Generalforsamling gennemført

26. maj 2020 kl. 11:17 af Brian Andersen

Bestyrelsen havde valgt Laurits Toft til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig i relation til den fastsatte dagsorden.

Torben Fristrup og Anders Bjørnstrup modtog genvalg til bestyrelsen, mens Henrik Thomsen ikke ønskede genvalg.

Henrik Thomsen har været en del af AaB’s bestyrelse siden 26. april 2010.

I stedet for Henrik Thomsen blev Kim Jacobsen efter indstilling fra bestyrelsen nyvalgt.

I forlængelse af generalforsamlingen har bestyrelsen i AaB A/S konstitueret sig med Torben Fristrup som formand og Jacob Møller Knudsen som næstformand.

De øvrige fem bestyrelsesmedlemmer er Lynge Jakobsen, Claus Fallingborg, Anders Bjørnstrup, Niels David Nielsen og Kim Jacobsen.

Læs formandens beretning her.

Læs fondsbørsmeddelelse og referat fra generalforsamlingen her.

Tags på denne nyhed

Truppen udtaget til sidste test mod OB

25. maj 2020 kl. 14:34 af Rasmus Estrup

I morgen spiller AaB på udebane mod OB i den sidste testkamp, inden 3F Superligaen for AaB's vedkommende genoptages på søndag 31. maj, når Hele Nordjyllands Hold gæster Esbjerg fB. 

Cheftræner Jacob Friis har udtaget følgende 21 spillere til tirsdagens test i Odense: 

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 27 Søren Tengstedt, 28 Jeppe Pedersen, 32 Kasper Pedersen, 34 Anders Bærtelsen og U/19 Ligaspiller Thomas Christiansen.

Lucas Andersen, Magnus Christensen, Rasmus Thelander og Aramis Kouzine sidder over.    

Testkampen, der spilles uden tilskuere på Nature Energy Park, begynder kl. 18.00. Opgøret livestreames ikke, men kan følges via livetweets fra AaB's officielle Twitterkonto. Onsdag morgen følger et sammendrag af kampen fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed

Indgå i koret på "Som ramt af lynet"

25. maj 2020 kl. 12:47 af Rasmus Estrup

Indtil på søndag kan du stadig nå at indsynge din udgave af fansangen "Som ramt af lynet" og dermed blive en del det samlede AaB-kor, der synger AaB-spillerne klar til kickoff til resten af sæsonens hjemmekampe på Aalborg Portland Park, der afvikles uden tilskuere på lægterne. 

Som du kan se i videoen øverst, har AaB-ambassadør Søren Sko valgt at synge for, og flere AaB-fans har allerede sendt os videoer. Gør det samme - enten alene eller sammen med familie og venner, så sørger vi for, at alle bidrag bliver redigeret sammen til én fælles sang, der vil blive afspillet lige op til kampstart til hver hjemmekamp uden tilskuere på Aalborg Portland Park.

I videoen herover kan du se og høre Søren Sko synge for på sangen, så du har en at synge sammen med.

Teksten til sangen er:

Som ramt af lynet, hver gang mit AaB spiller

Jeg elsker synet, af røde-hvide striber

Min puls den stiger, når stadionlyset tændes

Min hals den skriger, nu skal der fand’me kæmpes!

 

Fra jeg var lille, der har det banket i mig

Et AaB-hjerte, for længst har overgi’t sig

Det er en prøv’lse, at være forelsket i dig

Men den her følelse, den vokser stadig i mig!

 

Når du har dit videoklip klar, så send det til re@aab-as.dk, og er din fil meget stor, så benyt wetransfer.com til at fremsende den.

Vi glæder os til at modtage rigtig mange videoer fra højt syngende fans, så spillerne fortsat kan høre jeres støtte for fuld udblæsning.

Tags på denne nyhed

Støt projekt "AaB er det hele værd"

24. maj 2020 kl. 12:30 af Rasmus Estrup

Projekt "AaB er det hele værd" blev oprettet 5. maj - dagen efter, at AaB's 3F Superligatrup og ledende medarbejdere valgte at bidrage til klubbens ve og vel med en betydelig lønnedgang i maj. Siden har også den professionelle bestyrelse i AaB A/S valgt at frasige sig en del af sit honorar.

Alle bidrag til projekt "AaB er det hele værd" er dedikeret til AaB's fanscene, og der er på nuværende tidspunkt samlet 447.750 kr. ind. 

Vi er fantastisk stolte, glade og beærede over den kæmpestore opbakning, som vi har oplevet i denne svære tid. Det viser tydeligt, hvilket fællesskab der er i og omkring AaB, og jo flere penge vi får samlet ind til fanscenen, jo stærkere står vi bagefter, når vi igen kan byde fansene velkommen på Aalborg Portland Park, siger administrerende direktør Thomas Bælum.

Mange sæsonkortabonnenter har også valgt at donere deres tilgodehavende for marts og april til at bakke op om AaB’s fanscene.

Der er kategorier på henholdsvis 250, 500 og 1.000 kr., som kan doneres til tre specifikke områder på fanscenen. Og ønsker man det, er det naturligvis muligt at give flere end et bidrag.

Områderne er defineret og udvalgt i tæt samarbejde med AaB Support Club og Vesttribunen, der også vil være inde over opfølgningen og udførelsen af de enkelte tiltag, og der skal lyde en stor tak til begge de frivillige organisationer for deres involvering og opbakning til projektet. Se et indslag med AaB Support Club og Vesttribunen her.

Alle bidragsydere vil som minimum få deres navn nævnt på aabsport.dk og modtage et støttebevis. Det fremgår under de enkelte kategorier.

Læs mere og støt projektet her. 

AaB TV: Sammendrag af AaB-FC Midtjylland

23. maj 2020 kl. 07:52 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 3-0 på eget græs til FC Midtjylland i første testkamp siden suspenderingen af 3F Superligaen. 

FC Midtjylland kom fortjent foran kort inden pausen, da Sory Kaba med et godt træk, sikrede sig en friløber, der sikkert blev udnyttet til 1-0-scoringen. 

Efter pausen udbyggede Ronnie Schwartz føringen til 2-0, inden Lasse Vibe headede 3-0-målet i kassen. 

I videoen øverst kan du se sammendrag af fredagens kamp ud fra optagelserne fra Nordjyske Medier, der livestreamede kampen, samt høre reaktioner fra kampen fra Patrick Olsen og cheftræner Jacob Friis. 

'