AaB TV: Thelander har ramt 100 AaB-kampe

8. september 2020 kl. 13:12 af Rasmus Estrup

Til sæsonens første hjemmekamp vil Rasmus Thelander blive hyldet. Forsvarsspilleren havde nemlig 100-kamps jubilæum, da AaB i sidste runde af seneste sæson besejrede FC Midtjylland med 2-1 i Herning. 

AaB TV har talt med den 29-årige forsvarsspiller om milepælen, samarbejdet i midterforsvaret og perspektiverne for den nye sæson. 

Se indslaget i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Ravn startede inde i målfest mod Tyskland

8. september 2020 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Fredag scorede Christoffer Ravn (nr. 5), da Danmarks U/18-landshold vandt 3-1 over tyskerne, og i går var AaB-backen igen i startopstillingen for danskerne, da den yderst målrige venskabskamp mod Tyskland endte 5-5. 

Christoffer Ravn spillede opgørets første 53 minutter på venstre back, inden han blev udskiftet ved stillingen 2-2. Herefter fortsatte målscoringen helt ind til opgørets syvende tillægsminut, hvor Tyskland udlignede til slutresultatet 5-5. 

Mandagens kamp var Christoffer Ravns 19. ungdomslandskamp og anden kamp for U/18-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Højholt og Ross i ny U/19-duel mod Tyskland

7. september 2020 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Malthe Højholt var med i startopstillingen og spillede den første time, mens Mathias Ross blev indskiftet med ca. 25 minutter igen, da Danmarks U/19-landshold søndag spillede 0-0 mod Tyskland. 

Danskerne var i god kontrol opgøret igennem, uden at det dog medførte mange store chancer. 

Kampen var den anden testkamp mod tyskerne på fire dage, da U/19-landsholdet torsdag vandt 3-1 mod Tyskland, hvor Malthe Højholt blandt andre kom på tavlen, og Mathias Ross bar anførerbindet. 

Søndagens kamp var Malthe Højholts ottende ungdomslandskamp og Mathias Ross' 28. optræden i nationaldragten. 

Tags på denne nyhed

Stor U/15 Ligasejr over SønderjyskE

7. september 2020 kl. 08:31 af Rasmus Estrup

Mens U/19 Ligaen og U/17 Ligaen ligger stille på grund af en landskampspause, var U/15 Ligaholdet i aktion for første gang siden 8. august, da AaB lørdag vandt 4-0 over SønderjyskE. 

AaB kontrollerede opgøret fra start, og Christian Lynge Mølgaard kunne krydre et godt angreb med et fortjent føringsmål til 1-0. 

Kort efter erobrede Mads Bomholt bolden højt og slog et indlæg ind til Emil Borup, som pandede 2-0-målet i kassen. 

Efter pausen fortsatte kampbilledet, og et sønderjysk selvmål sendte AaB i front med 3-0, inden Mads Bomholt lukkede kampen med målet til 4-0. 

AaB har efter to ligakampe de maksimale seks point, hvilket giver en delt førsteplads. Næste kamp i U/15 Ligaen spilles først 26. september på udebane mod Silkeborg I.F. 

Tags på denne nyhed

Thellufsen skifter til Lyngby Boldklub

6. september 2020 kl. 12:55 af Brian Andersen

I den forgangne sæson var offensivspilleren udlejet til tyske FC Hansa Rostock.

Rasmus Thellufsen kom i 2012 som U/15-spiller til AaB fra partnerklubben I.F. Skjold Sæby.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Rasmus er en god fyr og en dygtig spiller, men vi har i øjeblikket hård konkurrence på de offensive positioner, og Rasmus’ udsigt til spilletid var efterhånden lang.

- Derfor har vi været enige med Rasmus i, at han har brug for et andet sted til at kickstarte sin karriere, og her er vi kommet overens med Lyngby om et skifte, og vi ønsker Rasmus al mulig held og lykke fremover, lyder det fra Inge André Olsen.

Rasmus Thellufsen, der om en uge kan få sin Lyngby-debut netop mod AaB, glæder sig over aftalen:

- Selvfølgelig er det vemodigt at forlade AaB, men omvendt var jeg i sidste sæson i Tyskland, så det er ikke fremmed for mig at spille i en anden trøje, og jeg er super glad for min nye udfordring i Lyngby.

- Jeg vil gerne takke alle i AaB for vores tid sammen, og jeg ønsker kun klubben det bedste, siger Rasmus Thellufsen.

23-årige Rasmus Thellufsen, der havde kontraktudløb med AaB til nytår, opnåede 76 officielle kampe og 11 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed
'