AaB TV: Tilbage på træningsbanen

20. april 2020 kl. 16:50 af Rasmus Estrup

Cheftræner Jacob Friis kunne igen dirigere rundt med spillerne på Hele Nordjyllands Hold, da træningen i dag blev genoptaget efter flere uger med selvtræning på grund af den positive udvikling gennem de seneste par uger i forhold til at undgå spredning af Covid-19. 

I forbindelse med træningen følger AaB de udstukne retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og Divisionsforeningen. Derfor trænes der i tre grupper af otte spiller med to trænere. Derudover klæder spillerne om derhjemme og undgår fysisk kontakt både på banen og uden for banen. 

Bliv klogere på, hvordan AaB gennemfører træningen den kommende tid i dette indslag fra AaB TV, der har talt med cheftræner Jacob Friis, fysisktræner Ashley Tootle og viceanfører Tom van Weert. 

Tags på denne nyhed

AaB indleder træning i grupper i dag

20. april 2020 kl. 08:05 af Brian Andersen

Siden 1. april har såvel spillertruppen som det meste af trænerstaben været hjemsendt, men som følge af den positive udvikling der i de seneste par uger har været i Danmark i forhold til at undgå spredning af Covid-19, påbegyndes nu træning i grupper – naturligvis inden for de udstukne rammer fra henholdsvis myndighederne og Divisionsforeningen.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- At vi nu har valgt at indlede den tilladte træning i grupper med otte spillere, sker med henblik på, at vi har en forhåbning om, at vi inden for en overskuelig fremtid også kan udvide til fællestræning.

I forbindelse med træningen tages der en lang række forholdsregler. Eksempelvis er samkørsel til og fra træning ikke tilladt, spillerne medbringer selv egne drikkedunke, fælles spisning og bad er forbudt etc.

- Grupperne af otte spillere hver fordeles på tre forskellige baner rundt på anlægget, og når træningen er afsluttet går spillerne direkte til deres biler og kører hjem igen, forklarer Inge André Olsen, der samtidig sender en tak til Aalborg Kommune:

- Vi er taknemmelige for, at Aalborg Kommune i denne sammenhæng har kigget på vores klub som en virksomhed og derfor har givet tilladelse til, at vi må bruge banerne, og i den forbindelse er det vigtigt at understrege, at tilladelsen udelukkende er givet til vores Superligatrup.

- Helt generelt opfordrer vi til, at alle fortsat viser hensyn og adfærd i henhold til regeringens anvisninger, så alle mennesker og samfundet som helhed kan komme så helskindet igennem denne svære tid som muligt, og vi for vores vedkommende forhåbentlig inden længe kan genoptage kampene i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, slutter Inge André Olsen.

I de fortsatte bestræbelser for at undgå spredning af Covid-19 appellerer AaB venligst men bestemt til at man ikke møder op på anlægget på Hornevej for at overvære træningen.

Tags på denne nyhed

AaB takker for opbakning fra sæsonkortholdere

17. april 2020 kl. 10:27 af Martin Stigaard Skammelsen

I går modtog alle AaB’s sæsonkortholdere en e-mail, hvor man blev bedt om at tage stilling til, hvad der skal ske med sæsonkortet fremadrettet. 

- Vi har endnu ikke fået svar fra alle sæsonkortholdere, men i løbet af torsdag har vi hørt fra en knap en tredjedel. Status her fredag morgen er, at responsen må siges at være imponerende, idet 93 procent af besvarelserne har vist fuld opbakning til AaB – en støtte vi er stolte af, men også ydmyge over, udtaler administrerende direktør Thomas Bælum, der herudover endda har kunnet notere 11 nye sæsonkortholdere i den forgangne uge. 

- Det er en svær tid for alle, men responsen viser virkelig, at når det gælder, så er de nordjyske fodboldfans klar til at bakke os op i tykt og tyndt, og vi glæder os allerede nu til at betale tilbage til dem alle. Først og fremmest ved forhåbentlig at kunne hive nogle sejre i land i de kommende kampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, men naturligvis også med en masse gode oplevelser, når vi forhåbentlig kan blive genforenet med vores mange fans på tribunerne fra starten af næste sæson, siger Thomas Bælum. 

AaB har i skrivende stund godt 2.900 sæsonkortholdere.

Tags på denne nyhed

Ny information til sæsonkortholdere

16. april 2020 kl. 08:39 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB appellerer til fortsat støtte fra de mange sæsonkortabonnenter og faste sæsonkortholdere, så vi sammen kan komme bedst muligt igennem en svær tid.

Tilhører man en af de to grupper, skal man nu tage stilling til hvad der skal ske med ens sæsonkortabonnement eller sæsonkort fremadrettet. Samtidig vil vi informere om muligheden for refusion for det beløb man har betalt for meget. Klik på et af de to links herunder for at afgive dit valg. 

Vi håber inderligt på fortsat støtte, så vi sammen kan ses til flere store oplevelser på Aalborg Portland Park fra september måned.

Venlig hilsen,

AaB - Hele Nordjyllands Hold

Tags på denne nyhed

Spar 50 procent på udebanesættet

14. april 2020 kl. 18:13 af Martin Stigaard Skammelsen

Lige nu kan du gøre et forårskup med AaB's flotte udebanetrøje fra hummel.

Køb trøje og shorts med 50 procents rabat i webshoppen, så du kan vise din støtte og blive klædt på til foråret. 

Tilbuddet gælder kun i april eller så længe lager haves.

Tags på denne nyhed
'