En time til Lukas Klitten i Nordirland

9. september 2020 kl. 08:54 af Brian Andersen

Dermed holder danskerne fast i førstepladsen foran Rumænien.

Lukas Klitten var på banen i opgørets første 58 minutter, og afgørelsen faldt på et straffespark et kvarter før tid eksekveret af Bologna FC’s Andreas Skov Olsen.

Lukas Klitten har nu spillet 32 ungdomslandskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB sælger Abou Ali til Silkeborg I.F.

8. september 2020 kl. 18:30 af Brian Andersen

Den 21-årige angriber, der har palæstinensiske rødder, er født og opvokset i Aalborg-bydelen Gug, og allerede som U/11-spiller skiftede han til AaB fra partnerklubben B52/AFC. 

I sidste sæson var Wessam Abou Ali udlejet til Vendsyssel F.F., og nu skifter han altså permanent til Silkeborg I.F.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Wessams situation er nogenlunde sammenlignelig med Rasmus Thellufsen (skiftede til Lyngby Boldklub i søndags, red.) på den måde, at der i øjeblikket var lang vej til spilletid, og at det derfor var naturligt for både Wessam og AaB at søge et alternativ.

- Derfor er vi også glade for at være nået til enighed med en god klub med en dygtig træner, og vi synes, der er lavet en fornuftig aftale, som alle parter kan være tilfredse med, og vi ønsker Wessam alt det bedste fremover, siger Inge André Olsen. 

Wessam Abou Ali ser efter mange år i AaB frem til sine nye udforinger i Silkeborg: 

- Det er vemodigt for mig at sige farvel til AaB. Jeg kom til klubben allerede som tiårig, så AaB har givet mig næsten hele min fodboldopdragelse. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og jeg har lært en masse af mange dygtige trænere og holdkammerater, og jeg ønsker AaB alt det bedste. 

- Nu har jeg valgt at søge nye græsgange for at få mere spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling som fodboldspiller. Jeg har haft nogle gode samtaler med Kent (Nielsen, red), og Silkeborgs spillestil passer godt til mig, så jeg glæder mig til at komme i gang dernede, lyder det fra Wessam Abou Ali. 

Wessam Abou Ali, der havde kontraktudløb med AaB ved udgangen af 2021, har siden sin AaB-debut i foråret 2018 optrådt 31 gange og scoret fire mål for Hele Nordjyllands Hold.

AaB TV: Thelander har ramt 100 AaB-kampe

8. september 2020 kl. 13:12 af Rasmus Estrup

Til sæsonens første hjemmekamp vil Rasmus Thelander blive hyldet. Forsvarsspilleren havde nemlig 100-kamps jubilæum, da AaB i sidste runde af seneste sæson besejrede FC Midtjylland med 2-1 i Herning. 

AaB TV har talt med den 29-årige forsvarsspiller om milepælen, samarbejdet i midterforsvaret og perspektiverne for den nye sæson. 

Se indslaget i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Ravn startede inde i målfest mod Tyskland

8. september 2020 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Fredag scorede Christoffer Ravn (nr. 5), da Danmarks U/18-landshold vandt 3-1 over tyskerne, og i går var AaB-backen igen i startopstillingen for danskerne, da den yderst målrige venskabskamp mod Tyskland endte 5-5. 

Christoffer Ravn spillede opgørets første 53 minutter på venstre back, inden han blev udskiftet ved stillingen 2-2. Herefter fortsatte målscoringen helt ind til opgørets syvende tillægsminut, hvor Tyskland udlignede til slutresultatet 5-5. 

Mandagens kamp var Christoffer Ravns 19. ungdomslandskamp og anden kamp for U/18-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Højholt og Ross i ny U/19-duel mod Tyskland

7. september 2020 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Malthe Højholt var med i startopstillingen og spillede den første time, mens Mathias Ross blev indskiftet med ca. 25 minutter igen, da Danmarks U/19-landshold søndag spillede 0-0 mod Tyskland. 

Danskerne var i god kontrol opgøret igennem, uden at det dog medførte mange store chancer. 

Kampen var den anden testkamp mod tyskerne på fire dage, da U/19-landsholdet torsdag vandt 3-1 mod Tyskland, hvor Malthe Højholt blandt andre kom på tavlen, og Mathias Ross bar anførerbindet. 

Søndagens kamp var Malthe Højholts ottende ungdomslandskamp og Mathias Ross' 28. optræden i nationaldragten. 

Tags på denne nyhed