Højholt og Ross i ny U/19-duel mod Tyskland

7. september 2020 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Malthe Højholt var med i startopstillingen og spillede den første time, mens Mathias Ross blev indskiftet med ca. 25 minutter igen, da Danmarks U/19-landshold søndag spillede 0-0 mod Tyskland. 

Danskerne var i god kontrol opgøret igennem, uden at det dog medførte mange store chancer. 

Kampen var den anden testkamp mod tyskerne på fire dage, da U/19-landsholdet torsdag vandt 3-1 mod Tyskland, hvor Malthe Højholt blandt andre kom på tavlen, og Mathias Ross bar anførerbindet. 

Søndagens kamp var Malthe Højholts ottende ungdomslandskamp og Mathias Ross' 28. optræden i nationaldragten. 

Tags på denne nyhed

Stor U/15 Ligasejr over SønderjyskE

7. september 2020 kl. 08:31 af Rasmus Estrup

Mens U/19 Ligaen og U/17 Ligaen ligger stille på grund af en landskampspause, var U/15 Ligaholdet i aktion for første gang siden 8. august, da AaB lørdag vandt 4-0 over SønderjyskE. 

AaB kontrollerede opgøret fra start, og Christian Lynge Mølgaard kunne krydre et godt angreb med et fortjent føringsmål til 1-0. 

Kort efter erobrede Mads Bomholt bolden højt og slog et indlæg ind til Emil Borup, som pandede 2-0-målet i kassen. 

Efter pausen fortsatte kampbilledet, og et sønderjysk selvmål sendte AaB i front med 3-0, inden Mads Bomholt lukkede kampen med målet til 4-0. 

AaB har efter to ligakampe de maksimale seks point, hvilket giver en delt førsteplads. Næste kamp i U/15 Ligaen spilles først 26. september på udebane mod Silkeborg I.F. 

Tags på denne nyhed

Thellufsen skifter til Lyngby Boldklub

6. september 2020 kl. 12:55 af Brian Andersen

I den forgangne sæson var offensivspilleren udlejet til tyske FC Hansa Rostock.

Rasmus Thellufsen kom i 2012 som U/15-spiller til AaB fra partnerklubben I.F. Skjold Sæby.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Rasmus er en god fyr og en dygtig spiller, men vi har i øjeblikket hård konkurrence på de offensive positioner, og Rasmus’ udsigt til spilletid var efterhånden lang.

- Derfor har vi været enige med Rasmus i, at han har brug for et andet sted til at kickstarte sin karriere, og her er vi kommet overens med Lyngby om et skifte, og vi ønsker Rasmus al mulig held og lykke fremover, lyder det fra Inge André Olsen.

Rasmus Thellufsen, der om en uge kan få sin Lyngby-debut netop mod AaB, glæder sig over aftalen:

- Selvfølgelig er det vemodigt at forlade AaB, men omvendt var jeg i sidste sæson i Tyskland, så det er ikke fremmed for mig at spille i en anden trøje, og jeg er super glad for min nye udfordring i Lyngby.

- Jeg vil gerne takke alle i AaB for vores tid sammen, og jeg ønsker kun klubben det bedste, siger Rasmus Thellufsen.

23-årige Rasmus Thellufsen, der havde kontraktudløb med AaB til nytår, opnåede 76 officielle kampe og 11 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB og Netcompany præsenterer AaB Akademiet

6. september 2020 kl. 11:09 af Rasmus Estrup

I forbindelse med at AaB Talent skiftede navn til AaB Akademiet i anledning af en endnu større satsning på talentudvikling i AaB, var den nye hovedpartner for AaB Akademiet, Netcompany, på besøg i Aalborg. 

Netcompanys direktør, André Rogaczewski, fik ved den lejlighed mulighed for at møde blandt andre Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, lederne hos nogle af AaB's andre store samarbejdspartnere som Aalborg Portland og Spar Nord Fonden samt rektor for Aalborg Universitet.

Derudover fik Netcompanys repræsentanter oplæg fra blandt andre Claus Fallingborg, formand for AaB af 1885, og fodboldchef Søren Krogh, der begge fortalte om mulighederne med samarbejdet. 

I dette indslag fra AaB TV kan du komme med på hele turen. 

Tags på denne nyhed

Lukas Klitten startede inde i U/21-remis

5. september 2020 kl. 08:43 af Rasmus Estrup

To AaB'ere var i går i aktion for danske ungdomslandshold.

Lukas Klitten startede inde og spillede 81 minutter i sin anden U/21-landskamp, da Danmark i går spillede 1-1 mod Ukraine på Aalborg Portland Park. 

Efter en målløs første halvleg åbnede Ukraine scoringen et kvarter før tid. Seks minutter senere blev Lukas Klitten skiftet ud, og i fem minutters tillægstid udlignede Emil Riis til slutresultatet.

Pointdelingen betyder, at Danmark topper EM-kvalifikationspuljen med 16 point efter seks kampe. 

På U/18-landsholdet var der også nordjysk islæt i form af Christoffer Ravn, der kom på tavlen i 3-1-sejren over Tyskland. En kamp, der var Christoffer Ravns 18. ungdomslandskamp og første for U/18-landsholdet.  

Tyskerne kom ellers foran 1-0 26 minutter inde i venskabskampen, men en håndfuld minutter før pausen udlignede Danmark, og lige efter pausen bragte Christoffer Ravn danskerne foran 2-1, inden opgørets sidste scoring tilfaldt danskerne efter en times spil. 

'