AaB i dialog med flere klubber om Theo Sander

19. januar 2021 kl. 17:43 af Brian Andersen

I den forbindelse kan AaB tilføje, at der pågår dialog med flere klubber i relation til Theo Sander.

Eventuelle konkrete forhandlinger og et potentielt salg af Theo Sander forventes ikke umiddelbart at ændre forventningerne til 2021, hvor AaB forventer et resultat i niveauet minus 2 til minus 5 mio. kr.

Theo Sander er i 2017 kommet til AaB via partnerklubberne Gug Boldklub, Støvring I.F. og IF Frem Skørping.

Indregnet i resultatforventningerne for 2021 er spillersalg, investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling. 

Afhængig af udviklingen omkring Covid-19 er AaB’s kommercielle indtægter inden for matchday og samarbejdspartnere behæftet med stor usikkerhed i 2021. Ydermere vil 2021 være kraftigt påvirket af regeringens principper og muligheder for ansøgning af kompensationspakker.

Tags på denne nyhed

Ahlmann forventes at være ude i nogle uger

18. januar 2021 kl. 12:07 af Rasmus Estrup

Jakob Ahlmann, der i dag fylder 30 år, deltog tidligere på dagen i et liveinterview på Facebook, hvor venstrebacken blandt andet fortalte, at han skal tilbringe sin fødselsdag i styrkelokalet. Det skyldes, at han lørdag måtte udgå fra træningen med en skade.

- Jeg fik et lille vrid, men jeg blev scannet i går, og det har heldigvis vist sig, at det ikke er noget alvorligt. Jeg får nok lov at bruge et par uger i styrkelokalet, inden jeg får lov at komme ud igen og være med omkring holdet. Så det er rigtig ærgerligt, for sæsonstarten nærmer sig. Men heldigvis var det ikke være end det, og jeg forventer ikke at gå glip af ret mange kampe, fortalte Jakob Ahlmann på Facebook.

Under interviewet kom venstrebacken, der var på månedens hold i 3F Superligaen i både november og december, også ind på, hvordan de første par uger med cheftræner Martí Cifuentes har været.

- Det har være spændende og godt. Det er altid anderledes med en ny træner, og der er nogle ting, vi skal vænne os til. Men jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt. Det har været nogle intensive uger, hvor vi har været meget på, og de andre får så lov at fortsætte derude i dag, supplerede Jakob Ahlmann, der sagtens kan følge med i de taktiske aspekter, der bliver arbejdet på, selvom han ikke selv står på grønsværen.

- Jeg er selvfølgelig med på alle møderne og kommer også til at se vores træningskampe, og så evaluerer vi træningerne sammen i truppen. Jeg var heldigvis også med de første dage, så jeg har et ret godt indtryk af, hvad det er, vi gerne vil. Vi optager også en del af træningen, som jeg kan følge med i, så er jeg med, når jeg er klar igen, fortalte Jakob Ahlmann. 

Tags på denne nyhed

Børsting: Føler mig i god form

17. januar 2021 kl. 11:14 af Rasmus Estrup

Mens snedynger omgiver kunstgræsbanen, spurter Frederik Børsting op og ned ad højrekanten, og det er ikke kun for at holde varmen. 

- Det har været rigtig dejligt at komme godt i gang på banen igen, siger Frederik Børsting, der i efteråret startede inde 11 kampe i træk og spillede 13 af efterårets i alt 15 kampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen.

- Den første halvsæson bød på masser af kampe, og jeg føler mig i god form, så nu glæder jeg mig bare til at spille nogle kampe, siger Frederik Børsting.

Årets første testkamp skal spilles på onsdag på udebane mod Randers FC. Dernæst venter testkampe mod FC Midtjylland og Lyngby Boldklub, inden sæsonstarten mod FC København 3. februar.

- Det bliver dejligt at komme i kamp på onsdag. Det er jo kampene, vi træner for, og det er altid lidt sjovere at spille kamp, siger den 25-årige AaB-spiller.

Til kampen mod Randers FC på onsdag vil det måske også være muligt at se et lidt andet udtryk hos AaB-mandskabet end tidligere.

