Stærk kamp af AaB i sejr mod FC St. Pauli

4. september 2019 kl. 14:44 af Brian Andersen

AaB’s scoringer blev sat ind af Kasper Kusk og Iver Fossum, og der var chancer til flere mål under perfekte betingelser ved dagens testkamp i det tyske.

På et lækkert græstæppe på det intime Edmund-Plambeck-Stadion – normalt hjemmebane for FC Eintracht Norderstedt i Regionalliga Nord, Tysklands fjerdebedste fodboldrække – begyndte FC St. Pauli bedst, men efter at Kasper Kusk efter glimrende AaB-kombinationer i det sjette minut sendte læderet snert forbi stolpen, fik cheftræner Jacob Friis’ tropper greb om kampen.

I det 13. minut eroberede viceanfører  og dagens anfører Tom van Weert bolden ved midterlinjen og styrede ned mod modstanderens mål, hvor hollænderen også kom til en afslutning, som FC St. Pauli-målmand Svend Brodersen fik reddet til hjørnespark.

I fortsættelsen var der forsøg fra både Frederik Børsting, Kasper Kusk, Jakob Ahlmann og Patrick Olsen, men uden held for AaB.

Heldet var til gengæld med Hele Nordjyllands Hold efter 24 minutter, hvor en helt fri Johannes Flum headede en gigantisk mulighed forbi mål.

AaB virkede dog stadig til at være det bedste hold på banen, og fem minutter senere sendte Magnus Christensen Tom van Weert alene igennem, og da angriberen få centimeter uden for straffesparksfeltet var i færd med at passere fremstormende Svend Brodersen, blev han nedlagt, hvilket dommeren korrekt dekreterede til et direkte rødt kort til keeperen.

Holdene fortsatte dog med at spille 11 mand mod 11, men AaB fik straks løn som fortjent, da Kasper Kusks afrettede frisparksforsøg gik i netmaskerne til 1-0.

Øjeblikket efter fik FC St. Pauli en ny stor hovedstødschance, men denne gang headede Ersin Zehir lige på AaB-keeper Andreas Hansen.

Kampbilledet blev nogenlunde det samme i anden halvleg, hvor FC St. Pauli igen bragte nogle optimistiske indledende minutter, men efterhånden fik AaB igen fat, selvom boldtabene var flere i anden halvleg.

Chancerne blev dog ved med at komme, og der var muligheder til både Kasper Kusk og Tom van Weert, inden Iver Fossum i det 64. minut bragte AaB på 2-0 med Kasper Kusk som ophavsmand.

I fortsættelsen ramte Iver Fossum overliggeren, mens der også var enorme tilbud til Frederik Børsting, Kasper Kusk og Tom van Weert, men det blev ved de 2-0 til AaB efter en stærk indsats såvel defensivt som offensivt med flere velfungerende mønstre.

Næste opgave for AaB er pokal- og lokalopgøret på udebane mod Nørresundby FB onsdag den 11. september kl. 17.15.

Matchfacts – testkamp på Edmund-Plambeck-Stadion i Norderstedt, Hamburg
FC St. Pauli-AaB  0-2 (0-1)
32. Min 0-1 Kasper Kusk, 64. min 0-2 Iver Fossum

AaB (4-3-3): Andreas Hansen, Kristoffer Pallesen, Anders Bærtelsen, Rasmus Thelander, Jakob Ahlmann (63: Patrick Kristensen), Magnus Christensen (82: Søren Tengstedt), Frederik Børsting, Patrick Olsen (46: Iver Fossum), Kasper Kusk (67: Jeppe Pedersen), Tom van Weert, Oliver Klitten.

