AaB led nederlag i Hobro

24. juni 2021 kl. 15:36 af Brian Andersen

Udover at 22 spillere, heriblandt nytilkomne Louka Prip, fik 45 minutter i benene, så var der ikke meget at berette om for AaB’s vedkommende.

Et boldtab i fjerde minut af Vladimir Prijovic gav Oliver Thychosen en god mulighed, men afslutningen gik forbi mål.

AaB havde stor dominans på bolden, men de mange tekniske fejl gjorde rytmen hakkende og ujævn.

Første farlige sekvens for AaB opstod efter 20 minutter, hvor Rufo headede Jakob Ahlmanns indlæg tæt forbi.

I den modsatte ende var Pål Alexander Kirkevold og Oliver Thychosen nærgående for Hobro, mens AaB var tættest på, da Oliver Børstings indlæg fra venstre tog roden af den fjerneste opstander.

Fra anden halvlegs indledning virkede AaB en smule mere aggressive, og både Oliver Klitten og Louka Prip forsøgte sig uden held.

Til gengæld var værternes Frederik Elkær mere træfsikker, da han otte minutter før tid lavede en ”Mikkel Damsgaard” og bragede Hobro i front.

Efterfølgende var der løse tilbud til Louka Prip og Mathias Ross, men resultatet forblev uforandret.

Fredag venter endnu et træningspas, før Viborg F.F. lørdag er modstanderen på Hornevej.

Matchfacts – testkamp
Hobro I.K.-AaB  1-0 (0-0)
82. min 1-0 Frederik Elkær.

AaB (4-3-3): Jacob Rinne (46: Theo Sander), Casper Gedsted (46: Kristoffer Pallesen), Rasmus Thelander (46: Mathias Ross), Vladimir Prijovic (46: Daniel Granli), Magnus Christensen (46: Pedro Ferreira), Malthe Højholt (46: Robert Kakeeto), Rufo (46: Iver Fossum), Kasper Kusk (46: Louka Prip), Oliver Børsting (46: Tim Prica), Marcus Hannesbo (46: Oliver Klitten).

Tags på denne nyhed

AaB klar til første test

23. juni 2021 kl. 15:04 af Brian Andersen

AaB indledte træningen for seks dage siden, og i morgen forventer cheftræner Martí Cifuentes at sende alle kampdygtige spillere i aktion, hvilket også vil gøre sig gældende på lørdag i testkampen mod Viborg F.F.

Til morgendagens duel mod Hobro I.K. er følgende 23 spillere aktuelle for AaB:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 20 Oliver Klitten, 23 Robert Kakeeto, 24 Vladimir Priojovic, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 28 Jeppe Pedersen, 29 Oliver Børsting, 30 Rufo, 32 Casper Gedsted, 35 Marcus Hannesbo og 40 Theo Sander.

Anders Hagelskjær og Andreas Hansen sidder over med småskavanker, mens udsigten for Anosike Ementa er noget længere. Det sidste gælder naturligvis også for korsbåndsskadede Lucas Andersen.   

Dysten mod Hobro I.K. afvikles kl. 13.00 og streames på nordjyske.dk, ligesom der vil være livetweets på AaB’s officielle twitterkonto.

Tags på denne nyhed

Bliv sæsonkortabonnent og få første måned gratis

22. juni 2021 kl. 13:39 af Rasmus Estrup

24. juli spilles der igen 3F Superligafodbold på Aalborg Portland Park, når AaB tager imod FC Midtjylland, og du kan sikre dig en plads fra første fløjt med et sæsonkortabonnement.

Med et sæsonkortabonnement har du altid adgang til alle AaB’s hjemmekampe i både 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, og du slipper for den årlige gentegning samt at betale for en hel sæson ad gangen.

Du får et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

Priserne starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn.

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Bestiller du nu, kan du med kampagnekoden "ENMÅNED2021" få den første måned af dit abonnement gratis. Tilbuddet gælder alle der ikke allerede har et sæsonkortabonnement.

Læs mere om fordelene med et sæsonkortabonnement her. 

Tags på denne nyhed

U/19 Ligaholdet slutter sæsonen med uafgjort

21. juni 2021 kl. 10:47 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-OB 0-0

Lørdag spillede AaB’s U/19 Ligamandskab sæsonens sidste kamp, da nordjyderne på hjemmebane tog imod OB.

Opgøret blev indledt i et højt tempo i den kraftige varme, og i en første halvleg med et par muligheder til begge hold, var det AaB, der havde første halvlegs bedste mulighed.

Efter pausen begyndte gæsterne at styre spillet, men fynboerne lykkedes ikke med at skabe afgørende målchancer, og derfor endte opgøret 0-0.

