AaB tilført 25,3 mio. kr. ved kapitaludvidelse

13. oktober 2020 kl. 15:09 af Brian Andersen

I forbindelse med offentliggørelse af prospektet 22. september oplyste AaB, at der allerede var sikret forhåndstilsagn på godt 20 mio. kr. fra primært AaB’s investorgruppe, bestyrelse, direktion og ledende medarbejdere.

Bestyrelsen i Aalborg Boldspilklub A/S fik 10. december 2019 på en ekstraordinær generalforsamling bemyndigelse til at udvide aktiekapitalen. Forslaget blev vedtaget med overvældende flertal, hvor flere end 95 procent stemte for forslaget.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler:

- At vi i en vanskelig tid og i et svært marked er lykkedes med at styrke vores økonomiske fundament, vidner om den opbakning, som vores klub har hos både fans, aktionærer, samarbejdspartnere og alle øvrige interessenter.

- Derfor skal der herfra lyde en stor tak til enhver, der har bakket op om aktieemissionen, så vi nu er sikret et endnu bedre kapitalredskab, hvilket stiller os endnu stærkere i jagten på at opnå vores ambitioner og målsætninger såvel sportsligt som kommercielt, siger Torben Fristrup.  

Siden 2018 har der i AaB været arbejdet på at skabe et solidt fundament baseret på strategien Nordkraften, hvor AaB som Nordjyllands eneste aktuelle Superligaklub i endnu højere grad vil favne og dyrke de bedste nordjyske talenter, skabe de bedste fodboldoplevelser på Aalborg Portland Park samt ikke mindst igen vinde pokaler og titler.

AaB’s strategiplan Nordkraften har ligeledes oplevelse som kommercielt fokus. Det vil sige den totaloplevelse det skal være at overvære AaB’s kampe i 3F Superligaen på Aalborg Portland Park. AaB vil derfor de kommende år investere yderligere i forholdene for såvel samarbejdspartnere som supportere på og omkring Aalborg Portland Park.

Siden 1995 har AaB vundet fire danske mesterskaber og deltaget i europæisk gruppespil både i UEFA Champions League og i UEFA Europa League.

Tags på denne nyhed

AaB-talenter i målrigt U/16-opgør mod Tyskland

13. oktober 2020 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

Efter en 2-0-sejr i den første U/16-venskabskamp mod tyskerne blev andet opgør mod nabolandet spillet i går. Og det var en markant mere målrig affære, der endte med et dansk nederlag på 5-4. 

Benjamin Damsgaard startede inde på venstreback og på midtbanen var Kasper Stie Davidsen også i startopstillingen. Begge til deres anden ungdomslandskamp.Det var dog tyskerne, der dominerede totalt i første halvleg og gik til pause foran 4-0. 

Som anden halvleg skred frem kom Danmark bedre og bedre med i opgøret, og der kom også danske mål på tavlen. Efter 73 minutter havde danskerne scoret tre gange, mens tyskerne også havde nettet en gang mere, og ved stillingen 5-3 til Tyskland blev Kasper Stie Davidsen udskiftet. 

Benjamin Damsgaard fik fuld spilletid, og han var således også på banen, da Danmarks U/16-landshold i sidste minut reducerede til slutresultatet 5-4. 

Kasper Stie Davidsen og Benjamin Damsgaard har nu spillet to U/16-landskampe, mens Theo Sander, der fik fuld spilletid i forrige kamp, er noteret for en optræden på U/16-landsholdet. 

U/19-landsholdet med Marcus Hannesbo skulle også have været i aktion i går mod Polen, men på grund af positive Covid-19-tests i den polske lejr blev opgøret aflyst. Det danske U/19-landsholdet er ifølge DBU løbende blevet testet, og ingen i hverken trup eller stab er testet positive for Covid-19. 

U/21 med Lukas Klitten spiller i Aalborg i morgen

12. oktober 2020 kl. 11:59 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 18.00 spiller det danske U/21-landshold med Lukas Klitten i truppen mod Finland på Aalborg Portland Park. Der er åbent for et begrænset antal tilskuere, og der er stadige ledige billetter tilbage, som gratis hentes online her. Billetterne skal rekvireres online inden midnat i aften. 

Med blot et enkelt point i tirsdagens kamp kan danskerne sikre sig førstepladsen i sin EM-kvalifikationspulje og dermed en plads ved EM-slutrunden. 

Danmark er indtil videre gået ubesejret igennem kvalifikationen og har med to runder tilbage et forspring på seks point ned til Rumænien på andenpladsen. 

Tirsdagens modstander, Finland, ligger på fjerdepladsen i puljen med ti point efter otte runder. 

Hent en gratis billet til kampen her, eller følg med på 6'eren, der viser opgøret. 

Tags på denne nyhed

U/15 Ligaholdet led nederlag til OB

12. oktober 2020 kl. 09:39 af Rasmus Estrup

På grund af landskampsopgaver var hverken AaB’s U/19 Ligahold eller U/17 Ligahold i aktion denne weekend. Dermed var AaB’s U/15-mandskab det eneste ligahold fra AaB Akademiet, der var i aktion, da bolsjestriberne lørdag tabte 4-1 på hjemmebane til OB.

Gæsterne var bedst fra start mod et AaB-hold, der tværtimod kom skidt ud til opgøret, og da de to mandskaber gik til pause var gæsterne foran 4-0.

Første mål blev sparket fladt ind i fjerneste hjørne, 2-0-scoringen kom efter en nordjysk opspilsfejl, målet til 3-0 blev scoret på et straffespark og 4-0-målet blev sat ind efter et tip til bagerste stang.

Efter pausen løftede AaB-mandskabet niveauet markant og fik også reduceret til slutresultatet 4-1, da Malthe Kjølby scorede på et nedfaldsbold fra et hjørnespark.

- Vi starter opgøret dårligt og spiller igennem hele første halvleg rigtig skidt, hvor vi også forærer dem et mål og et straffespark. I anden halvleg var det dog et forvandlet AaB-hold, der kom ud. Vi fik rettet nogle ting til og leverede en fin præstation frem mod slutfløjt, siger U/15 Ligatræner Theis Larsen.

- Vi kan heldigvis tage meget læring med fra kampen, for OB pressede os højt, og vi skal lære, hvordan vi skal håndtere den slags pres. Derudover var der mange positive takter i anden halvleg, som vi skal tage med og arbejde videre på, siger Theis Larsen.

AaB’s U/15 Ligahold ligger efter fem runder på sjettepladsen med 10 point. Næste Ligakamp spilles lørdag 24. oktober på hjemmebane mod Farum Boldklub.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Anførerens jubilæum

11. oktober 2020 kl. 10:11 af Rasmus Estrup

Inden AaB's seneste kamp mod AGF fik Lucas Andersen overrakt blomster af sportschef Inge André Olsen. AaB-anføreren rundede nemlig 100 kampe for Hele Nordjyllands Hold kampen forinden. 

I dette indslag af AaB TV fortæller Lucas Andersen blandt andet om, hvordan det var at slå igennem på AaB's 3F Superligamandskab som 16-årig, om at blive interviewet af gymnasielærere i 1.g, om hvad det har givet at komme tilbage til AaB i sin rolle som anfører og om følelsen af at levere en lækker detalje.

Tags på denne nyhed
'