AaB genstarter 31. maj

11. maj 2020 kl. 16:48 af Brian Andersen

AaB’s opdaterede kampprogram ser ud som følger:

3F Superligaen, 25. spillerunde – Søndag 31. maj kl. 18.00 – Esbjerg fB-AaB

26. runde – Søndag 7. juni kl. 17.00 – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå nedrykning.

Semifinalen i Sydbank Pokalen mod AGF er endnu ikke fastlagt. 

Alle kampe i den resterende del af sæsonen spilles uden tilskuere for at mindske risikoen for spredning af Covid-19.

Tags på denne nyhed

Masser af nyheder i webshoppen

10. maj 2020 kl. 09:19 af Martin Stigaard Skammelsen

I de seneste par uger er der kommer masser af nyheder i webshoppen, blandt andet målmandssæt, masser af nye halstørklæder, huer og ikke mindst den populære håndsrækningstrøje, hvor der for hver solgt trøje går 100 kr. til hospitalspersonalet i Nordjylland.

Tags på denne nyhed

Syng med Søren Sko på ”Som ramt af lynet”

9. maj 2020 kl. 09:15 af Martin Stigaard Skammelsen

Selvom det ikke vil være muligt at afvikle hjemmekampe på Aalborg Portland Park med tilskuere på lægterne, er det besluttet at så mange af de faste traditioner omkring en kamp fortsat skal afvikles.

En af disse er naturligvis, at ”Som ramt af lynet” skal synges lige op til kampstart, for at bakke holdet på banen op.

Den idé var AaB-ambassadør Søren Sko helt med på, så han har valgt at synge for og være med til at sikre, at du også har mulighed for at synge med på den populære fællessang og blive hørt på Aalborg Portland Park – også selvom du ikke er til stede.

Frem til 31. maj kan du indsynge din udgave af sangen på din mobil og efterfølgende indsende videoklippet til os. Vi sørger så for, at alle bidrag bliver redigeret sammen til én fælles sang, der vil blive afspillet lige op til kampstart til hver hjemmekamp uden tilskuere på Aalborg Portland Park.

I videoen herover kan du se og høre Søren Sko synge for på sangen, så du har en at synge sammen med.

Teksten til sangen er:

Som ramt af lynet, hver gang mit AaB spiller

Jeg elsker synet, af røde-hvide striber

Min puls den stiger, når stadionlyset tændes

Min hals den skriger, nu skal der fand’me kæmpes!

 

Fra jeg var lille, der har det banket i mig

Et AaB-hjerte, for længst har overgi’t sig

Det er en prøv’lse, at være forelsket i dig

Men den her følelse, den vokser stadig i mig!

 

Når du har dit videoklip klar, så send det til re@aab-as.dk og er din fil meget stor, så benyt wetransfer.com til at fremsende den.

Vi glæder os til at modtage rigtig mange videoer fra højt syngende fans, så spillerne fortsat kan høre jeres støtte for fuld udblæsning.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB's holdtræning er skudt i gang

8. maj 2020 kl. 16:21 af Rasmus Estrup

En fuldtallig AaB-trup var mandag formiddag samlet på træningsbanen på Hornevej for første gang siden 12. marts.

Torsdag aften blev der nemlig fra regeringens side givet grønt lys til, at professionel klubfodbold i Danmark kunne genoptages med øjeblikkelig virkning. 

Præcis hvornår 3F Superligaen genoptages, fastlægges en af de kommende dage. Men allerede nu kan AaB's 3F Superligatrup altså træne fuldtalligt og på fuldt tryk, såfremt der ligeledes følges en udførlig protokol fra Divisionsforeningen angående sundhedsmæssige retningslinjer for at mindske smitten af Covid-19. 

Se indslaget fra AaB TV øverst og hør fra sportschef Inge André Olsen, cheftræner Jacob Friis og Frederik Børsting, der alle fortæller om, hvordan holdtræningen er genoptaget. 

Grønt lys til professionel klubfodbold

7. maj 2020 kl. 20:10 af Brian Andersen

Udmeldingen betyder, at klubberne i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen kan begynde med almindelig holdtræning allerede nu. Det kommer til at foregå efter de retningslinjer, der er beskrevet i de protokoller, som Divisionsforeningen har lavet i samarbejde med blandt andre læger og andre sundhedseksperter – og med flere andre europæiske fodboldligaer.

- Vi er meget glade og taknemmelige for, at professionel klubfodbold er med på listen over brancher, der kan åbne her i fase 2 af genåbningen af Danmark. Vi ser det som en tillidserklæring til det grundige arbejde, vi har lavet med protokoller for afvikling af træning og for afvikling af turneringskampe, hvor der tages store hensyn til at mindske smitterisikoen. Det vil vi gerne sende en stor tak til regeringen og de øvrige partier i Folketinget for., siger direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen og fortsætter:

- Det har været helt afgørende for klubberne at få genstartet sæsonen, så den kan afgøres på grønsværen. Det er ikke nogen hemmelighed, at det kunne have fået store sportslige økonomiske konsekvenser år ud i fremtiden, hvis det ikke var sket, så vi og klubberne er selvfølgelig lettede. Det er desværre endnu ikke muligt at spille med fans på lægterne, men jeg er sikker på, at de danske fodboldfans glæder sig lige så meget som klubberne til at få gang i fodbolden, og igen få dansk topfodbold i fjernsynet.

Præcis hvornår der igen kan ses 3F Superliga- og NordicBet Liga-kampe på tv afgøres i løbet af de kommende dage. Divisionsforeningen har tidligere meldt uge 22 ud, men nu skal programmet lige fastlægges helt for resten af sæsonen. Det ligger dog fast, at første kamp efter pausen bliver mellem AGF og Randers FC – den udskudte kamp fra runde 21. Derefter afsluttes grundspillet i 3F Superligaen med runde 25 og 26, inden der tages hul på slutspillet. I NordicBet Ligaen er de nået til runde 21.

En opdateret version af de omtalte protokoller bliver tilgængelig for alle på Divisionsforeningens hjemmeside snarest.

Tags på denne nyhed