AaB Talent søger studerende med interesse for fysisk træning til elitedrengehold

21. juli 2020 kl. 20:23 af Anders Damgaard

Du vil indgå i tæt samarbejde med vores fuldtidsansatte fysisk træner Mads Lerche.

Arbejdsopgaver:

 • Mulighed for at bidrage til den fysiske udvikling af Nordjyllands bedste ungdomsfodboldspillere.
 • Ansvar for opvarmning af de forskellige hold på banen, med udgangspunkt i den overordnede planlægning.
 • Varetagelse af funktioner omkring styrketræningen på de forskellige hold. Hovedsageligt omkring U/13-U/15
 • Deltagelse på ugentligt koordineringsmøde omkring den fysiske træning.
 • Deltagelse til fysiske test af ungdomsholdene.

Kvalifikationer:

 • Omstillingsparat, nysgerrig og samarbejdsvillig
 • Kendskab til teknik og basal fejlretning under træning med frie vægte
 • Erfaring med trænerrollen er et plus, enten som fodboldtræner, personlig træner eller generel holdtræning.

Vi tilbyder:

 • Et fagligt stærkt miljø, hvor du kan dygtiggøre dig som fysisk træner
 • Erfaring med fysisk træning i et elitemiljø
 • Mulighed for at være med til at forme en nyetableret satsning på fysisk træning i AaB Talent
 • Mulighed for at skrive projekter med udgangspunkt i AaB Talent

Den typiske arbejdstid vil ligge mellem 16:00-17:30 på mandage, tirsdage og torsdage. Du skal som minimum have mulighed for at møde ind på to af disse dage.

Stillingen aflønnes med et mindre beløb som årlig godtgørelse, men skal primært betragtes som en ulønnet praktikplads.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, er du velkommen til at sende en skriftlig ansøgning til Madslerche@hotmail.com. Ved behov for yderligere uddybning kan Mads Lerche kontaktes på 28593829.

Ansøgningsfrist d. 5. august.

Tags på denne nyhed

AaB arbejder videre med kapitalforhøjelse

21. juli 2020 kl. 14:25 af Brian Andersen

Siden den ekstraordinære generalforsamling har AaB fået henvendelser fra potentielle investorer, der støtter klubbens ambition om fra 2022 at være et permanent Top 4-hold i Danmark, samtidig med at udviklingen af egne talenter intensiveres, så AaB til stadighed fremstår som Hele Nordjyllands hold.

På baggrund af bemyndigelsen til at gennemføre en rettet emission, som blev vedtaget på ovennævnte ekstraordinære generalforsamling, har bestyrelsen besluttet, at undersøge en henvendelse fra en potentiel udenlandsk investor i forhold til målsætning, kemi og konditioner.

AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, medmindre parterne indleder realitetsforhandlinger, eller sonderingerne afbrydes.

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på AaB’s tidligere udmeldte forventninger til regnskabsåret 2020.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Torben Fristrup
Bestyrelsesformand

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC København…

21. juli 2020 kl. 11:13 af Brian Andersen

- at du stadig kan nå at sikre dig en billet til opgøret via dette link: https://billet.aabsport.dk/

- at den forestående duel er 3F Superligakamp nummer 87 mellem AaB og FC København. Statistikken siger 19 sejre til AaB, 23 uafgjorte og 44 nederlag samt en målscore på 92-144 set med AaB’s øjne.

- at AaB er ubesejret i de seneste fem 3F Superligakampe, der er endt med fire sejre og én uafgjort. Hvis det bliver til point mod FC København, vil det være første gang siden februar-marts 2018, at AaB er ubesejret i seks 3F Superligakampe i træk.

- at AaB har holdt modstanderen fra at score i de seneste fire 3F Superligakampe. Hvis det mod FC København bliver til endnu et clean sheet, vil det være første gang nogensinde i Danmarksturneringen, og dermed ny 3F Superliga-klubrekord, at AaB præsterer fem clean sheets i træk.

- at de to seneste 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park er endt med sejr og clean sheet for AaB. Hvis det skulle ske igen mod FC København, vil det være første gang siden juli-september 2019, at AaB vinder tre 3F Superliga-hjemmekampe i træk og første gang siden december 2013-marts 2014, at AaB præsterer tre clean sheets i træk på hjemmebane.