Cheftræner Martí Cifuentes, der tiltrådte ved årsskiftet, har i hvert fald arbejdet intensivt på træningsbanen for at implementere nye idéer.

- Det er rigtig, rigtig positivt, det han er kommet med. Der er meget nyt, samtidig med at vi skal holde fast i det, der har fungeret godt i den seneste tid. Det er utroligt spændende og meget intensivt, forklarer Frederik Børsting.

- Allerede nu er vi blevet bedre til flere af de fokuspunkter, som vi her i starten har brugt meget tid på at få ind under huden. Man begynder så småt at kunne se en positiv udvikling, så det går den rigtige vej, fortæller Frederik Børsting.

Tags på denne nyhed

Vind den nye Superliga-bold

16. januar 2021 kl. 12:34 af Martin Stigaard Skammelsen

Den nye bold er noget helt særligt. Select har nemlig skabt verdens første fodbold fremstillet med ultrasonisk teknologi. Bolden er fremstillet med en ny og danskpatenteret konstruktionsmetode, hvor ultrasoniske lydbølger svejser boldens felter sammen. På denne måde sikres uovertruffen boldkontrol og en fantastisk aerodynamik, da den nye teknologi giver perfekt dybde mellem boldens 32 felter og en endnu mere stabil bane gennem luften til gavn for både spillere og målmænd. Flere end 300 professionelle fodboldspillere har gennem 2020 testet Brillant Super US og givet bolden meget positive tilbagemeldinger. Testen har bevist, at bolden er velegnet til kampe på absolut højeste niveau, og konstruktionen og materialerne sikrer, at spilleegenskaberne og holdbarheden er helt i top.

AaB-spillerne vil inden længe tage den nye bold i brug på træningsbanerne, og naturligvis også i 3F Superligaen når forårets første kamp fløjtes i gang den 3. februar mod FC København.

Inden da kan du dog vinde din helt egen udgave af den nye fodbold fra Select. Klik ind på vores officielle Facebook-side eller Instagram-profil lige nu, hvor vi begge steder udlodder en af de nye bolde.

AaB ønsker held og lykke til alle der deltager i konkurrencen.

Kasper Pedersen skifter til Esbjerg fB

15. januar 2021 kl. 20:00 af Brian Andersen

Kasper Pedersen begyndte til fodbold i partnerklubben Aabybro I.F., inden han som 12-årig kom til AaB fra en anden partnerklub, Jetsmark I.F.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Kasper har i efterhånden mange år været en værdig repræsentant for AaB såvel på som uden for banen.

- I det seneste halve års tid har det imidlertid skortet på spilletid, og derfor har vi været enige om at søge en god løsning for Kasper et andet sted, fortæller Inge André Olsen.

- En stor tak skal lyde til Kasper for hans præstationer og altid loyale indsats, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, lyder det fra Inge André Olsen.

28-årige Kasper Pedersen, der havde kontraktudløb i AaB 30. juni 2021, har underskrevet en to et halvt årig aftale med esbjergenserne, der overvintrer på en oprykningsplads i 1. division.

- Jeg er glad for at have repræsenteret AaB i så mange år, og den altafgørende årsag for mig i forhold til at søge nye udfordringer er den manglende spilletid i de seneste måneder, forklarer Kasper Pedersen.

- Det er med stolthed, jeg kan sige, at jeg både har passeret 100 og 150 førsteholdskampe for AaB, og især mindes jeg selvfølgelig oplevelsen og sejren over FC København i pokalfinalen i 2014.

- Nu ser jeg frem til at vise mit værd i en anden stor og traditionsrig klub som Esbjerg fB, og forhåbentlig bliver det til et gensyn med Aalborg Portland Park allerede i næste sæson i 3F Superligaen, det er i hvert fald vores klare ambition, fastslår Kasper Pedersen.

- Jeg vil gerne takke fansene for deres altid flotte opbakning og takke både spillere, trænere og ledere i AaB for vores tid sammen, slutter Kasper Pedersen.

I marts 2013 scorede Kasper Pedersen allerede i det tredje minut af sin AaB-debut, og i alt blev det til 164 officielle kampe og 13 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed
'