Ny andentrøje markerer 135 år med AaB

28. august 2020 kl. 16:30 af Martin Stigaard Skammelsen

Den nye trøje er således med til at markere, at det i år er 135 år siden AaB som klub kom til verden. På brystet af trøjen er det derfor ikke AaB’s normale logo, der er indarbejdet, men i stedet en udgave af det første, håndtegnede logo i en rød outline.

Selvsamme logo er ligeledes at finde på trøjens ryg i et diskret vandmærke, mens man på indvendig side af kraven finder årstallet 1885, året hvor AaB blev stiftet.

Trøjens farve er en moderne nuance af blå, hvilket henviser til de oprindelige klubtrøjer, hvor striberne gik på tværs af trøjen, og farverne var skiftevis hvide og blå farver.

- Den nye andentrøje er udviklet i et nyt template design og er holdt i et enkelt og klassisk snit. Farven på trøjen er en flot petroleums blå med røde detaljer, som både refererer til den oprindelig blå farve i striberne på de gamle AaB-trøjer, samt naturligvis den klassiske røde AaB-farve. Fronten brydes af tværgående pinstripes, i en kontrastfarve til selve trøjen, udtaler Lars Westergaard, Nordic Sponsorship Manager i hummel.

- Hertil kommer flere lækre detaljer, blandt andet et elegant snit med raglan ærmer, en klassisk rund hals med rib strik og rød detalje, samt rød piping ved ærmerne. Panelet i siden og under armene er lavet i åndbart mesh, der giver bedre ventilation, når man sveder og selve stoffet er den kendte Beecool kvalitet fra hummel, som er en let, svedtransporterende og hurtigttørrende polyester med høj komfort, lyder det videre fra Lars Westergaard.

Den nye trøje kan købes allerede nu på AaB Shoppens nye webshop, hvor du hele den første uge får gratis spillertryk og navn, når du køber trøjen.

Trøjen kan også købes i alle Sportmaster-butikker i Nordjylland fra lørdag.

Tags på denne nyhed

AaB-truppen mod Randers FC

28. august 2020 kl. 14:08 af Brian Andersen

Opgøret afvikles kl. 13.00 på AaB’s anlæg på Hornevej. På grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19 er der desværre ingen adgang for tilskuere.

Morgendagens dyst er AaB’s næstsidste af fire testkampe, inden det 13. september gælder sæsonpremieren i 3F Superligaen.

Opgøret mod Randers FC livestreames på nordjyske.dk. Du kan læse mere om dette og følge kampen her.

AaB’s udvalgte til testkampen er:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Jores Okore, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 11 Tim Prica, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 19 Timothé Nkada, 20 Oliver Klitten, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting, 30 Wessam Abou Ali, 32 Kasper Pedersen og 33 Thomas Christiansen.

Lucas Andersen, Rasmus Thellufsen og Rasmus Thelander er ukampdygtige, mens Malthe Højholt, Vladimir Prijovic og Jeppe Pedersen lørdag får spilletid på U/19 Ligamandskabet.

På AaB's officielle Twitterkonto vil der kampen igennem blive livetweetet.

Tags på denne nyhed

AaB Shoppen klar med ny webshop

28. august 2020 kl. 12:00 af Martin Stigaard Skammelsen

I dag fredag har AaB lanceret ny webshop på adressen www.aabshoppen.dk, en online shop der blandt andet er et resultat af feedback fra fans, og hvor man fremover vil finde en mere brugervenlig webshop med et bredere sortiment af merchandise.

- Vi vil altid gerne give vores fans de bedste oplevelser, og i det konkrete tilfælde her, har vi gennem en længere periode arbejdet på at kunne give en bedre online shopping-oplevelse med flere muligheder og produkter. Allerede nu er der et par nyheder på hylderne, og senere i dag glæder vi os til også at præsentere den nye andentrøje fra hummel, som kan personliggøre og kigge nærmere på i den nye trøje-generator på siden, lyder det fra AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Der kommer løbende masser af forslag og input til merchandise, og udover stor kreativitet fortæller det os også, at vores fans er meget passionerede og søger et bredere sortiment af merchandise end tidligere. Det har vi taget til efterretning og vi vil henover den kommende tid begynde at udvide udvalget og få flere nyheder på hylderne, så alle kan få opfyldt deres AaB-behov, lyder det videre fra Thomas Bælum.

Allerede nu kan du besøge den nye webshop, hvor der blandt andet er nyt AaB-sengetøj og nye plakater klar, mens du samtidig kan gøre et godt køb på halstørklæder, så du er klædt på til den kommende sæsons kampe.

Senere i dag præsenteres den nye andentrøje fra hummel, læs mere om dette her (link til nyheden om lancering i Sportmaster)

Samtidig er webshoppen ikke længere integreret i aabsport.dk hjemmesiden, om end man fortsat kan navigere frem og tilbage mellem de to sider.

 

Tags på denne nyhed

Ny andentrøje præsenteres fredag

27. august 2020 kl. 11:11 af Rasmus Estrup

Her vil AaB’s populære maskot Theodor være klar i til at præsentere den nye andentrøje i butikken og rundt omkring i Aalborg Storcenter.

Mød op og hils på den populære AaB-maskot, og er du blandt de første, der køber trøjen hos Sportmaster, får du også to billetter til AaB’s første hjemmekamp mod AC Horsens med i handlen. Køber du den nye trøje i børnestørrelse på dagen, er der oveni købet gratis tryk af navn og nummer hos Sportmaster.

Møder du Theodor i butikken eller i storcenteret, når du skal ud og se nærmere på den nye trøje, er det måske dig, der går hjem med din egen Theodor-bamse fra EXAKT.

Den nye trøje vil naturligvis også blive præsenteret her på aabsport.dk og i AaB Shoppens nye webshop.

Tags på denne nyhed

Reserveligakampe er fastlagt

27. august 2020 kl. 09:57 af Rasmus Estrup

AaB er i Reserveligaens pulje 3 i denne efterårssæson, der indledes 14. september mod AC Horsens og afsluttes 26. oktober mod Hobro I.K. Inden da spiller AaB en reserveholdstestkamp mod Vejle Boldklub 5. september.

Kampprogrammet for AaB’s reservehold ser altså således ud:

Testkamp - Lørdag 5. september kl. 14.45 - AaB-Vejle Boldklub, VAR-testkamp på Silkeborg Stadion

Runde 1 - Mandag 14. september kl. 13.00 - AC Horsens-AaB

Runde 2 - Tirsdag 22. september kl. 13.00 - AaB-Silkeborg I.F.

Runde 3 - Mandag 28. september kl. 13.00 - AaB-Randers FC

Runde 4 - Torsdag 8. oktober kl. 13.00 - AaB-Viborg F.F.

Runde 5 - Mandag 26. oktober kl. 14.00 - Hobro I.K.-AaB

Der kan forekomme ændringer, når flere runder i 3F Superligaen programsættes.

På grund af Covid-19 er der ingen adgang for tilskuere til kampene. 

Tags på denne nyhed
'