Aftale om kontraktforlængelser i 3F Superliga og NordicBet Liga

16. maj 2020 kl. 12:07 af Brian Andersen

Siden udmeldingen om at 3F Superliga og NordicBet Liga kan genoptage sæsonen sidst i maj har et af de store spørgsmål været, hvad der ville ske med spillere, der har kontraktudløb til sommer. Både 3F Superliga og NordicBet Liga afgøres først i slutningen af juli måned, men flere spillere har kontraktudløb ved udgangen af juni måned. Det problem har Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening og Spillerforeningen nu fundet en løsning på, så alle får mulighed for at spille sæsonen færdig til 31. juli.

Der vil være enkelte særlige tilfælde, som vil blive håndteret enkeltvis i klubberne i samarbejde med Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening. Alt vedrørende disse særlige tilfælde er interne personaleforhold, som der ikke kommenteres på fra hverken Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening eller Spillerforeningen.

- Vi er glade for, at vi i fællesskab med Spillerforeningen kan sørge for at bringe sæsonen sikkert i hus – og få 3F Superliga og NordicBet Liga afsluttet med fuldstændig sportslig integritet, lyder det fra direktør i Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening Claus Thomsen.

- Vi glæder os over, at vi sammen med Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening er nået til enighed om en aftale for 3F Superliga og NordicBet Liga, hvor alle spillere tilbydes den kortvarige kontraktforlængelse indtil 31. juli og derfor får mulighed for at færdiggøre sæsonen. Aftalen sikrer, at vi ikke efterlader nogen spillere på perronen, udtaler Spillerforeningens administrative chef, Michael Sahl Hansen.

For AaB's vedkommende indebærer aftalen, at det nu er muligt at indgå en måneds forlængelse af aftalerne med Patrick Kristensen, Jores Okore, Søren Tengstedt og Aramis Kouzine, hvis de respektive spillere også er interesseret i dette.

Tags på denne nyhed

Reminder til aktionærer om at brevstemme

15. maj 2020 kl. 14:43 af Martin Stigaard Skammelsen

I den forbindelse opfordres alle aktionærer i dette særtilfælde til at afgive brevstemme eller fuldmagt til de af bestyrelsen fremsatte forslag, så man derved legalt er i stand til at afholde den ordinære generalforsamling.

Dagsordenen og tilhørende bilag kan ses her.

Venlig hilsen
AaB A/S

AaB’s bestyrelse frasiger sig del af honorar

15. maj 2020 kl. 09:26 af Brian Andersen

Tidligere har også AaB’s Superligatrup og ledende medarbejdere i en svær tid valgt at bidrage til fællesskabet med en betydelig lønnedgang i maj.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler:

- Covid-19 har haft og har stadig kraftig indflydelse på AaB’s indtægtsgrundlag, og derfor fandt vi det i bestyrelsen helt naturligt at følge trop og stå solidarisk med Superligatruppen og alle ledende medarbejdere, som jeg i den forbindelse gerne vil anerkende.

- Som Thomas Bælum (AaB’s administrerende direktør, red.) tidligere har fastslået, så er AaB en robust klub, og vi skal nok klare os, men i en ekstrem periode som denne, så er det afgørende, at vi alle bidrager til sammenholdet og fællesskabet, siger Torben Fristrup og tilføjer:

- Helt generelt vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for den enorme opbakning, vi møder fra sæsonkortholdere, fans, sponsorer, aktionærer og alle øvrige samarbejdspartnere, og som eksempel vil jeg fremhæve, at vi på blot halvanden uge har fået samlet mere end 400.000 kr. ind til vores fanprojekt ”AaB er det hele værd”. Det er imponerende og noget, vi er meget taknemmelige for.

Læs mere om projektet der ubeskåret er dedikeret til AaB’s fans.

Tags på denne nyhed

Pokalsemifinale fastlagt

14. maj 2020 kl. 20:12 af Brian Andersen

Dermed ser AaB’s opdaterede kampprogram således ud:

3F Superligaen, 25. spillerunde – Søndag 31. maj kl. 18.00 – Esbjerg fB-AaB

26. runde – Søndag 7. juni kl. 17.00 – AaB-AGF

Sydbank Pokalen, semifinale – Onsdag 10. juni kl. 20.45 – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber i 3F Superligaen går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå nedrykning.

Finalen i Sydbank pokalen afvikles onsdag 1. juli.

Alle kampe i den resterende del af sæsonen spilles uden tilskuere for at mindske risikoen for spredning af Covid-19.

Tags på denne nyhed

Ny velgørenhedstrøje får premiere i Esbjerg

14. maj 2020 kl. 15:48 af Martin Stigaard Skammelsen

Årets udgave af AaB's velgørenhedstrøje støtter som en del af Hele Nordjyllands Håndsrækning personaleforeningerne på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland, i det AaB sammen med Spar Nord Fonden og hummel donerer 100 kr. til det gode formål for hver solgt trøje i 2020.

Den nye trøje har allerede vist sig at være populær, og 31. maj tages trøjen også officielt i brug, når AaB på udebane bærer den i mødet med Esbjerg i 25. spillerunde af 3F Superligaen.

Har du endnu ikke sikret dig trøjen, kan du fortsat gøre det via linket herunder, således at du har dit eget personlige eksemplar klar til genoptagelsen af kampene i 3F Superligaen.

Tags på denne nyhed