Donation fra velgørenhedstrøjen 2020 tildeles personalet på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland

24. april 2020 kl. 14:19 af Martin Stigaard Skammelsen

Gennem de seneste par uger har AaB været i dialog med personaleforeningerne på de to hospitaler om muligheden for, at støtten fra årets trøje kan gå til de mange sundhedsarbejdere, der grundet corona-krisen yder en ekstraordinær indsats i denne tid, og dette er nu faldet på plads. 

- Som klub mener vi, ligesom så mange andre, at det er på sin plads at fremhæve det danske sundhedspersonale, og vi har i den forbindelse valgt at give personalet på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland et skulderklap som anerkendelse for det særlige arbejde, de i disse tider yder, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Sammen med hummel og Spar Nord Fonden håber vi derfor, at der via salget og som en del af Hele Nordjyllands Håndsrækning vil komme et velfortjent bidrag til de to personaleforeninger, lyder det fra Thomas Bælum.

Den nye trøje, der hermed er AaB’s nye tredjetrøje, er allerede nu til salg i AaB’s webshop til en særpris på 399 kr. og for hver solgt trøje går 100 kr. ubeskåret til de to personaleforeninger.

Velgørenhedstrøjen vil blive benyttet i udvalgte kampe i 3F Superligaen. 

Glade for opbakning

Hos Personaleforeningen Aalborg Sygehus (PAS), hvor man laver arrangementer og skaber fællesskab for personalet på tværs af de forskellige specialer og faggrupper, er man glad for at modtage støtten.

- I PAS passer vi både på patienter og medarbejdere, og vi er oprigtig glade for at modtage denne opbakning og støtte fra AaB. Vi er sikre på at midlerne nok skal gøre gavn hos vores medlemmer, når vi igen får mulighed for at lave arrangementer sammen, lyder det fra Ole Christensen, formand for PAS.​ 

Samme positive følelser har man hos personaleforeningen PF89 på regionshospitalet i Hjørring:

- PF89 er en frivillig organisation, og vi er meget taknemmelige for  at komme i betragtning til støtte via salg af velgørenhedstrøjen i 2020.Mange tak til Spar Nord, Hummel og AaB, lyder det fra Charlotte Størup fra PF89.

Stort beløb for 2019 til Gestus Nord

For tredje år i træk havde AaB i 2019 en særlig velgørenhedstrøje til salg, og her gik støtten til Gestus Nord, der uddeler støttepakker til økonomisk trængte familier i Nordjylland.

Den samlede håndsrækning til Gestus Nord fra AaB, Spar Nord Fonden og hummel løber for 2019 op i 41.400 kr. som Gestus Nord ved først mulige lejlighed vil få overrakt.

Ligeledes vil modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2020, FrivilligAalborg, qua omstændighederne i stedet modtage støtte for efterårets hjemmekampe i 3F Superligaen, samt forårets hjemmekamp mod Brøndby I.F.

Her støtter AaB og Spar Nord Fonden med 2 kr. pr. tilskuer.

AaB har siden oprettelsen af Hele Nordjyllands Håndsrækning i 2015 i alt doneret 948.732 kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Siden 2017 har Hele Nordjyllands Håndsrækning været bakket op af Spar Nord Fonden og ligeledes i forbindelse med velgørenhedstrøjen været støttet af hummel.

AaB TV: Inge André Olsen er ankommet

23. april 2020 kl. 16:52 af Rasmus Estrup

Indtil nu har nordmanden arbejdet fra hjemmet i Norge, men onsdag var han fremme i Aalborg, hvilket gav ham mulighed for at komme på plads i klubben i dag, torsdag. 

AaB TV har talt med Inge André Olsen om tiltrædelsen i AaB i den specielle tid, samt indtrykket af træningsbanen og de forestående opgaver som sportchef i AaB. 

Se hele indslaget i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbage på træningsbanen

20. april 2020 kl. 16:50 af Rasmus Estrup

Cheftræner Jacob Friis kunne igen dirigere rundt med spillerne på Hele Nordjyllands Hold, da træningen i dag blev genoptaget efter flere uger med selvtræning på grund af den positive udvikling gennem de seneste par uger i forhold til at undgå spredning af Covid-19. 