- at ud af de 86 tidligere 3F Superligakampe mod FCK har AaB scoret først i 31 tilfælde, hvilket har resulteret i 16 sejre, ti uafgjorte og fem nederlag. Omvendt har FC København scoret kampens første mål i 51 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, ni uafgjorte og 39 nederlag.

- at AaB er uden nederlag i de fire seneste 3F Superligakampe mod FC København afviklet i Aalborg. Set over en periode dækkende de 12 seneste 3F Superligakampe mellem de to klubber i Aalborg, perioden siden 2012, har AaB overtaget med fem sejre, fire uafgjorte og kun tre nederlag.

- at AaB senest havde besøg af FC København i 3F Superligaen 1. september 2019, hvor Kasper Kusks enlige træffer afgjorde kampen.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Kusk (2 mål) også Lucas Andersen (2 mål), Iver Fossum (1), Frederik Børsting (1) og Rasmus Thelander (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC København.

- at 3F Superligakampe i Aalborg mellem AaB og FC København de senere år sjældent har budt på mange scoringer. I de seneste 14 kampe er det kun fem gange lykkedes én af klubberne at score to mål, ellers ingen eller ét enkelt, hvilket har bragt gennemsnittet for denne periode ned på knap 1,8 scoring pr. kamp.

- at AaB ingen spillere har i karantæne til kampen mod FC København. Til sæsonafslutningen mod FC Midtjylland risikerer Frederik Børsting karantæne i tilfælde af et gult kort mod FCK, og det samme er tilfældet for Tom van Weert, Patrick Olsen og Mathias Ross ved et gult kort til mindst fire strafpoint samt Magnus Christensen og Rasmus Thelander ved et gult kort til seks strafpoint.

- at Jores Okore torsdag aften kan spille sin officielle kamp nummer 100 for AaB. Han debuterede i juli 2017 og kan således opnå sit 100-kampsjubilæum på kun tre år, hvor det også er blevet til tre scoringer og tre udvisninger.

- at AaB i sæsonens to sidste kampe i 3F Superligaen kæmper med Brøndby I.F. om fjerdepladsen. Hvis det bliver til en fjerdeplads til AaB, vil det være første gang siden mesterskabet i sæsonen 2013/2014, at AaB ender blandt de fire bedste klubber i 3F Superligaen.

- at AaB ikke har den bedste statistik med Peter Kjærsgaard som dommer, hvor det i de 20 tidligere 3F Superligakampe kun er blevet til tre sejre samt otte uafgjorte og ni nederlag. Han har en gang tidligere dømt AaB mod FC København, maj 2016, der endte med en sejr til FC København på 2-0.

- at AaB fire gange tidligere har mødt FC København i 3F Superligaen på en torsdag i Aalborg. Ingen af de fire kampe endte med sejr til AaB, og det lykkedes kun AaB at få point i én af de fire kampe.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i 2020 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter årets første syv hjemmekampe foreløbig er sikret en donation på 20.726 kr.

- at torsdag aftens opgør er godkendt til at huse maksimalt 3.758 tilskuere, og information om billetsalg, praktik og retningslinjer kan læses her: https://aabsport.dk/nyheder/2020/juli/kom-til-aab-fc-koebenhavn-paa-torsdag/

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Kom til AaB-FC København på torsdag

20. juli 2020 kl. 12:58 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 35
Spilledato: Torsdag 23. juli 2020
Kick-off: Kl. 20.00
Dommer: Peter Kjærsgaard

Billetter

Billetter til sæsonens sidste hjemmekamp skal købes online. Du kan købe billetter til kampen her.

Har du billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

I henhold til retningslinjerne for Divisionsforneingens genåbning af 3F Superligaen vil der heller ikke til kampen mod FC København være adgang for tilhængere af udeholdet.  

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra. 

Information til sæsonkortholdere

Sæsonkort er ikke gældende til kampen mod FC København, men du kan som sæsonkortholder hente en gratis billet pr. kort her.

For sæsonkortholdere er det desværre ikke muligt at benytte den normale plads, der står anvist på ens sæsonkort, da der fortsat er særlige regler og krav til afviklingen af kampe på Aalborg Portland Park, herunder at alle tilskuere skal holde mindst en meters afstand til hinanden.

Husk derfor at medbringe din billet til kampen, ikke dit sæsonkort, da dette ikke vil være gyldigt.