AaB slutter dermed sæsonen på niendepladsen med 34 point efter 26 kampe.

- Kigger vi på et udviklingsperspektiv, har det været en god sæson, for vi har fået spillere igennem til Superligatruppen. Marcus Hannesbo rykkede op i vinter, og nu er Casper Gedsted, Oliver Børsting og Anosike Ementa også blevet en del af Superligatruppen. Samtidig har vi rykket en række U/17 Ligaspillere op på U/19 Ligaholdet i løbet af sæsonen, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Spillemæssigt havde vi et godt efterår med flere fede kampe, mens resultaterne her i foråret ikke har været, som vi havde ønsket. Men vi har i løbet af sæsonen arbejdet med vores spiludtryk, som er blevet mere aggressivt, og på de parametre har vi rykket os både som hold og individuelt, siger Kim Leth Andersen.

U/17 Ligaen: AaB-AC Horsens 1-2

AaB’s U/17 Ligahold tog desværre ikke point i sæsonens sidste kamp, der blev spillet på hjemmebane mod AC Horsens.

AaB fik ellers en god start på kampen, da Anders Noshe efter blot to minutter bragte nordjyderne foran med 1-0, da han pressede bolden fra AC Horsens-målmanden. 

AaB havde bolden mest, men allerede få minutter senere fik gæsterne udlignet på en omstilling, og pausestillingen var derfor 1-1.

Efter en lille times spil kom AC Horsens på tavlen for anden gang i kampen, og da det ikke lykkedes AaB at omsætte mange gode takter til mål, endte sæsonen med et nederlag på 2-1.

AaB slutter denne U/17 Ligasæson på en 12. plads med 25 point efter 26 kampe.

- Det har været en sæson, der har stået i skyggen af Covid-19, som i efteråret betød nedlukning af Nordjylland og deraf fire måneders fodboldpause for flere af vores spillere. Derfor har vi været nødt til at prioritere de enkelte spilleres udviklingsmål frem for en kontinuerlig udvikling i holdet, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

- Det er også lykkedes os at accellerere den individuelle udvikling for flere spillere, og syv af efterårets U/17 Ligaspillere har spillet U/19 Ligakampe her i foråret. Men opgaven frem til næste sæson bliver især få bedre kontrol på vores aggressive presspil, som vi har haft udfordringer med at få implementeret til fulde i denne sæson, siger Nikolaj Hørby.

U/15 Ligaen: AaB-AC Horsens 2-1

I U/15 Ligaen lykkedes AaB-holdet med at slutte sæsonen med en sejr og tre point, da AC Horsens lørdag gæstede Hornevej.

Hjemmeholdet spillede en god første halvleg, hvor gæsterne havde svært ved at dæmme op for AaB’s opbygningsspil, og i 26. minut kunne Albert Heyde efter en assist fra Marcus Emil Sørensen bringe AaB på 1-0.

Fem minutter senere scorede Albert Heyde også opgørets andet mål, da han efter oplæg fra Malthe Holt Nielsen scorede til pausestillingen 2-0.

Den stilling holdt indtil ti minutter efter pausen, hvor AC Horsens fik reduceret til slutresultatet 2-1.

Sejren betyder, at AaB efter 26 runder ligger på en syvendeplads i U/15 Ligaen. Sæsonen er slut for AaB, men både SønderjyskE og Lyngby Boldklub, der begge har henholdsvis en og to kampe tilbage, kan med sejre i de sidste kampe overhale AaB-mandskabet.

Tags på denne nyhed

Vind et halvt års sæsonkortabonnement

20. juni 2021 kl. 11:03 af Rasmus Estrup

Om under en måned fløjtes 3F Superligaen igen i gang, og med et sæsonkortabonnement vil du være sikret din egen plads til alle AaB's hjemmekampe. Du har mulighed for at købe et sæsonkort her. 

Men hver uge frem til sæsonstart har du også mulighed for at vinde et sæsonkort. 

Frem til sæsonpremieren på udebane mod FC København 18. juli udlodder vi nemlig et gavekort til seks måneders sæsonkort-abonnement. 

Du deltager i lodtrækningen ved at tilmelde dig AaB's nyhedsbrev. Klik her for at tilmelde dig. 

Gavekortet gælder til en valgfri tribune (med undtagelse af A. Enggaard Tribunen) og kan aktiveres når som helst i løbet af efterået. 

Er ud allerede sæsonkortholder, kan du også deltage i lodtrækningen. Gavekortet kan nemlig indløses på dig eksisterende abonnement. 

Tags på denne nyhed
'