I forbindelse med træningen følger AaB de udstukne retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og Divisionsforeningen. Derfor trænes der i tre grupper af otte spiller med to trænere. Derudover klæder spillerne om derhjemme og undgår fysisk kontakt både på banen og uden for banen. 

Bliv klogere på, hvordan AaB gennemfører træningen den kommende tid i dette indslag fra AaB TV, der har talt med cheftræner Jacob Friis, fysisktræner Ashley Tootle og viceanfører Tom van Weert. 

Tags på denne nyhed

AaB indleder træning i grupper i dag

20. april 2020 kl. 08:05 af Brian Andersen

Siden 1. april har såvel spillertruppen som det meste af trænerstaben været hjemsendt, men som følge af den positive udvikling der i de seneste par uger har været i Danmark i forhold til at undgå spredning af Covid-19, påbegyndes nu træning i grupper – naturligvis inden for de udstukne rammer fra henholdsvis myndighederne og Divisionsforeningen.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- At vi nu har valgt at indlede den tilladte træning i grupper med otte spillere, sker med henblik på, at vi har en forhåbning om, at vi inden for en overskuelig fremtid også kan udvide til fællestræning.

I forbindelse med træningen tages der en lang række forholdsregler. Eksempelvis er samkørsel til og fra træning ikke tilladt, spillerne medbringer selv egne drikkedunke, fælles spisning og bad er forbudt etc.

- Grupperne af otte spillere hver fordeles på tre forskellige baner rundt på anlægget, og når træningen er afsluttet går spillerne direkte til deres biler og kører hjem igen, forklarer Inge André Olsen, der samtidig sender en tak til Aalborg Kommune:

- Vi er taknemmelige for, at Aalborg Kommune i denne sammenhæng har kigget på vores klub som en virksomhed og derfor har givet tilladelse til, at vi må bruge banerne, og i den forbindelse er det vigtigt at understrege, at tilladelsen udelukkende er givet til vores Superligatrup.

- Helt generelt opfordrer vi til, at alle fortsat viser hensyn og adfærd i henhold til regeringens anvisninger, så alle mennesker og samfundet som helhed kan komme så helskindet igennem denne svære tid som muligt, og vi for vores vedkommende forhåbentlig inden længe kan genoptage kampene i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, slutter Inge André Olsen.

I de fortsatte bestræbelser for at undgå spredning af Covid-19 appellerer AaB venligst men bestemt til at man ikke møder op på anlægget på Hornevej for at overvære træningen.

Tags på denne nyhed

AaB takker for opbakning fra sæsonkortholdere

17. april 2020 kl. 10:27 af Martin Stigaard Skammelsen

I går modtog alle AaB’s sæsonkortholdere en e-mail, hvor man blev bedt om at tage stilling til, hvad der skal ske med sæsonkortet fremadrettet. 

- Vi har endnu ikke fået svar fra alle sæsonkortholdere, men i løbet af torsdag har vi hørt fra en knap en tredjedel. Status her fredag morgen er, at responsen må siges at være imponerende, idet 93 procent af besvarelserne har vist fuld opbakning til AaB – en støtte vi er stolte af, men også ydmyge over, udtaler administrerende direktør Thomas Bælum, der herudover endda har kunnet notere 11 nye sæsonkortholdere i den forgangne uge. 

- Det er en svær tid for alle, men responsen viser virkelig, at når det gælder, så er de nordjyske fodboldfans klar til at bakke os op i tykt og tyndt, og vi glæder os allerede nu til at betale tilbage til dem alle. Først og fremmest ved forhåbentlig at kunne hive nogle sejre i land i de kommende kampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, men naturligvis også med en masse gode oplevelser, når vi forhåbentlig kan blive genforenet med vores mange fans på tribunerne fra starten af næste sæson, siger Thomas Bælum. 

AaB har i skrivende stund godt 2.900 sæsonkortholdere.

Tags på denne nyhed