AaB møder Randers FC i første testkamp

12. januar 2021 kl. 12:08 af Brian Andersen

Forberedelserne til 3F Superligaen er i fuld gang under cheftræner Martí Cifuentes, og nu er også et par testkampe faldet endeligt på plads.

AaB møder således Randers FC og FC Midtjylland henholdsvis onsdag den 20. og søndag 24. januar. Begge kampe foregår på udebane, og i begge tilfælde er der kickoff kl. 13.00.

Ligeledes arbejdes der på en tredje testkamp onsdag 27. januar.

Opgaverne i 3F Superligaen indledes onsdag 3. februar hjemme på Aalborg Portland Park mod FC København.

Tags på denne nyhed

AaB ændrer forventninger til 2020-regnskabet

11. januar 2021 kl. 20:28 af Brian Andersen

Dette har sammen med øgede transferindtægter – blandt andet i form af udløste kampbonusser og tilfredsstillende udvikling i omkostningsniveauet i 2. halvår 2020 – påvirket resultatforventningerne i forhold til det tidligere udmeldte. På den baggrund opjusterer AaB forventningerne til resultatet for 2020 fra intervallet minus 2 til plus 3 mio. kr. til et resultat i intervallet mellem 8 og 10 mio. kr før skat. 

Resultatet for 2020 er fortsat behæftet med usikkerhed, da kompensationsansøgningerne endnu ikke er afklarede.

Forventninger til 2021
AaB forventer et resultat for 2021 i niveauet minus 2 til minus 5 mio. kr., hvilket er inklusive AaB’s andel i salget af Joakim Mæhle fra den belgiske klub KRC Genk til italienske Atalanta B.C.

Joakim Mæhle skiftede som 12-årig til AaB fra partnerklubben Østervrå I.F., inden han med virkning fra 1. juli 2017 blev solgt til KRC Genk.
 
Indregnet i resultatforventningerne for 2021 er yderligere spillersalg, investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

Afhængig af udviklingen omkring Covid-19 er AaB’s kommercielle indtægter inden for matchday og samarbejdspartnere ligeledes behæftet med stor usikkerhed i 2021. Ydermere vil 2021 være kraftigt påvirket af regeringens principper og muligheder for ansøgning af kompensationspakker.

Tags på denne nyhed

Thelander: Meget positiv start

10. januar 2021 kl. 10:59 af Rasmus Estrup

AaB’s 3F Superligamandskab er kommet godt i gang med træningen i det nye år.

Mens spillerne mødte ind til Covid-19-test mandag, bød tirsdagen på diverse fysiske test indenfor. Onsdag begyndte også med en fysisk test, inden den første udendørstræning ventede onsdag eftermiddag på kunstgræsbanen hos partnerklubben LKB Gistrup.

Siden er der blevet trænet udendørs på kunstgræsbanen hos partnerklubben torsdag, fredag og lørdag.

- Det er dejligt at komme i gang. Der har været en god tænding på træningen med en ny træner og en ny start. Banen er god, der er højt humør på og folk virker til at nyde de nye inputs, siger Rasmus Thelander. 

Skal hurtigt forstå de nye idéer

38-årige Martí Cifuentes er som bekendt tiltrådt som cheftræner for Hele Nordjyllands Hold, og allerede fra start har han forsøgt at gøre det klart, hvilken spillestil han ønsker at se fra AaB-mandskabet. Både før træning og på træningsbanen.

- Vi har jo ikke så lang tid, inden det går løs, så det er meget naturligt, at han allerede fra start får os til at forstå alle hans idéer. Vi har haft møder før hver træning, hvor vi stille og roligt er gået igennem hans filosofi og har kigget på, hvad vi skal arbejde på til den enkelte træning, siger Rasmus Thelander. 

- Så vi finder hurtigt ud af, hvordan vi skal spille, og så er jeg sikker på, at vi går mere i dybden med det, når vi kommer lidt tættere på sæsonstart, fortæller forsvarsspilleren, der har fået et godt indtryk af de nye idéer, Martí Cifuentes har præsenteret.

- Det er meget positivt. Der er noget, der minder om det, vi har gjort hidtil, og så er der noget, der er markant anderledes. Grundlæggende skal vi gerne spille offensiv fodbold, som vi er vant til, og også med højt pres. Lige nu kigger vi på opbygningsspillet frem til den sidste tredjedel, og når vi kommer derop skal vi blive direkte og sætte bolden mere på spil, forklarer forsvarsspilleren.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Daniel Granli fortsætter i AaB

7. januar 2021 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Den 26-årige nordmand var i efteråret på et lejeophold i AaB fra svenske AIK Stockholm, hvor det blev til 12 kampe for AaB-mandskabet. 

Nu har AaB indløst frikøbsklausulen i lejeaftalen, og dermed vil Daniel Granli optræde for AaB frem til sommeren 2024. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra forsvarsspilleren selv og sportschef Inge André Olsen. 

Tags på denne nyhed

AaB søger chefkok til elitemiljø

7. januar 2021 kl. 10:25 af Brian Andersen

Som chefkok for AaB’s Superligatrup og klubbens administrative medarbejdere kommer du i dagligdagen til at arbejde tæt på spillere og trænere på AaB’s anlæg på Hornevej i Aalborg, og det er essentielt, at du har en god fornemmelse for, hvordan du begår dig diskret og fortroligt i et miljø med stor bevågenhed fra omverdenen.

Vores nye chefkok vil være ansvarlig for den daglige drift af træningsanlæggets køkken og have det fulde ansvar for bespisning, indkøb og vagtplanlægning. Der stilles større og større krav til den professionelle fodboldspiller, hvorfor det er afgørende, at man har forståelse for, at spillernes ernæring morgen og middag skal være et højdepunkt, samtidig med at det er en forudsætning for at kunne præstere på topniveau.

Ansættelsen vil være med sparring med relevante personer i AaB A/S, men med reference til moderklubben AaB af 1885, hvor drift af klubbens cafeteria også vil være en del af jobbet, herunder at sikre spændende madtilbud til AaB’s talenter og deres forældre, så fremtidens idrætshus på Hornevej også inkluderer en god madoplevelse.   

Arbejdstiden vil være varierende inklusive timer i weekenden, og som chefkok i AaB vil vi gerne:

- at du har minimum to års erfaring med at lave mad til idrætsfolk

- at du har særlig erfaring med udholdenhedsidrætter

- at du har en uddannelse i idrætsernæring

- at du har erfaring inden for kostvejledning

- at du har et overordnet kendskab til fysiologiske processer, når man påvirker kroppen gennem forskellige træningsformer og dermed konsekvens for kosten

- at du har faglige ambitioner

- at du er god til at kommunikere

- at du har viljen til at indgå i projekter – eksempelvis individuelt med den respektive spiller

- at du har lyst til at nytænke hele klubbens madkultur

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk organisation, hvor du får selvstændigt ansvar.

Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

For spørgsmål og yderligere information kan du kontakte fysisk træner Ashley Tootle på 2279 7883.

Send din ansøgning til kommunikations- og HR-chef Brian Andersen på ba@aab-as.dk senest søndag 31. januar 2021.

AaB er noteret på Fondsbørsen og er med sine fire danske mesterskaber og tre pokaltitler en af Danmarks førende fodboldklubber og Nordjyllands stærkeste brand.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed