AaB TV: Mød Jeppe Pedersen og Malthe Højholt

1. februar 2020 kl. 16:57 af Rasmus Estrup

Se indslaget på AaB's Facebook-side

Selvom Malthe Højholt og Jeppe Pedersen begge kan spille i U/19 Ligaen indtil sommer, blev de to 18-årige midtbanespillere allerede rykket op i 3F Superligatruppen ved årets start. 

Både Jeppe Pedersen og Malthe Højholt kom til AaB som U/13-spillere. Jeppe Pedersen kom fra partnerklubben Hirtshals Boldklub, mens Malthe Højholt kom fra en anden partnerklub, Hjørring Idrætsforening. 

Siden har de to spillet side om side på AaB's ungdomshold og begge har også spillet ungdomslandskampe for Danmark. 

I efteråret debuterede Jeppe Pedersen i AaB's første Sydbank Pokalkamp mod Nørresundby FB, mens Malthe Højholt fik sin debut i den følgende runde i pokalturneringen mod Vejgaard Boldspilklub. 

I dette indslag fra AaB TV kan du komme tættere på de to unge midtbanetalenter. 

AaB TV: Første indtryk af træningslejren

31. januar 2020 kl. 17:45 af Rasmus Estrup

Se indslaget på AaB's Facebook-side

Efter torsdagens rejsedag og sene træning har AaB i dag trænet to gange på Dama de Noche Football Pitches, der ligger en lille gåtur fra hotellet i Marbella. 

I dette indslag fra AaB TV sætter Iver Fossum og assistenttræner Lasse Stensgaard ord på forholdene og ambitionerne med træningslejren den næste uges tid. 

Sæsonkortholdere kan gratis tage ven med til AaB-FC København

31. januar 2020 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Onsdag 4. marts kl. 18.30 spiller AaB og FC København kvartfinale i Sydbank Pokalen på Aalborg Portland Park. Er du i forvejen sæsonkortholder kan du til kampen gratis tage en ven med. 

Som ved de hidtil fastlagte hjemmekampe i foråret har sæsonkortholdere forkøbsret på billetter. Det betyder, at sæsonkortholdere fra søndag 2. februar kan sikre sig billetter til en ven to dage før det øvrige billetsalg åbner. 

I løbet af de to dage er det også muligt at bytte rundt på sine pladser, så man eventuelt kan få plads ved siden af sine venner. 

For at få den ekstra billet skal man fra på søndag: 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Sydbank Pokalkampen mod FC København og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner

Klik her for at se en gennemgang af hvordan, du fra på søndag får en ekstra billet.

Tags på denne nyhed

eSuperliga starter 11. marts – Viaplay og NENT overtager dækningen

31. januar 2020 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

eSuperligaen er den største FIFA-turnering i Danmark og har allerede i sine første tre sæsoner bevist sig som en af de stærkeste ligaer i verden.

Hver sæson afsluttes med et Finals-event, og de tre tidligere events har haft nogle af de højeste tilskuertal blandt alle FIFA-turneringer i verden. I Danmark har eSuperligaen deltagere fra klubber fra den danske 3F Superliga såsom Brøndby I.F., FC Midtjylland, AaB og FC København.

- I Danmark har vi nogle af verdens bedste FIFA-spillere, og sportsgrenen har efterhånden udviklet sig til at være en af de mest konkurrencedygtige ligaer i verden. Det er en fantastisk nyhed, at eSuperligaen nu vil blive vist hos en af Skandinaviens største broadcastere, og jeg ser virkelig frem til at dække turneringen, siger tidligere FIFA-verdensmester og eSuperliga-ekspert, August ”Agge” Rosenmeier.

eSuperliga-sæsonen følger en struktur, der minder om traditionelle fodboldligaer med en ligastruktur, hvor alle møder alle efterfulgt af knockout-runder og et Finals-event. Fra kvartfinalen og fremefter spilles eSuperliga live foran de lidenskabelige tilskuere. Den samlede præmiepulje for hver sæson lyder på 365.000 kr., hvoraf vinderen tager 180.000 kr. og ikke mindst det prestigefyldte eSuperliga-trofæ.

I 2020 viser NENT Group omkring 100 timers eSuperliga med live kommentering samt optakter og nedtakter med analyser, interviews og FIFA-instruktioner, der for alvor skal aktivere de danske FIFA-fans.

eSuperligaen er et samarbejde mellem Divisionsforeningen og DreamHack Sports Games, som er en del af Modern Times Group. DreamHack driver en lang række esportsturneringer og digitale festivaler rundt om i verden til glæde for mere end 300.000 fans hvert år.

- Vi er glade for at meddele, at Nordic Entertainment Group bliver en del af eSuperligaen. Vi har været partner med Superligaen siden 1998, og det er derfor naturligt, at vi tager endnu et skridt mod et tættere samarbejde med de danske klubber og DreamHack. Vi tror på sportspil, som matcher vores nuværende portefølje af sportsgrene, og eSuperligaen passer godt ind i den, siger Kim Mikkelsen, Head of Sports i Nordic Entertainment Group.

Også Divisionsforeningen er begejstret for samarbejdet med NENT:

- Vi er enormt begejstrede for fremadrettet at kunne præsentere en af verdens bedste og mest kompetitive FIFA-turneringer, eSuperliga, sammen med NENT. Der er garanti for, at dramaet fra eSuperligaen bliver leveret til de danske fans i en kvalitet, der ikke findes andre steder i verden, siger Claus Thomsen, direktør for Superligaen A/S.

Tags på denne nyhed

AaB sælger Kaufmann til FC København øjeblikkeligt

31. januar 2020 kl. 10:05 af Brian Andersen

For en uge siden indgik AaB og FC København en transfer pr. 1. juli 2020 af angrebstalentet Mikkel Kaufmann – en transfer der er AaB’s tredjestørste nogensinde og angiveligt den næststørste handel to danske klubber imellem.

 Nu har parterne forhandlet sig frem til, at 19-årige Mikkel Kaufmann skifter til FC København med det samme.

Mikkel Kaufmann kom ved overgangen fra U/13- til U/14-spiller til AaB fra partnerklubben Hjørring I.F.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- Det var ønske fra FCK, at overgangen skete allerede nu, og i den forbindelse er vi blevet enige om en aftale, der kompenserer os på fair vis.

 Mikkel Kaufmann supplerer:

- I første omgang gik det ekstremt stærkt med et pludseligt skifte til FCK, og nu er det gået lige så stærkt med at fremrykke planen. 

- AaB vil altid være en del af mig, og jeg vil gerne takke alle i klubben for den måde, de altid har behandlet mig på og ønsker AaB alt det bedste fremover, siger Mikkel Kaufmann.

Mikkel Kaufmann opnåede 28 officielle kampe og otte scoringer for AaB.

AaB fastholder forventningerne om et resultat i 2020 i niveauet minus 8-13 mio. kr.

Heri er indregnet investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

Der er i resultatforventningen ikke indeholdt yderligere transferindtægter.

Tags på denne nyhed
'