Magnus Christensen i karantæne mod Lyngby Boldklub

2. marts 2020 kl. 10:50 af Rasmus Estrup

Da Magnus Christensen efter en times spil modtog en advarsel i søndagskampen mod FC København, nåede midtbanespilleren op på 36 karantænepoint for sæsonen, hvilket giver ham sæsonens anden karantænedag. 

Dermed står han ikke til rådighed i næste 3F Superligakamp, som spilles på søndag kl. 14.00 på Aalborg Portland Park mod Lyngby Boldklub. 

Karantænen har ingen indflydelse på Sydbank Pokalkvartfinalen onsdag mod FC København. Køb billet til den kamp her. 

U/19 åbnede med remis mod OB

2. marts 2020 kl. 09:16 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-OB 2-2

Lørdag spillede AaB 2-2 mod U/19 Ligaens førsteplads, OB, da forårets første turneringskamp blev spillet på Hornevej. 

AaB kom bedst ud til kampen, og efter otte minutter scorede Oliver Børsting til 1-0 på oplæg fra Marcus Hannesbo. Målet blev efterfulgt af et stolpeskud fra Marcus Hannesbo, inden OB fik bedre fat i opgøret. Det udmøntede sig i en udligning for gæsterne på et langskud efter en halv times spil. 

Fra anden halvlegs start tog AaB igen fat i taktstokken, og det førte til en scoring i 50. minut, da Marcus Hannesbo løb fra OB’s forsvarskæde efter en dybdebold fra Christoffer Ravn og sikkert sparkede AaB-foran 2-1. 

Godt midtvejs i anden halvleg udlignede gæsterne igen. Denne gang til slutresultatet 2-2 efter lidt klumpspil i AaB-feltet. Mod slutningen af kampen havde begge hold chancer til at tage sejren, men det endte i en pointdeling.

- Vi har i opstarten arbejdet meget på at angribe kampen højere oppe på banen både med og uden bold, og det lykkedes vi meget godt med. Så vi er meget tilfredse med præstationen, intensiteten i vores spil og kampen som helhed. Det var en god premiere efter en god opstart, siger U/19-ligatræner David Olsen. 

AaB’s U/19-ligahold indtager nu niendepladsen og spiller igen på lørdag på udebane mod FC Midtjylland. 

U/17 Ligaen: AaB-OB 0-6

AaB åbnede i weekenden U/17 Ligaen med et nederlag i tenniscifre, da OB besøgte anlægget på Hornevej. 

Allerede ved pausen var OB foran 3-0 efter en første halvleg, hvor et par personlige fejl blev dyre for AaB-drengene. 

Anden halvleg blev lidt bedre spillemæssigt men ikke resultatmæssigt, da gæsterne med tre mål yderligere sikrede sig en sejr på 6-0. 

- Spillemæssigt lignede det ikke en 6-0-kamp, men det er helt fortjent, at OB vinder. Vi begår nogle store, personlige fejl, og OB er meget effektive og scorer på næsten alle deres afslutninger i en kamp, hvor vi havde en offday både på bolden og i vores pres. Det er rigtig frustrerende, når vi ellers har haft en rigtig god opstart, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby. 

AaB indtager tiendepladsen i U/17 Ligaen, og holdet skal i aktion igen på lørdag på udebane mod FC Midtjylland. 

U/15 Ligaen: AaB-OB 2-1

I U/15 Ligaen blev forårssæsonen indledt med en sejr over OB på 2-1. 

AaB lagde fra land med et fint udtryk, og midt i første halvleg kom AaB’s føringsmål til 1-0 ved Rasmus Jørgensen. OB’erne fik dog udlignet til 1-1 inden pausen. 

Anden halvleg var en mere rodet affære, men her kunne endnu en scoring af Rasmus Jørgensen sikre AaB en sejr på 2-1. 

AaB ligger i skrivende stund på niendepladsen i U/15 Ligaen og skal ligesom de to ældre ungdomshold spille på lørdag ude mod FC Midtjylland. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: FC København-AaB 3-2

2. marts 2020 kl. 07:11 af Rasmus Estrup

Efter en målrig anden halvleg, der bød på hele fem scoringer, tabte AaB søndag aften 3-2 til FC København i Telia Parken. 

Hjemmeholdet kom bedst ud til anden halvleg, og inden halvlegen var 20 minutter gammel, havde FC København skiftet 0-0 ud med 3-0 på resultattavlen ved hjælp af to scoringer fra Michael Santos og en fuldtræffer fra Pep Biel. 

Herefter begyndte AaB at spille sig ind i kampen, og efter 71 minutter reducerede Lucas Andersen til 3-1 med et fornemt frisparksmål. 

En håndfuld minutter senere leverede Lucas Andersen et fremragende gennembrud i venstreside af feltet og sendte et cutback mod nærmeste stolpe, hvor Iver Fossum prikkede reduceringen til 3-2 i mål ved fjerneste stang. 

Mod slutningen var AaB uhyre tæt på en udligning, men Tom van Weerts to gode muligheder blev afværget, og dermed endte det med et nederlag på 3-2. 

Se sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Revanchejagt og hyldest af pokalvinderne fra 1970

1. marts 2020 kl. 20:53 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: Kvartfinale i Sydbank Pokalen
Spilledato: Onsdag 4. marts 2020
Kick-off: Kl. 18.30
Dørene åbner kl. 17.30
Dommer: Jens Maae

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på onsdag på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 17.30.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Vesttribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Vesttribunen og Complea Tribunen. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.  

Sæsonkortholdere får ekstra billet gratis

Sæsonkortholdere må til pokalkvartfinalen mod FC København tage en ven med gratis på Aalborg Portland Park. For at få den ekstra billet skal man følge disse trin: 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Sydbank Pokalkampen mod FC København og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner

Hyldest af pokalmesterholdet i 1970

I år er det 50 år siden, AaB vandt sin anden pokaltitel, hvor Børge Bach scorede begge mål og AaB besejrede Lyngby Boldklub med 2-1. Dette markeres til i pausen af pokalkampen mod FC København, hvor størstedelen af det triumferende hold vil blive hyldet i pausen.

Børneunderholdning i Theodors Familiezone

I Theodors Familiezone på Complea Tribunen er der som altid masser af aktiviteter for børn og unge. Man kan blandt andet blive ansigtsmalet eller låne venneflag af Theodors Venner. 

Man kan også tegne en tegning eller skrive et brev til Theodors postkasse, hvorved man deltager i lodtrækningen om billetter til en kommende AaB-kamp. 

Du finder Theodors Familiezone i blok A og blok B på Complea Tribunen.

Aalborg Portland Park er delvist kontantløst

Fra dette forår er størstedelen af boderne på Aalborg Portland Park kontantløse. Brugen af kontanter er dog ikke helt fjernet på Aalborg Portland Park, i det der på hver af de fire tribuner fortsat er en enkelt bod med mulighed for at betale med kontanter, ligesom det samme er tilfældet i sportscaféen på A. Enggaard Tribunen og i merchandiseboden foran Complea Tribunen. 

Konkret er kontant betaling fortsat muligt i den østligste bod på A. Enggaard Tribunen, den syd-vestlige bod på Vesttribunen, boden ved Theodors familieafsnit på nedre del af Complea Tribunen, samt begge boder på 3F Tribunen i afsnittene for henholdsvis neutrale tilskuere og gæstende fans.

Se en oversigt over, hvilke boder, der er kontantløse her. 

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for pokalkvartfinalen er #AaBFCK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Complea Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Vesttribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'