AaB TV: AaB på padelbanen i Spanien

2. februar 2020 kl. 20:55 af Rasmus Estrup

Se hele indslaget på AaB's Facebook-side

Søndag eftermiddag bød på et socialt arrangement for spillerne på træningslejren i Marbella. Arrangementet var en padelturnering få hundrede meter fra hotellet.

Efter et puljespil og to semifinaler endte Lucas Andersen og Patrick Olsen i finalen mod Jacob Rinne og administrerende direktør Thomas Bælum. Sidstnævnte tog den samlede sejr.

AaB TV fulgte med fra sidelinjen, som du kan se i dette indslag.

Tags på denne nyhed

AaB møder Freiburgs U/23-mandskab

2. februar 2020 kl. 20:02 af Brian Andersen

AaB besluttede inden afrejsen til Spanien at aflyse en eller planlagt testkamp mod kinesiske Wuhan Zall FC qua udbruddet af Coronavirus med udspring netop i den del af Kina.

Nu er det i stedet lykkedes at få en dyst på plads mod Bundesligaklubbens U/23-mandskab, og det er aftalt, at der spilles fire gange 30 minutter, hvilket er et ønske fra AaB for at give så mange spillere som muligt spilletid.

Opgøret onsdag den 5. februar afvikles kl. 15.30 på Estadio Municipal de La Linea – tæt på Gibraltar. Og således 65 km syd for AaB’s destination på Hotel Melia Marbella Banus.

Nu kan sæsonkortholdere få gratis billet til AaB-FCK

2. februar 2020 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Forkøbsretten er nu gældende for sæsonkortholdere til AaB's kvartfinale i Sydbank Pokalen mod FC København 4. marts kl. 18.30, hvor alle sæsonkortholdere gratis kan tage en ven med. Klik her for at logge ind og hente din gratis billet. 

Som ved de hidtil fastlagte hjemmekampe i foråret har sæsonkortholdere to dages forkøbsret på billetter, og dermed er det kun sæsonkortholdere, der frem til på tirsdag har mulighed for at købe billetter til kampen. 

I løbet af de to dage er det også muligt at bytte rundt på sine pladser, så man eventuelt kan få plads ved siden af sine venner. 

For at få den ekstra billet skal man fra på søndag: 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Sydbank Pokalkampen mod FC København og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner

Klik her for at se en gennemgang af hvordan, du fra på søndag får en ekstra billet.

Det øvrige billetsalg åbner for alle på tirsdag 4. februar. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Jeppe Pedersen og Malthe Højholt

1. februar 2020 kl. 16:57 af Rasmus Estrup

Se indslaget på AaB's Facebook-side

Selvom Malthe Højholt og Jeppe Pedersen begge kan spille i U/19 Ligaen indtil sommer, blev de to 18-årige midtbanespillere allerede rykket op i 3F Superligatruppen ved årets start. 

Både Jeppe Pedersen og Malthe Højholt kom til AaB som U/13-spillere. Jeppe Pedersen kom fra partnerklubben Hirtshals Boldklub, mens Malthe Højholt kom fra en anden partnerklub, Hjørring Idrætsforening. 

Siden har de to spillet side om side på AaB's ungdomshold og begge har også spillet ungdomslandskampe for Danmark. 

I efteråret debuterede Jeppe Pedersen i AaB's første Sydbank Pokalkamp mod Nørresundby FB, mens Malthe Højholt fik sin debut i den følgende runde i pokalturneringen mod Vejgaard Boldspilklub. 

I dette indslag fra AaB TV kan du komme tættere på de to unge midtbanetalenter. 

AaB TV: Første indtryk af træningslejren

31. januar 2020 kl. 17:45 af Rasmus Estrup

Se indslaget på AaB's Facebook-side

Efter torsdagens rejsedag og sene træning har AaB i dag trænet to gange på Dama de Noche Football Pitches, der ligger en lille gåtur fra hotellet i Marbella. 

I dette indslag fra AaB TV sætter Iver Fossum og assistenttræner Lasse Stensgaard ord på forholdene og ambitionerne med træningslejren den næste uges tid.