Billetter til AaB-AGF frigives kl. 15.00

26. juli 2021 kl. 07:11 af Rasmus Estrup

Stadion kalder nu igen til kampen mod AGF 8. august. Samtidig åbner en helt ny fanzone uden for Aalborg Portland Park, og derudover bliver det muligt at sidde i de nye, røde stadionsæder med kopholder.

For at fylde Aalborg Portland Park til kampen har AaB’s tre partnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus købt alle billetter til kampen, for at kunne give dem gratis videre til AaB-fans.

De seneste to uger har AaB’s sæsonkortholdere haft førsteret på billetter, mens også Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har kunnet uddele et begrænset antal pladser.

Førsteretten udløb i går, og i dag kl. 15.00 frigives de resterende billetter på www.stadionkaldernuigen.dk efter først-til-mølle. Så sid klar kl. 15.00 for at sikre dig en gratis billet til AaB-AGF 8. august kl. 18.00.

Ny fanzone ved Aalborg Portland Park

Tre timer før kampstart indvier AaB en helt ny fanzone ved Aalborg Portland Park. Her vil fans få adgang til boder med lækker mad og barer med specialøl. Nordjyderne kan samtidig opleve livemusik, lytte til live-podcast med AaB-spillere, deltage i konkurrencer og meget mere.

Som en ekstra optakt vil Klarup Pigekor inden kampen optræde med deres version af ”Stadion kalder nu igen”.

Hent din billet til kampen i eftermiddag kl. 15.00 på www.stadionkaldernuigen.dk

Tags på denne nyhed

AaB tager stærk afstand fra smædesang

25. juli 2021 kl. 11:27 af Brian Andersen

Dette tager AaB og AaB’s officielle fanklub AaB Support Club klar afstand fra, og hermed sendes der en uforbeholden undskyldning til Henrik Dalsgaard og FC Midtjylland.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- I fodbold vil der altid være en naturlig rivalisering mellem klubberne, men det vi på et tidspunkt i første halvleg hørte fra en del af tribunen var at gå langt over stregen.

- Heldigvis formåede vores fans selv at oprette selvjustits, hvorfor initiativet blev inddæmmet og ophørte, konstaterer Thomas Bælum.

- Fra AaB’s side ønsker vi fremdeles at bidrage til positiv fankultur, så den gode stemning kan bevares på Aalborg Portland Park, slutter Thomas Bælum.

Tags på denne nyhed

Sidste frist for sæsonkortholderes førsteret

25. juli 2021 kl. 09:01 af Rasmus Estrup

Søndag 8. august må Aalborg Portland Park igen fyldes, når AaB møder AGF kl. 18.00. Det fejrer AaB sammen med partnerne Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus, som har købt alle billetter for at kunne give dem gratis videre til AaB-fans til sæsonens anden hjemmekamp.

AaB’s sæsonkortholdere har i to uger haft førsteret på billetter, mens Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har haft mulighed for at dele et begrænset antal billetter ud til egne medarbejdere og kunder, før de resterende billetter frigives i morgen kl. 15.00.

I dag er altså sidste chance, hvis du som sæsonkortholder vil sikre dig billet til kampen.

Sådan henter du billet som sæsonkortholder

Sæsonkortholdere på Vesttribunen

Dit fysiske sæsonkort virker ikke til denne kamp. Det er nødvendigt, at du aktivt henter billet på www.stadionkaldernuigen.dk. Du kan både vælge plads på Vesttribunen, 3F Tribunen og Complea Tribunen. Til denne kamp kan du hente op til to billetter.

Sæsonkortholdere på 3F Tribunen

Dit fysiske sæsonkort virker ikke til denne kamp. Det er nødvendigt, at du aktivt henter billet på www.stadionkaldernuigen.dk. Du kan både vælge plads på 3F Tribunen, Vesttribunen og Complea Tribunen. Til denne kamp kan du hente op til to billetter.

Sæsonkortholdere på Complea Tribunen

Dit fysiske sæsonkort virker til denne kamp. Du kan derudover hente en ekstra billet til Complea Tribunen, hvilket du gør på www.stadionkaldernuigen.dk. Du kan både vælge plads på Complea Tribunen, 3F Tribunen og Vesttribunen.

De resterende billetter sættes til salg i morgen 26. juli kl. 15.00.

Årsagen til at sæsonkort til Vesttribunen og 3F Tribunen ikke er gældende, er, at de to tribuner er unummererede, og der er stadig krav om, at man har en fast plads til kampen i 3F Superligaen. Derfor skal man aktivt hente en billet online for at få en fast plads.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-FC Midtjylland 0-1

25. juli 2021 kl. 07:35 af Rasmus Estrup

AaB tabte lørdag 1-0 på hjemmebane til FC Midtjylland. 

Jacob Rinne måtte på spektakulær vis holde bolden ude af nettet, inden FC Midtjylland efter 18 minutter fik et mål annulleret for offside. 

Efter 28 minutter scorede FC Midtjylland opgørets eneste mål, da Junior Brumado sparkede læderet over stregen via en AaB-fod og stolpen. 

FC Midtjylland skabte kampen igennem mest, og Jacob Rinne måtte diske op med endnu et par store redninger på afslutninger fra Anders Dreyer og Awer Mabil. 

I modsatte ende tilfaldt AaB's bedste mulighed Tim Prica, der sparkede i sidenettet efter at have nået et indlæg fra Kristoffer Pallesen før FC Midtjylland-keeper Jonas Lössl. 

I videoen øverst kan du se et sammendrag af kampen. 

Tags på denne nyhed
'