AaB og Streetammo donerer 20.000 kr. til AaB Tifo Kaos

4. marts 2020 kl. 13:14 af Rasmus Estrup

1. december lancerede AaB og Streetammo i samarbejde tøjkollektionen Allez Allez - Limited Edition. Kollektionen består af T-shirt, hoodie, trackjacket og trackpants.

Designet er udviklet sammen med udvalgte personer fra AaB’s aktive fanscene, og for hvert stykke tøj, der sælges fra kollektionen, doneres 50 kroner ubeskåret til AaB Tifo Kaos.

Donationen er indtil videre løbet op i 20.000 kr., som AaB og Streetammo i dag har overført til AaB Tifo Kaos. 

Tjek kollektionen Allez Allez - Limited Edition ud her og vær med til at støtte AaB Tifo Kaos med 50 kr. pr. del, du køber. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-mål i Sydbank Pokalen

4. marts 2020 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Inden kvartfinalen i Sydbank Pokalen mod FC København i aften kan du i videoen øverst se AaB's 17 hidtidige scoringer i Sydbank Pokalen i denne sæson. 

Se blandt andet Kasper Kusks fem mål mod Vejgaard Boldspilklub, Iver Fossums hattrick mod Nørresundby FB og Tom van Weerts pletskud mod HB Køge. 

Aftenens kamp mod FC København fløjtes i gang kl. 18.30. Køb billet til kampen her, eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 17.30. 

Tags på denne nyhed

Kasper Pedersen tilbage i truppen til kvartfinalen

3. marts 2020 kl. 15:35 af Rasmus Estrup

AaB jagter avancement i Sydbank Pokalen og revanche for 3-2-nederlaget i søndags, når FC København i morgen kl. 18.30 gæster Aalborg Portland Park i pokalkvartfinalen.

Vejen til Sydbank Pokalens kvartfinale har for FC Københavns vedkommende gået forbi Hillerød Fodbold og FC Nordsjælland, mens AaB på vejen har besejret Nørresundby FB, Vejgaard Boldspilklub og HB Køge.

Cheftræner Jacob Friis har efter tirsdagens træning sammen med den øvrige trænerstab udtaget følgende 18 spillere inklusive 13 egenudviklede folk fra AaB Talent:

2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 26 Rasmus Thelander, 28 Jeppe Pedersen, 32 Kasper Pedersen og 34 Anders Bærtelsen samt U/19-ligaspiller Marcus Hannesbo og U/19-ligamålmand Marcus Bundgaard Sørensen.

Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Malthe Højholt, Frederik Børsting og Søren Tengstedt er ukampdygtige, mens Jores Okore sidder over. Aramis Kouzine har endnu ikke modtaget sin arbejds- og opholdstilladelse.

På nuværende tidspunkt er flere end 8.300 billetter ude til kampen. Du kan købe billet til opgøret i billethusene på Aalborg Portland Park i morgen fra kl. 17.30 eller allerede nu i forsalg her.

Tags på denne nyhed

AaB med forventet underskud i 2019 – et markant bedre 2020 er undervejs

3. marts 2020 kl. 15:09 af Brian Andersen

AaB har i 2019 realiseret et underskud før skat på 33,5 mio. kr. mod et underskud før skat på 22,8 mio. kr. i 2018. Resultatet er væsentligt påvirket af fald i omsætning, manglende Top 6-placering og manglende transferindtægter. Resultatet svarer stort set til de senest udmeldte forventninger i september 2019.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- Resultatet for 2019 er ikke tilfredsstillende, men samtidig er det et resultat, som var forventet og i overensstemmelse med de udmeldinger, der er kommet gennem året.

- Underskuddet kommer på baggrund af den udførte investeringsstrategi, som har været praktiseret, hvor tidligere transferindtægter er blevet geninvesteret i spillertruppen, og samtidig er resultatet et udtryk for, at vi fortsat investerer i digitale forbedringer, de fysiske rammer omkring klubben og markedsføringsaktiviteter, der skal forbedre oplevelsen ved at gå til fodbold på Aalborg Portland Park, fortæller Thomas Bælum og tilføjer:

- Det er samtidig et regnskab, der understreger, at vi i 2019 ikke ramte de indtægter som vi budgetterede med og i 2019 havde et negativt facit på transferdelen. Et punkt hvor vi indtil 2017 ellers har været begunstiget af flotte spillersalg.

- Det er dog vigtigt at påpege, at hvis man kigger ind bagved tallene og sammenligner 2018 med 2019, så har der været en fremgang på omsætning af merchandise, salg i boder og entreindtægter, og vores forventninger til 2020 ser allerede noget anderledes ud, da vi har realiseret markante transferindtægter i januarvinduet, ligesom vi i årets to første måneder på sponsorsiden allerede har realiseret det dobbelte nysalg i forhold til, hvad vi gjorde i hele 2019, siger Thomas Bælum.

- Derfor er vi med en dygtig og hårdtarbejdende organisation på plads særdeles fortrøstningsfulde, så vi både på og uden for banen kan få opfyldt vores mål og visioner om at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold, slutter Thomas Bælum.

AaB er med tre spillerunder tilbage af grundspillet placeret på en sjetteplads i 3F Superligaen.

Egenkapitalen udgør 56,1 mio. kr. pr. 31. december 2019. Med undtagelse af leasingforpligtelser, leverandørgæld og andre gældsforpligtelser på 33,3 mio. kr. pr. 31. december 2019 er AaB gældfri. AaB har således ingen rentebærende gæld.

AaB forventer et underskud i 2020 i niveauet 7-12 mio. kr. Heri er indregnet en forventet Top 6-placering, salg af transferrettighederne på Mikkel Kaufmann til FC København, udlejning af Oliver Abildgaard til FC Rubin Kazan, investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling. Der er i resultatforventningerne ikke indeholdt et salg af Oliver Abildgaard.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Pokaltriumfen i 1970

3. marts 2020 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

I dette indslag fra AaB TV fortæller Finn Jønsson og Karsten Simensen om AaB's pokalmesterskab i 1970.

AaB's anden pokaltitel kom i hus efter en pokalfinalesejr over Lyngby Boldklub på 2-1. Børge Bach scorede begge AaB's mål efter to oplæg fra Finn Jønsson.

Hør om pokaltriumfen i 1970, se målene fra pokalfinalen og hyld pokalmesterholdet i morgen, når pokalvinderne fra 1970 hyldes i pausen af pokalkvartfinalen mod FC København på Aalborg Portland Park.

Køb billet til AaB-FC København her. 

 

Tags på denne nyhed