapaciteten på Aalborg Portland Park 3.927 tilskuere. 

 

Husk, at du blandt andet skal have mundbind, et gyldigt coronapas og ID med til kampene.

Læs al praktisk information om retningslinjer her.

Bemærk, at der ikke er adgang for udefans til 3F Superligakampe i øjeblikket. 

Tags på denne nyhed
'