Få pladser tilbage til de sidste hjemmekampe

15. maj 2021 kl. 09:47 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 tager AaB imod AC Horsens på Aalborg Portland Park, og der er færre end 100 ledige pladser til kampen. 

Mens Vesttribunen og Complea Tribunen er udsolgt, så er det stadig muligt at købe billetter på A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen. Køb billetter til kampen her. 

Til sæsonens sidste hjemmekamp, der spilles onsdag kl. 18.00 mod Vejle Boldklub, er der også få pladser tilbage. Du kan også købe billetter til den kamp her. 

Til begge kampe er stadionkapaciteten på Aalborg Portland Park 3.927 tilskuere. 

 

Husk, at du blandt andet skal have mundbind, et gyldigt coronapas og ID med til kampene.

Læs al praktisk information om retningslinjer her.

Bemærk, at der ikke er adgang for udefans til 3F Superligakampe i øjeblikket. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ahlmann og AaB forlænger

14. maj 2021 kl. 15:29 af Rasmus Estrup

Jakob Ahlmann har indtil videre optrådt 244 gange for AaB med seks mål og fire assists til følge. Nu har den 30-årige venstreback, der kom til AaB fra Brønderslev I.F. som 12-årig forlænget sin aftale med Hele Nordjyllands Hold frem til sommeren 2024. 

I dette indslag fra AaB TV fortæller Jakob Ahlmann om forlængelsen, forholdet til AaB og fremtidsperspektiverne, mens også sportschef Inge André Olsen sætter ord på Jakob Ahlmanns betydning for klubben. 

Tags på denne nyhed

AaB og Ahlmann forlænger til 2024

14. maj 2021 kl. 12:34 af Brian Andersen

Den dygtige venstreforsvarer og venstrekant kom til AaB som 12-årig fra partnerklubben Brønderslev I.F.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Når Jakob spiller på sit topniveau, så er der ikke mange spillere i dansk fodbold, der på hans position kan gøre ham rangen stridig, og derfor er vi selvfølgelig også meget tilfredse med at forlænge aftalen.

- Jakob har formået at tilpasse og udvikle sig på holdet, og efterhånden har han også en masse erfaring at byde ind med, hvilket har stor værdi og også kan hjælpe hans direkte konkurrenter som eksempelvis Marcus Hannesbo og Lukas Klitten, siger Inge André Olsen.

- Samtidig er det afgørende for os, at vi i truppen fastholder en base af spillere med rødder i AaB Akademiet, og vi glæder os til Jakobs fortsatte tilstedeværelse og bidrag til vores klub, lyder det fra Inge André Olsen.

30-årige Jakob Ahlmann, der var med til at sikre The Double i 2014, ser frem fortsættelsen i AaB:

- Det er efterhånden en lang historie, vi har sammen, og jeg er superglad for, at den fortsætter, og jeg ser frem til at kunne bidrage endnu mere her i klubben.

- Fodboldverdenen er normalt meget omskiftelig, men jeg synes, at AaB og jeg matcher hinanden godt, og det mente klubben heldigvis også, så det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan få lov at fortsætte herude, siger Jakob Ahlmann og tilføjer:

- Jeg synes, vi har set tegningerne til noget, der kan blive rigtig spændende. Med en god afslutning på denne sæson og en god opstart sammen håber jeg, vi kan være med til at sætte mere stabilitet ind i spillet og udfolde os endnu mere. Det er nogle af de ting, vi håber, vi kan gøre i næste sæson, så vi kan forbedre vores placering, for der er ikke nogen af os, der er tilfredse med at ligge, hvor vi gør nu. Sammen med Martí (Cifuentes, AaB’s cheftræner, red.) og den trup vi har i næste sæson, håber jeg, vi kan komme op og blande os højere, end vi gør i år, og jeg har stadig ambitioner om igen at løfte en pokal med AaB.

Jakob Ahlmann har indtil videre spillet 244 officielle kampe og leveret seks mindeværdige scoringer og 20 assists for Hele Nordjyllands Hold.

I AaB’s nuværende Superligatrup har 12 ud af 24 spillere spillet ungdomsfodbold i klubben.

Jakob Ahlmann har spillet tre A-landskampe og 19 U-landskampe for Danmark – seneste optræden for A-landsholdet var i november 2020.  

Tags på denne nyhed

Unikke stadionsæder sat til salg for alle

13. maj 2021 kl. 14:16 af Rasmus Estrup

Få et unikt minde med en rig historie

Da Aalborg Portland Park i foråret 2002 blev genindviet til den nuværende udgave, blev det, vi i dag kender som Complea Tribunen installeret med røde og blå sæder. Efterfølgende er der også blevet monteret blå sæder på 3F Tribunen, ligesom der på Vesttribunen har været monteret blå sæder, når vi har deltaget i europæiske gruppespil. En del af disse blå sæder bliver nu sat til salg, og overskuddet geninvesteres i forbedringer af Aalborg Portland Park.

Prisen for et sæde er 150 kr., og det er muligt at købe op til ti sæder per ordre. Køb sæderne her.

Fra i går kl. 14.00 og frem til i dag kl. 14.00 har sæsonkortholdere haft forkøbsret på sæderne, men nu er de resterende sæder sat til salg for alle. 