Tags på denne nyhed

Årets sidste 3F Superligakampe fastlagt

3. september 2019 kl. 15:34 af Brian Andersen

Inklusive morgendagens testkamp og en pokalkamp ser det opdaterede kampprogram med spilletidspunkter dermed ud som følger:

Testkamp – Onsdag 4. september kl. 12.00 – FC St. Pauli-AaB ((Edmund-Plambeck-Stadion, Norderstedt)

Sydbank Pokalen, 2. runde – Onsdag 11. september kl. 17.15 – Nørresundby FB-AaB

3F Superligaen, 9. spillerunde – Søndag 15. september kl. 12.00 – AGF-AaB

10. runde – Søndag 22. september kl. 14.00 – FC Nordsjælland-AaB

11. runde – Søndag 29. september kl. 14.00 – AaB-Randers FC

12. runde – Lørdag 5. oktober kl. 16.00 – Hobro I.K.-AaB

13. runde – Fredag 18. oktober kl. 19.00 – AaB-OB

14. runde – Søndag 27. oktober kl. 18.00 – SønderjyskE-AaB

15. runde – Søndag 3. november kl. 16.00 – AaB-FC Midtjylland

16. runde – Fredag 8. november kl. 19.00 – Randers FC-AaB

17. runde – Søndag 24. november kl. 14.00 – AaB-AC Horsens

18. runde – Søndag 1. december kl. 18.00 – AaB-Hobro I.K.

19. runde – Mandag 9. december kl. 19.00 – OB-AaB

20. runde – Fredag 13. december kl. 19.00 – AaB-FC Nordsjælland

21. runde – 14., 15., 16. eller 17. februar 2020 – Silkeborg I.F.-AaB

22. runde – 21., 22., 23. eller 24. februar – AaB-Brøndby I.F.

23. runde – 28., 29. februar, 1. eller 2. marts – FC København-AaB

24. runde – 6., 7., 8. eller 9. marts – AaB-Lyngby Boldklub

25. runde – 13., 14., 15. eller 16. marts – Esbjerg fB-AaB

26. runde – 20., 21., 22. eller 23. marts – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå nedrykning.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 52.530 kr. Køb i forsalg billet til den forestående hjemmekamp mod Randers FC her.

Køb sæsonkort-abonnement til AaB’s hjemmekampe her.

AaB møder FC St. Pauli i morgen

3. september 2019 kl. 12:08 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 12.00 spiller AaB testkamp mod tyske FC St. Pauli, der efter de fem første runder ligger på 13. pladsen i den tyske 2. Bundesliga med fem point. 

Med på turen til Tyskland rejser hele spillertruppen med undtagelse af Mikkel Kaufmann og Mathias Ross, der samlet med U/19-landsholdet. 

Kampen mod FC St. Pauli spilles på Edmund-Plambeck-Stadion i Norderstedt og kan følges gennem live-tweets fra AaB's officielle Twitter-profil. 

Tags på denne nyhed

Oliver Ross udtaget til U/16 Future-landshold

3. september 2019 kl. 08:53 af Rasmus Estrup

11. september mødes 40 talenter til en træningssamling med det danske U/16 Future-landshold. Med i truppen er Oliver Ross fra AaB Talent. 

U/16 Future-landsholdet er for de unge spillere, som måske ikke er vokset lige så meget fysisk som sine jævnaldrene. Med en træningssamling som denne bliver de derfor matchet med jævnaldrende spillere af samme fysiske størrelse. 

Det er første gang, at Oliver Ross, der i øvrigt er Superligaspiller Mathias Ross' lillebror, er med i U/16 Future-landsholdstruppen. 

Tags på denne nyhed

AaB nedjusterer forventningerne til årets resultat

3. september 2019 kl. 08:45 af Brian Andersen

I resultatforventningerne er ligeledes indeholdt yderligere strategiske investeringer i både kommerciel udvikling og faciliteter.

- Nedjusteringen er ikke tilfredsstillende, men desværre har vi i indeværende transfervindue ikke modtaget bud, der efter vores mening har matchet markedsværdien på vores spillere, hvorfor vi ikke har opnået de forventede transferindtægter, fortæller AaB’s administererende direktør Thomas Bælum.

- Spillersalg vil altid være en del af vores strategi, og vi følger ufortrødent vores målsætninger for Nordkraften og udvikling af AaB som helhed, konstaterer Thomas Bælum.

Transfervinduet lukkede for hovedparten af de europæiske ligaers vedkommende ved midnat til i dag og åbner igen 1. januar 2020.

AaB er efter otte spillerunder og søndagens sejr over FC København placeret på en tredjeplads i 3F Superligaen.

Tags på denne nyhed