AaB TV: Tre nye på Superligadebutanttavlen

26. august 2020 kl. 12:50 af Rasmus Estrup

I foråret var der 3F Superligadebut til Malthe Højholt, Jeppe Pedersen og Thomas Christiansen, der alle har været igennem AaB Talent fra U/13 og nu er en del af 3F Superligatruppen. 

Hvert halvår markeres det, når AaB-talenter debuterer i 3F Superligaen, for så kommer spillerne op på Superligadebutanttavlen i Børge Bach Huset. Det markerede sportschef Inge André Olsen tirsdag. 

Malthe Højholt, der kom til AaB fra partnerklubben Hjørring I.F., var den første af de tre til at få Superligadebut 20. juni mod FC Nordsjælland. 

23. juli fulgte Jeppe Pedersens 3F Superligadebut i hjemmekampen mod FC København, og tre dage senere blev Thomas Christiansen sendt i aktion på udebane mod FC Midtjylland. Thomas Christiansen er ligesom Malthe Højholt fra Hjørring I.F., mens Jeppe Pedersen kom til AaB fra Hirtshals Boldklub som U/13-spiller. 

Hør fra alle tre spillere i dette indslag fra AaB TV. 

AaB og Audi løfter strategisk partnerskab til nyt niveau

25. august 2020 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Siden 2009 har AaB og Audi været stolte samarbejdspartnere. Det partnerskab bliver nu forlænget frem til minimum 2022 til gavn for både AaB, Audi, AaB’s fans og klubbens øvrige samarbejdspartnere.

Fremadrettet vil AaB og Audi således indgå i et strategisk, kommercielt datasamarbejde.

- Det er meget glædeligt, at vi kan indgå dette nye, spændende datasamarbejde med en god og trofast samarbejdspartner som Audi. Faninvolveringen og Audis engagement i dette datasamarbejde er ikke tidligere set i denne størrelsesorden. Derfor er vi meget stolte over at præsentere dette partnerskab, som vi er overbeviste om vil gavne ikke alene AaB og Audi, men i særdeleshed også både vores fans og vores samarbejdspartnere, samt bane vej for nye muligheder i fremtidige partnerskaber, udtaler AaB’s salgschef Morten Brinkmann.

Morten Friis-Olsen, Head of Marketing i Audi Danmark, glæder sig ligeledes over dette unikke datasamarbejde.

- Audi har igennem flere år været stolt partner med Hele Nordjyllands Hold. Nu har vi sammen valgt at tage et stort strategisk skridt fremad med målet om at udvikle et datasamarbejde, som ikke bare er unikt for en fodboldklub i den danske Superliga, men som løfter barren for kommercielle partnerskaber til et nyt niveau.

- Jeg er glad for at AaB med denne aftale udviser modet til at tænke nyt og ikke har været afvisende overfor, at den økonomiske værdi for klubben i høj grad også er afhængig af de digitale resultater. Sammen vil vi arbejde for at skabe de bedste oplevelser og muligheder for klubbens mange trofaste tilhængere, og altid lade dette være et gensidigt afsæt for vores samarbejde, siger Morten Friis-Olsen.

Også på kampdage vil AaB’s øvrige samarbejdspartnere kunne mærke det øgede samarbejde mellem Audi og AaB. Audi bliver således loungepartner på Aalborg Portland Park med den nye Audi Business Lounge.

- Indretningen i Audi Business Lounge danner fantastiske rammer for at netværke i forbindelse med AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Der kommer barstole, højborde og loungemøbler, som vil skabe en hyggelig stemning og give vores samarbejdspartnere en endnu bedre kampoplevelse, fortæller AaB’s salgschef Morten Brinkmann.

Nils Rodh, filialchef i Audi Aalborg, ser frem til indvielsen af Audi Business Lounge til sæsonens første hjemmekamp mandag 21. september mod AC Horsens.

- Efter mange års godt samarbejde er vi rigtig glade for at kunne være med til at øge stadionoplevelsen og netværksmulighederne for AaB’s mange andre samarbejdspartnere, som vi håber vil tage godt imod de nye, flotte rammer i Audi Business Lounge, fortæller Nils Rodh.

Tags på denne nyhed

Ross på U/19-landsholdet

25. august 2020 kl. 08:35 af Rasmus Estrup

Forsvarsspiller Mathias Ross er blevet udtaget til det danske U/19-landshold, der står foran to venskabskamp mod Tyskland i starten af september. 

3. september mødes de to nationer i Norderstedt, og 6. september gælder det endnu en kamp - denne gang i Steinburg. 

Mathias Ross har hidtil spillet 25 ungdomslandskampe, 15 af disse har været for U/19-landsholdet. 

Også Christoffer Ravn fra AaB Talent er udtaget til venskabskampe mod Tyskland. I hans tilfælde er det for U/18-landsholdet. 

Det danske U/18-landshold spiller begge sine testkampe i Leipzig henholdsvis 4. september og 7. september. 

Christoffer Ravn, der er venstre back, har indtil nu spillet 17 ungdomslandskampe, men han har ikke tidligere optrådt på U/18-landsholdet. 

I alt er 10 AaB'ere udtaget til de danske ungdomslandshold fra U/16 til U/21, mens Iver Fossum er udtaget til Norges A-landshold. 

Tags på denne nyhed

AaB Shoppen lukker kortvarigt

25. august 2020 kl. 07:56 af Martin Stigaard Skammelsen

I forbindelse med åbningen af den nye webshop, der fra fredag får adressen www.aabshoppen.dk, skal en række praktiske og tekniske forhold gøres klar fra tirsdag eftermiddag.

Så skal du inden fredag bruge en spillertrøje, en flaske AaB gin til en ven eller noget helt tredje, så bestil dine varer i dag inden kl. 14.00.

Fra fredag vil det naturligvis være muligt at bestille AaB-merchandise igen på den nye webshop, hvor der også venter spændende nye produkter på hylderne.

Tags på denne nyhed

Lukas Klitten udtaget til U/21-landsholdet

24. august 2020 kl. 13:20 af Rasmus Estrup

Fredag 4. september kl. 18.00 spiller Danmarks U/21-landshold EM-kvalifikationskamp mod Ukraine på Aalborg Portland Park - og med i truppen er AaB's Lukas Klitten. 

Den unge back er således udtaget til det danske U/21-landshold, der udover kampen mod Ukraine også skal i aktion fire dage senere på udebane mod Nordirland i endnu en EM-kvalifikationskamp. 

20-årige Lukas Klitten har hidtil spillet 30 ungdomslandskampe for Danmark, heraf en kamp for U/21-landsholdet. 

Umiddelbart efter U/21-landsholdets udtagelse blev det danske A-landshold også udtaget, og heriblandt var blandt andre de to tidligere AaB-spillere Henrik Dalsgaard og Joakim Mæhle. 

Tags på denne nyhed
'