Sæderne har været benyttet i perioden 2002-2021 og har derfor været vidne til en række store højdepunkter i AaB’s historie:

 • UEFA Cup-gruppespil 2007/2008
 • Dansk mesterskab 2007/2008
 • UEFA Champions League-gruppespil 2008/2009 og efterfølgende 1/16- og 1/8-finale i UEFA Cup
 • Dansk mesterskab 2013/2014
 • UEFA Europa League-gruppespil 2014/2015 og efterfølgende 1/16-finale

Få dit navn på dit sæde

Når du bestiller et sæde, bliver der lavet et klistermærke med navnet, som oplyses i navnefeltet, der kommer frem i købsprocessen. Navneklistermærket er selvfølgelig magen til dem, som har prydet sæsonkortholderes sæder på Complea Tribunen.

Således får du personliggjort dit sæde, som er et element fra AaB’s og Aalborg Portland Parks historie.

NB: Man er selv ansvarlig for at navnefeltet er udfyldt korrekt. 

Sæder skal afhentes lørdag d. 22. maj

Alle købte sæder skal afhentes ved AaB Tyren foran Complea Tribunen lørdag d. 22. maj. Nærmere information kommer i en efterfølgende mail til alle købere. 

Bemærk:

 • Alle sæder købes som beset
 • Købte sæder kan ikke returneres/ombyttes
 • Der medfølger ikke beslag eller ben til montering af sædet
 • Det er kun muligt at købe sæderne i forsalg online, det vil ikke være muligt at købe sæderne på dagen for udlevering
Tags på denne nyhed

To tribuner udsolgt til AaB-AC Horsens

13. maj 2021 kl. 11:23 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 30
Spilledato: Søndag 16. maj 2021
Kick-off: Kl. 14.00
Dommer: Morten Krogh

Billetter

Køb billet til AaB's hjemmekamp mod AC Horsens på www.billet.aabsport.dk. 

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra. 

Udsolgt på to tribuner

Såvel Vesttribunen som Complea Tribunen er helt udsolgt til søndagskampen, mens der stadig er ledige pladser på 3F Tribunen og A. Enggaard Tribunen.

Stadionkapaciteten på Aalborg Portland Park under Superliga-ordningen er 3.927 tilskuere. 

Husk gyldigt coronapas og ID til kampen

Ved indgangen vil der være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation samt et ID - eksempelvis et kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identifikationskort. 

Et gyldigt coronapas kræver, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til Aalborg Portland Park skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet. Tag gerne en test i god tid, så du er sikker på at få svar, inden du skal ind på Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper er undtaget coronapas: 

- Børn under 15 år.

- Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

- Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

Husk mundbind

Til kampe i 3F Superligaen er der krav om brug af mundbind, når man træder ind på Aalborg Portland Parks matrikel. Altså gælder det også området lige uden for tribunerne. 

Mundbindet skal bæres, indtil man sidder på sin plads. Når man sidder på sin plads under kampen på mundbindet tages af.

Rejser man sig igen, skal mundbindet igen bæres, indtil man igen har forladt Aalborg Portland Parks matrikel. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre, F Nedre og G Nedre på Complea Tribunen.

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder. 

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse herunder:

I forbindelse med åbningen for flere tilskuere, er det i særlig grad vigtigt, at alle tilskuere følger de adfærdsregler, der ligger til grund for genåbningen.

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på året samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

 • Planlæg din transport hjemmefra til og fra Aalborg Portland Park inden afrejse.
 • Ankom til Aalborg Portland Park på det tidspunkt og ved den indgang, der er angivet på din billet. (Se oversigtskort nedenfor)
 • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid minimum 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.
 • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen med mindre, du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
 • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
 • Orienter dig om ruten til toiletter, boder og øvrige forhold.
 • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere med videre.
 • Undgå tæt kontakt som håndtryk, highfives og kram med personer, der ikke er nærtstående.
 • Undgå gruppedannelse.
 • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
 • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Rygning er ikke muligt

Rygning er som altid forbudt på Aalborg Portland Park, og på grund af retningslinjerne der skal følges, vil det på fredag heller ikke være muligt at gå ud i pausen og ryge. 

Boderne er åbne

Aalborg Portland Park er under Superliga-ordningen opdelt i forskellige sektioner, og i hver sektion vil det være muligt at købe mad og drikke i boderne. 

Boderne åbner samtidig med ankomsttidspunktet for hver sektion.

Alle opfordres til at betale kontantløst, men det vil være muligt at betale med kontanter i hver bod.

Intet fan-område foran Complea Tribunen - AaB Shoppen er lukket

For at undgå at folk forsamles tæt omkring Aalborg Portland Park vil der ikke være et fan-område foran Complea Tribunen. Således er det altså ikke muligt at købe mad- og drikkevarer foran Aalborg Portland Park.

Af samme årsag vil AaB Shoppen og AaB Souvenirbod være lukket. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBACH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Specifikke ankomsttidspunkter

Hver sektion har forskellige ankomst- og afgangstidspunkter for ikke skabe for store forsamlinger i forbindelse hermed. Dit ankomsttidspunkt afhænger af, hvilken sektion du sidder i. Så kig godt efter på din billet, og ankom på det rette tidspunkt.

Kort over Aalborg Portland Parks sektioner med ankomst- og afgangstidspunkter

Tags på denne nyhed
'