AaB-trup udtaget til testkamp

21. maj 2020 kl. 12:47 af Brian Andersen

Opgøret spilles kl. 13.00 på Aalborg Portland, og livestreaming kan følges via Nordjyske Medier.

I henhold til forsamlingsforbuddet på ti personer gør AaB opmærksom på, at dette naturligvis skal overholdes. Af samme årsag er alle indgange til Aalborg Portland Park dækket til, så fans ikke fristes til at samles uden for stadion.

Den udtagne trup er: 1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 27 Søren Tengstedt, 28 Jeppe Pedersen, 32 Kasper Pedersen, 34 Anders Bærtelsen og U/19 Ligaspiller Thomas Christiansen.

Lucas Andersen, Rasmus Thelander og Aramis Kouzine sidder over.

Udover livestreamingen hos Nordjyske Medier kan kampen følges via livetweets fra AaB’s officielle Twitterkonto.

Tags på denne nyhed

Fire kortvarige forlængelser på plads

21. maj 2020 kl. 12:21 af Brian Andersen

Det gælder således for Patrick Kristensen, Jores Okore, Søren Tengstedt og Aramis Kouzine.

På grund af Covid-19 er kampene i 3F Superligaen blevet skubbet næsten tre måneder, og derfor var det glædeligt, at Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening for knap en uge siden blev enige om en aftale som muliggør, at spillere og klubber har mulighed for at spille sæsonen færdig med de nuværende trupper.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi havde et håb og en formodning om, at der var en aftale på vej mellem parterne, og herefter har det heldigvis været en formalitet at få de fire forlængelser på plads, så vi kan gøre sæsonen færdig med den eksisterende trup.

- Hvad planerne efterfølgende er med de fire spillere, er vi i dialog med dem om, konstaterer Inge André Olsen.    

AaB genoptager opgaverne i 3F Superligaen 31. maj på udebane mod Esbjerg fB.

Vis din støtte på kampdage

20. maj 2020 kl. 11:05 af Rasmus Estrup

Normalt når AaB spiller kampe i 3F Superligaen, er både Aalborg Portland Park og diverse udebaneafsnit rundt omkring i landet altid prydet med flotte røde og hvide farver.

Det vil dog ikke være tilfældet i resten af indeværende sæson, idet kampene i 3F Superligaen spilles uden tilskuere for at mindske risikoen for spredning af Covid-19.

I stedet opfordrer AaB opfordrer derfor alle AaB-fans til at lade sit halstørklæde hænge ud af vinduet. På den måde vil du kunne bidrage til visuel støtte på kampdage.

Og husk, at støtten ikke har nogle geografiske begrænsninger, hvorfor vi håber, at så mange AaB-fans som muligt vil støtte op om tiltaget.

Har du brug for et nyt halstørklæde, kan du se sortimentet på AaB's webshop her. 

Tags på denne nyhed

AaB bekræfter henvendelse fra Nordjyllands Politi

19. maj 2020 kl. 15:41 af Brian Andersen

Nordjyllands Politi har netop offentliggjort, at man i februar 2020 modtog en anmeldelse om såkaldt matchfixing relateret til AaB.

Sagen drejer sig om et tilfælde, hvor der i efteråret 2019 skulle være sket en specifik forseelse i forbindelse med en kamp i 3F Superligaen.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- Vi er naturligvis bekendt med henvendelsen og står fuldt ud til rådighed for at komme til bunds i sagen, og forhåbentlig bliver konklusionen også, at der ikke har fundet noget ulovligt sted.

- Matchfixing tager vi som klub helt og aldeles afstand fra, og vi ser frem til at få sagen afsluttet, fastslår Thomas Bælum.

Så længe sagen verserer, kan AaB af hensyn til efterforskningen ikke kommentere yderligere på denne.

Tags på denne nyhed

Fem udskiftere tillades i de to bedste fodboldrækker

19. maj 2020 kl. 15:35 af Rasmus Estrup

Forrige lørdag godkendte IFAB – der udstikker de internationale regler for fodboldspillet – en midlertidig regelændring for udskiftninger, så det er muligt at skifte fem spillere ud per kamp fremfor som tidligere kun tre. I modsætning til de fleste andre regler fra IFAB, så er denne ikke et krav, men en mulighed, og derfor skal de enkelte ligaer selv beslutte, om de vil implementere det. Således også i Danmark, hvor Divisionsforeningens bestyrelse nu har besluttet at indføre det for resten af 2019/20-sæsonen.  

- Beslutningen er taget efter dialog med klubberne og truffet ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv. Det er for at beskytte klubberne og spillerne bedst muligt i den her ekstraordinære situation, hvor vi ikke kender den fulde effekt af at starte op igen efter en længere pause. Det skal sikre den bedst mulige afslutning på sæsonen, udtaler direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen. 

De fem udskiftninger kan kun bruges, hvis de foretages over maksimalt tre spilafbrydelser. Dermed må et hold altså ikke fem gange udskifte én spiller. Så hvis der er foretaget fire udskiftninger over tre spilafbrydelser, så må man ikke foretage den femte udskiftning.

Ændringen gælder også kampe i Sydbank Pokalen.

Tags på denne nyhed
'