Sæsonkortholdere kan afhente deres billet i billetsystemet ved at følge nedenstående trin:

 • Gå ind på billet.aabsport.dk og log in på din profil
 • Vælg kampen AaB-FC København
 • Vælg din plads - der er frit valg mellem alle åbne tribuneafsnit
 • Vælg derefter om billetten skal være voksen, barn eller pensionist
 • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner
 • Download din billet og medbring den til kampen torsdag

Klik her og se en video, der viser, hvordan sæsonkortholdere kan hente billet til kampen. 

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse herunder:

I forbindelse med åbningen for flere tilskuere, er det i særlig grad vigtigt, at alle tilskuere følger de adfærdsregler, der ligger til grund for genåbningen.

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på året samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

 • Planlæg din transport hjemmefra til og fra Aalborg Portland Park inden afrejse.
 • Ankom til Aalborg Portland Park på det tidspunkt og ved den indgang, der er angivet på din billet. (Se oversigtskort nedenfor)
 • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid minimum 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.
 • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen med mindre, du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
 • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
 • Orienter dig om ruten til toiletter, boder og øvrige forhold.
 • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere med videre.
 • Undgå tæt kontakt som håndtryk, highfives og kram med personer, der ikke er nærtstående.
 • Undgå gruppedannelse.
 • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
 • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Rygning er ikke muligt

Rygning er som altid forbudt på Aalborg Portland Park, og på grund af retningslinjerne der skal følges, vil det i morgen heller ikke være muligt at gå ud i pausen og ryge. 

Drikkevarer, snacks og Nadias-sandwich i boderne

Der vil på hver sektion være en bod åben. Til kampen sælges der sandwiches fra Nadias, drikkevarer, snacks og slik i boderne.

Boderne åbner samtidig med ankomsttidspunktet for hver sektion.

Alle opfordres til at betale kontantløst, men det vil være muligt at betale med kontanter i hver bod.

Intet fan-område foran Complea Tribunen - AaB Shoppen er lukket

For at undgå at folk forsamles tæt omkring Aalborg Portland Park vil der ikke være et fan-område foran Complea Tribunen i morgen. Således er det altså ikke muligt at købe mad- og drikkevarer foran Aalborg Portland Park.

Af samme årsag vil AaB Shoppen og AaB Souvenirbod være lukket i morgen.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for torsdagskampen er #AaBFCK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Specifikke ankomsttidspunkter

Hver sektion har forskellige ankomst- og afgangstidspunkter for ikke skabe for store forsamlinger i forbindelse hermed. Dit ankomsttidspunkt afhænger af, hvilken sektion du sidder i. Så kig godt efter på din billet, og ankom på det rette tidspunkt.

Kort over Aalborg Portland Parks sektioner med ankomst- og afgangstidspunkter

For at sikre at der ikke er for store forsamlinger omkring Aalborg Portland Park, har hver sektion sit eget ankomsttidspunkt og afgangstidspunkt i forbindelse med kampene på Aalborg Portland Park. Kortet nedenfor viser, hvilke tidspunkter der er gældende for hver sektion. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Brøndby I.F.-AaB 0-1

20. juli 2020 kl. 07:14 af Rasmus Estrup

For fjerde kamp i træk holdt AaB buret rent, da Brøndby I.F. søndag aften blev besejret med 1-0 på Brøndby Stadion. 

I 10. minut scorede Tom van Weert sejrsmålet på et straffespark begået mod Patrick Olsen. 

Efter scoringen havde Brøndby I.F. et stort spilovertag, men AaB's hårdtarbejdende defensiv holdt hjemmeholdet fra muligheder i resten af første halvleg.

I stedet havde AaB blandt andet en god mulighed til målscorer Tom van Weert, da Lukas Klitten fandt ham med en hælaflevering, men afslutningen blev reddet. 

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med at være dominerende i forhold til boldbesiddelsen, men AaB-forsvaret med Rasmus Thelander, Jores Okore og Mathias Ross fightede forbilledelig. Samtidig var Jacob Rinne på plads, når det var påkrævet, og endelig tog stolpen fra i et tilfælde, da Mikael Uhre ramte opstanderen fra nært hold. 

Dermed vandt AaB for fjerde gang i de seneste fem kampe, og du kan se et sammendrag af søndagens kamp i videoen øverst. 

Næste kamp for Hele Nordjyllands Hold er sæsonens sidste hjemmekamp, som spilles på torsdag kl. 20.00 mod FC København. Du kan købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed
'